TGIF: welcome to the weekend 05

Image: ACDshop

TGIF! Gelukkig staat het weekend weer voor de deur. Door het slechte weer de afgelopen dagen heb ik veel blogs afgestruind, wat resulteert in een extra uitgebreide TGIF met veel linkjes naar andere leuke blogposts.

Ook doe ik een klein beroep op jullie: zouden jullie allemaal op de poll willen stemmen? Ik ben heel erg benieuwd naar de uitslag. Alvast een fijn weekend!

Behind the scenes
Afgelopen week verkondigde ik dat ik er aan dacht om te stoppen met mijn diary’s. Het leek mij niet zo boeiend, die telefoonfoto’s van voornamelijk eten. Well I was wrong. Ik kreeg een heleboel reacties hierop en mede daardoor heb ik besloten om de diary’s er toch in te laten houden. Dit weekend kunnen jullie dus een grote diary van de gehele maand januari verwachten.

Nu rest mij alleen nog de vraag: hoe vaak willen jullie de diary zien? Uit sommige reacties bleek dat jullie liever elke week een diary zouden zien. Anderen vinden misschien eens per maand wel genoeg. Het leek met het gemakkelijkst om heel democratisch de meerderheid te laten beslissen via een poll. Het maakt mij namelijk niet zo veel uit.

Hoe vaak wil je een diary zien?

Wekelijks
Elke twee weken
Elke maand
Nooit

Poll Maker


Freebie

Ik vind vintage botanische posters altijd erg mooi. Op A Daily Something vond ik gratis printables van allerlei botanische posters, zoals bijvoorbeeld deze vier. Print ze uit en stop ze in een mooie stoffige lijst voor dat extra vintage gevoel ;-). Je kunt ze hier gratis downloaden.

Quote + font
quote_ckcarolyn

Deze week een heel ander font dan vorige week: krullerig en handgeschreven in plaats van grote blokletters. Het font heet CK Carolyn en is hier gratis te downloaden.

De quote moest ik even twee keer lezen voordat ik de gedachte er achter begreep. Ik vond ‘m wel mooi. Even diamonds start out as coal ;-)

Favorite blogposts
– Het Oscarnominatie overzicht van Team Confetti is tegelijkertijd een grote filmtip post, leuk!
– Ik geloof dat ik elke update van Nirrimi hier deel. Maar ze zijn ook zo mooi en puur.
– Deze groenteburgers met limoen-avocado dip van Danielle lijken me erg lekker!
– Een handige post van ABM met gratis tools om je blogpost statistieken te volgen.
– Een super leuke maar simpele washi tape skyline DIY van Jenni.
– Een post waardoor je meteen je koffers wilt pakken: 12 bestemmingen die je gezien moet hebben, op East& blog.
– Een simpele maar wel hele leuke handleiding voor het kiezen van je favoriete wijn, van a Cup of Jo.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 17 reacties

 1. Josianne

  Ik vind diaries eigenlijk altijd het allerleukste om te zien op blogs haha, het kan mij dus niet vaak genoeg!

 2. Eline

  Wat een mooie quote! Je moet doen waar je je zelf prettig bij voelt.

 3. Ik heb gestemd!
  En ik moet nog flink wat films kijken voordat de Oscars uitgezonden worden, maar ik heb steeds ‘s avonds geen tijd omdat ik aan het klussen ben in huis… Misschien dit weekend, hmmm. Fijn weekend!

 4. Lauriëtte

  Ik vind de diaries heel erg leuk om te lezen en hoe vaak maakt me eigenlijk niet zo uit, het blijft jouw blog! Maar 1 of 2 keer per maand is wel leuk! Mooie fontje! :) Fijn weekend alvast!

 5. Anne

  Ik heb gestemd! Vind de printables echt prachtig trouwens, nog even nadenken over een geschikt plekje in huis :)

 6. Hanneke

  Die vintage botanische posters zijn inderdaad erg leuk! Cool om in de keuken te hangen. Ik sla ze op. :)

 7. Frauke

  Ahh leuk overzichtje! Vette posters, en ook een heel mooi lettertype! Ik heb voor ‘wekelijks’ gestemd, ik hou van persoonlijke updates :D! En leuke blogposts, ik ga er nu eens een paar bekijken! X

 8. Nuria

  Ik vind je diary’s juist zo leuk!! Keep ‘m going girl!

 9. Shifra

  Wat leuk dat je al meteen (na het stemmen) de tussenstand kan zien! Ik heb voor wekelijks gestemd. :) Ik voel me extra betrokken bij een blogger en site als ik wekelijks een kijkje krijg in haar privé-leven! Meer binding met Marlous dus!;-) Hihi. Fijn weekend! X

 10. Anouk

  Ohh dat artikel over blogstatestieken bijhouden is wel interessant!

 11. Sabrina

  Leuk weer zeg! Ik heb voor twee-wekelijks gestemd, maar eigenlijk maakt het me niet zo veel uit! Vind het heel leuk om te zien, ook als het – volgens jou – alleen maar foto’s van eten zijn, haha (:

 12. Deisy

  Ik heb ook gestemd; wekelijks, foto’s van eten vind ik nooit erg om te zien haha ;-)

 13. Anieke

  Eens in de twee weken lijkt me een mooie middenweg. Diaries zijn echt leuk, ik weet niet wat het is, ze zijn overal razend populair. Volgens mij willen mensen zich gewoon kunnen verplaatsen in het leven van een ander…

 14. Anna

  Ik vind ook dat de diary erin moet blijven! Ik heb gestemd op eens in de twee weken, wellicht is er dan wat meer om te laten zien dan eens in de week (lijkt me wel prettig voor jou). Verder: leuke bloglinkjes weer! Ik kende nog lang niet alle blogs waar je een tip over geschreven hebt, altijd leuk om nieuwe pagina’s te ontdekken.

 15. Laura

  Leuke post weer! En ik heb gestemd voor wekelijks, vind je diaries altijd erg leuk!

Geef een reactie