TGIF! Welcome to the weekend 03

tgif3

Het is weer weekend! Ik heb dit weekend wat leuke feestjes op de planning staan waardoor het weekend altijd net wat meer als weekend voelt. Hopelijk gaan jullie ook een goed weekend tegemoet. Om het weekend alvast wat leuker te maken heb ik weer een nieuwe TGIF voor jullie.

Behind the scenes
Ik plaatste het afgelopen week al op de facebookpagina: ik blog al ruim 1o jaar. De meeste blogs heb ik verwijderd, maar via het internet archief vond ik nog wat terug van die oude blogs. Best wel beschamend, maar stiekem ook heel grappig. Zie hier zo’n bericht, uit 2004:

eersteblog

Freebie

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe plannen en voornemens. Op Jessicaswift.com vond ik dit leuke lijstje, waar je maar liefst 100 dromen en plannen op kwijt kunt. Print ‘m uit, en plak ‘m in je agenda zodat je er elke dag naar kijkt en streep de lijst af!

Denk vooral niet te groot, zo staat er op mijn ‘bucket list’ voor dit jaar ‘Bossche bollen eten bij Jan de Groot’, omdat dat alweer veel te lang geleden is.

Quote +  Font
quote_orniste

Nog even inhakend op de TGIF van vorige week, waar ik vertelde over mijn ‘dilemma’. Gelukkig waren jullie het allemaal met me eens, vandaar ook de quote van deze week: ‘Do less with more focus’. Bam! Dat gaan we doen ;-). Het font heet trouwens Orniste en is hier gratis te downladen.

Favorite blogposts
– Nu ik beschik over een keukenmachine wil ik de lekkere muesli koekjes van Angelina zeker gaan maken!
– Zoals ik jullie met de TGIF het weekend mee help, doet Olga dat met haar ‘I love mondays‘. Goed begin van de nieuwe week!
– Een super bijzondere (maar oh zo toffe) DIY van Aline, waarmee je een camera obscura maakt van je eigen (slaap)kamer.
– Via Angelina’s blog mogen we even binnengluren bij de prachtige werkkamer van Nienke.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 24 reacties

 1. Dina

  Dat lijstje met 100 dingen is leuk! Fijn weekend alvast. :)

 2. Sabrina

  Haha die oude blogpost is echt geweldig! Mooie quote ook, ben het er helemaal mee eens!!

 3. Lauriëtte

  Die DIY van Alina lijkt me inderdaad zo tof om eens te doen! Ik een flinke uitdaging met ons huis, maar is het proberen waard! Heel veel plezier met alle leuke dingen die je dit weekend gaat doen!

 4. Ik vond de camera obscura van Aline ook zooooooooo tof! Helemaal omdat ze het op vakantie deed, gekke fotografie nerd. ;)

 5. Frauke

  Leuk overzichtje! Die printable is ZOOO leuk. Ik ga ‘m denk ik maar even afprinten, lekker inspirerend. Haha, die blogpost! Superleuk dat je al zo lang blogt! X

 6. Sylvia

  Ik heb er inmiddels ook zo’n elf blogjaren opzitten, inderdaad leuk om die (soms enigszins genante) stukjes terug te lezen. Helaas bestaan een aantal van mijn vorige blogs niet meer. Wat een mooie werkplek heeft Nienke!

 7. Nanda

  Haha dat deurbel verhaal, prachtig! En zo’n overzichtje waar je je doelen op invult en elke dag ziet werkt volgens mij heel motiverend.

 8. Haha, die deurbel! Dat zijn de verhalen ;) Het lijkt me erg grappig om zulke berichtjes terug te lezen!

 9. Aline

  Heuuu wat leuk dat je mijn blogpost noemt :D Ga je ‘m zelf ook een keer doen? ;)

 10. Resy

  Haha wat leuk dat je zo nog een oude blogpost hebt kunnen vinden. En wat een leuke printable en mooie quote!

 11. Anneleen

  Dat lijstje invullen lijkt me zo leuk om te zien! Fijn weekend!

 12. Anne

  hahaha wat grappig om dat oude blogje van je te lezen. Toch grappig als je zoiets weer tegenkomt? Ik heb dat zelf vaak met dagboeken, kan ik toch even mee zoet zijn als ik ze weer tegenkom. De camera obscura blogpost van Aline vond ik ook een van de leukste deze week!

 13. Karlijn

  Je cactusjes zijn zo leuk! En oh, ik zou niet durven te zoeken naar mijn oude blogs. Misschien is het maar beter dat die ergens onvindbaar rondzwerven :’)

 14. Radianto

  Ooh, je oude blog is best schattig, en ook goed geschreven! (Je was toen 12 jaar toch?) De font die je deze week hebt gekozen is super leuk! Ga ik gebruiken.

 15. Esther

  Wat een leuk artikel! en die lijst met 100 dingen is inderdaad erg leuk om in je agenda te plakken :)

 16. marloes

  Ah de cactus plantjes in combinatie met de potjes zijn zo leuk! Mag ik vragen waar je ze vandaan hebt?

Geef een reactie