TGIF: welcome to the weekend! #33

Yeahhh weekend! Eindelijk ben ik weer eens een vrijdag en zaterdag vrij. Met een goede reden: vanavond organiseer ik een kerstdiner. Ik ben ontzettend druk geweest afgelopen week, en ben dus toe aan een gezellig weekend met vooral veel wijn ;-)

Ook zijn er dit weekend door heel Utrecht kerstmarktjes te vinden, wellicht een leuke tip voor mijn mede-utregters. Ik hoop in ieder geval even een kijkje te kunnen nemen. En voor iedereen die met dit stormachtige weer liever thuis zit heb ik gelukkig weer een heleboel leuks verzameld in deze TGIF.

Fijn weekend! Have a good one!

 

Behind the scenes

Afgelopen maandag reisde ik samen met andere foodies af naar Maastricht, voor een bezoekje aan het twee sterrenrestaurant Beluga Loves You. We kregen een fantastische lunch voorgeschoteld, ik heb nog nooit zo genoten van lekker eten!

Binnenkort meer over deze bijzondere ervaring. Goed nieuws voor iedereen die ook een beetje Beluga in huis wilt halen: de decemberbox van Food We Love is dit keer samengesteld door chefkok Hans van Wolde en bevat o.a. producten die worden gebruikt in het restaurant.

Freebie

Angelina (waarmee ik ook mijn layout heb ontworpen) heeft een leuke kerst printable gemaakt. De set bestaat uit gifttags om aan cadeautjes te binden, een kerstkaartje en twee posters. Zo ben je in 1 klap klaar voor de kerst! Je kunt de printable hier gratis downloaden.

Quote + Font
quote_woodcutter

Met de feestdagen op komst ging ik op zoek naar een feestelijk font. Dit leuke font in de vorm van cadeaulabels heet Woodcutter Tags on a Rope, en is perfect om je cadeautjes mee te labelen. Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Favorite blogposts

– De DIY glitter letter slinger van Eva.
– Een recept voor een heerlijke christmas coffee, nog eens vegan ook! Van de Groene Meisjes.
– De prachtige kerstboom van The Life Factory.
– Een recept voor kerstige cranberry compote van Ianna.
– En ik moest stiekem grinniken om Des’ stukje over Mascha.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Josianne

  Oeh, ik heb zóveel zin in de feestdagen door al die gezellige posts overal! Heel veel plezier bij je kerstdiner vanavond :D

 2. Resy

  Leuke printtable, bedankt voor het delen. Fijn weekend

 3. Dionne

  Ga maar lekker genieten vanavond. Ik vind die post van Eva ook heel tof!

 4. Merel

  Och man, wat weer een heerlijke post. Ik blijf het zeggen: maar dit is dus echt waar ik op vrijdag naar uitkijk. Geen grap. Ik denk in de bus naar mijn werk al: ik hoop dat ik 5 minuten vrij vind om de blog van Marlous te lezen. Stop alsjeblieft nooit met deze rubriek. De vijf vrije minuten kwamen al vroeg vanmorgen. En dat is maar goed ook ,want ik wil de artikelen die je aanraadt ook lezen. Dankjewel voor het delen van onze chirstmas koffie. Je moet hem echt maken, want hij is heerlijk!

 5. Merel

  Oh! en heel veel succes met je kerstdiner! Ik vind dat zo dapper. Ik zou er enorm veel stress van krijgen en alles laten vallen en uiteindelijk pizza bestellen. Respect voor mensen die dit aandurven.

 6. Elianne

  Heel veel plezier met het voorbereiden en genieten daarna
  Liefs mama

 7. Pauline

  Ik wist niet dat er dit weekend in Utrecht allerlei kerstmarktjes zijn! Misschien dat ik er een kijkje ga nemen. Bedankt voor de tip!
  En geniet van je kerstdiner vanavond! :-).

 8. Veerlez

  Prettig weekend! De kerstmarktjes hebben het niet getroffen met de storm van vandaag!

 9. Anne

  Fijne post met leuke dingen! Ik heb zo’n zin in het weekend, kan niet wachten. Ik ga vervroegd kerst vieren in Nederland en heb er helemaal zin in. En yay voor de glitterslinger van Eva :-)

 10. Eva

  Wat lief van mijn slinger :)
  En heel veel succes en plezier met je kerstdiner!

 11. Eline

  Wat een leuke font! Fijn weekeind en veel plezier met het kerstdiner!

 12. Karlijn

  Veel plezier met je kerstdiner! Ik zou bang zijn dat ik alles zou laten aanbranden of niets lekker zou worden op zo’n avond haha, hopelijk gaat bij jou alles goed ;)

 13. Anneleen

  Oh wat een mooie printable! Die ga ik zeker gebruiken. Fijn weekend en geniet van je kerstdiner! X

 14. Sabrina

  Ah leuk allemaal! Die kaartjes ga ik zeker uitprinten voor bij mijn kerstcadeautjes!

Geef een reactie