TGIF: welcome to the weekend #32

DSC_0119

Fijn dat het weekend voor de deur staat, maar wat is het freezing cold! Tijd voor een knus weekend op de bank, bedolven onder kussens en plaids, met hot choco’s en je favoriete blogs.

Daarom in deze TGIF ook extra veel leuke links en tips om het weekend mee door te komen. Enjoy!

Behind the scenes
Mijn hoofd loopt weer over van inspiratie, maar het is tussen het kerstshoppen en leuke events soms wel even zoeken naar tijd om te bloggen. Ik ren vaak van hot naar her en vergeet om even een rustig blogavondje te houden.

Wel grappig: doordat ik de afgelopen dagen veel door de stad liep ben ik een paar keer gespot! Ik probeer er nog steeds aan te wennen en om er een niet-awkward gesprek van te maken, maar dit vergt oefening :p. Ik vind het ontzettend leuk als je me aanspreekt, ook als ik in gezelschap ben (mijn blog is geen geheim). Mocht ik nog een beetje ongemakkelijk terug antwoorden dan komt dat vooral omdat ik me eigenlijk heel vereerd voel en daardoor een beetje verlegen word :-)

Freebie

Met nog maar een paar weken te gaan komt 2015 steeds dichterbij. Geen gek idee om alvast op zoek te gaan naar een goede planner. Ik vond er een speciaal voor bloggers, met ruimte om artikelen in te plannen, zowel per maand als per dag en week. En hij is nog gratis ook! Je vindt ‘m op akadesign.ca.

Quote + font
quote_djbdearstnick

Ik ging stiekem al op zoek naar een feestelijk font, voor bij de feestdagen. Dit font heeft niet al te veel poespas, maar is toch sierlijk. Hij heet DJB Dear st. Nick en is hier gratis te downloaden. Oh en de quote? Een van mijn goede voornemens voor 2015!

Favorite blogposts
– De super leuke en grappige kerstcupcakes van Femke.
– De DIY wandhanger van Karlijn.
– Een DIY voor een super schattig rendier mokwarmer. Ik wou dat ik kon haken!
– Liliane ontwierp een handige dagplanner, die ik tijdens de laatste drukke dagen van dit jaar goed kan gebruiken.
– 12 winterse date ideetjes van Taza.
– De uitgebreide post van Jolien over de ins en outs van het bloggen. Kan ik me helemaal in vinden!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. cheyenne

  wat een leuke tips! die planners zijn onwijst tof, je kan nooit genoeg lijstjes maken. ;) fijn weekend!
  xo, cheyenne

 2. Rosanne

  Haha, wat leuk dat je aangesproken wordt door lezers! En fijn font weer! :-)

 3. Max

  Wat een toffe planner! En er is toch wel iets speciaals aan de kou, laat de sneeuw maar komen! :)

 4. Karin

  Die agenda is heel handig, alleen wel 412 pagina’s…Wow!leuke blog met heerlijke inspiratie :).

 5. Manon

  Leuk lettertype en wat een handige agenda! Fijn weekend!

 6. Fleur

  Haha de volgende keer dat ik je zie zal ik je aanspreken! Ik was zelf met een vriendin, dus had zoiets van ‘hmm misschien volgende keer, nu is het helemaal raar’, omdat jij ook met een vriend was. ;)

 7. Lisa

  Die planner lijkt me echt superfijn, bedankt voor de tip!

 8. Liliane

  Thanks voor de mention Marlous! <3 En ik hoop dat je lekker geslapen hebt nav het twitter-plaatje *wink wink*
  Het font ga ik downloaden trouwens, vaak kom ik niet door de bergen leuke fonts op dafont heen haha

 9. Alvast bedankt voor de handige planner. Deze ga ik zeker printen want een betere blogplanning maken is namelijk mijn goed voornemen voor volgend jaar :-)

 10. Caro

  Leuke tips en geweldige quote! En ik vond de workshop woensdag echt heel erg leuk, ik had nog even opgezocht en ik was nummer 81 bij je postproject:)

 11. Karin

  Hee heb je een nieuw vriendje? Ik heb gisteren het hertje ook gekocht ;)

 12. Anouk

  Ahh die agenda vind ik zo leuk! Ik denk dat ik hem ook ga gebruiken

Geef een reactie