DSC_0019

Met dit druilerige weer ben ik de vele blogs met leuke artikelen altijd zeer dankbaar. Niet door de regen hoeven voor een tijdschrift, het internet staat vol leuks!

Het werd wel weer tijd voor wat nieuws in mijn blogrondje, en dus ging ik op zoek naar leuke (voor mij) nieuwe lifestyleblogs. Ook toe aan nieuwe blogs? Lees dan verder voor mijn aanbevelingen.

lb_pauline

www.ellesappellepauline.com
Pauline’s blog ontdekte ik via de comments op mijn blog. Ik klik vaak door om te kijken wie ‘jullie’ allemaal zijn, en in het geval van Pauline blijf ik graag even hangen. Pauline blogt over van alles: recepten, DIY’s, kookboekreviews, hotspots.. Genoeg inspiratie voor tijdens deze regenachtige dagen!

lb_etalles

www.etalles.nl
De blog van Anne volgde ik al eerder, verloor ik toen uit het oog maar gelukkig heb ik ‘m ook weer herontdekt. Anne blogt heel persoonlijk, wat haar blog op een fijne manier heel intiem maakt. Ze geeft je kijkjes in haar leven, waarbij je gelijk inspiratie op doet (zoals bijvoorbeeld het artikel over haar Project Life, of het artikel over haar vrijwilligerswerk).

lb_roosnotes

www.roosnotes.com
Roos is met haar 18 jaar nog relatief jong, maar ze heeft een erg leuke blog! Ik vind het altijd leuk om te zien als jonge meisjes al zulke mooie blogs (inclusief mooie foto’s en duidelijke layout) hebben. Op haar blog deelt ze outfits, recepten en DIY’s, en af en toe ook een kijkje in haar leven.

lb_bromcomp

www.bromandcompany.nl
Janneke’s blog ontdekte ik via Instagram, waar ze prachtige foto’s plaatst. Ook op de blog vind je deze prachtige foto, als begeleiding bij een recept of een persoonlijke post. Het is wel eventjes knijpen met de ogen om de tekst te lezen, maar stiekem vind ik dat kleine lettertype wel heel erg elegant! Brom and Company is nog gloednieuw, maar veelbelovend.

Gerelateerd

52 reacties op “Favorieten: lifestyleblogs

  1. Oh, lifestyleblogs zijn mijn favoriete blogs. Ook ik heb nu zo’n moment dat ik nieuwe blogs wil ontdekken, en ik ben je héél dankbaar voor het plaatsen van dit artikel! :-)

  2. Goeie tips, leuk! Anne volg ik al jaren, tof blog! Havermoutje volg ik op Instagram, maar ik heb haar blog nooit bekeken. Ga ik doen dus! En de andere blogs ken ik niet, dus ik ga op ontdekking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *