TGIF: welcome to the weekend 04

tgif-welcome

Whoops, iets later dan normaal is hij er dan toch: de nieuwe TGIF! Ik moet ook eerlijk bekennen dat mijn weekend gisteren al begon, vandaar de enige vertraging die deze TGIF heeft opgelopen.

Gelukkig gaf me dat wel wat extra tijd om nog even wat leuke linkjes op te zoeken. Fijn weekend allemaal!

Behind the scenes
Ik ‘vergat’ vorige week om een diary in elkaar te zetten. Pas op het laatste moment bedacht ik me dat het weer tijd was voor een diary, maar ik besloot toch om ‘m niet online te plaatsen. Ondanks dat de artikelen vaak heel erg populair zijn, voelt het altijd een beetje gek om zo je leven online te gooien.

Alhoewel, mijn diaries bestonden meer uit foto’s van wat ik allemaal gegeten had :’). Vandaar dat ik heb besloten om de wekelijkse diaries weg te laten. Voortaan wil ik elke maand een persoonlijk overzicht doen, met wat meer inhoud dan slechts wat mobiele telefoonfoto’s van het eten dat ik die maand gegeten heb. Een soort persoonlijke update, de stand van zaken.. Volgende week zal hij voor het eerst online komen, ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Freebie

Laura ontwierp een handige maandplanner voor de bloggers onder ons. Slechts een voorproefje van wat gaat komen, want Laura is bezig met het ontwikkelen van een hele set planners voor bloggers. Deze maandplanner is hier gratis te downloaden.

Font + Quote
quote_kghappy

Bam! Dat is nog een krachtig motto. Het leuke lettertype dat erbij hoort heet KG Happy en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Nostalgie ten top, dit artikel van Bouchra over 40 computerspelletjes die je vroeger speelde.
– De prachtige kamer van Aline is te zien in de rubriek tweedehands liefde in huis op de Groene Meisjes.
Zeven redenen van Anne waarom ze graag naar Scandinavië wil dit jaar. Ik wil ooook!
– Alleen al om de vrolijke bordjes is dit broodbeleg inspiratieartikel van Iris zo leuk!
– Deze bijzondere DIY van A Beautiful Mess.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 23 reacties

 1. Anne

  Handig zo’n blogplanner! Ik heb er zelf eentje op papier gefabriceerd en ik moet zeggen, alleen al het feit dat je uberhaupt een planning hebt, geeft rust. Het artikel van Iris met broodbeleg inspi vond ik fijn, en wat een nostalgie in het artikel met oude computerspelletjes. Theme Hospital, Sims I! Lijkt me toch leuk om die nog eens een dagje te spelen…

 2. Kimberly

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel erg jammer vind dat je geen diary meer post. Dit waren echt mijn favoriete artikels van jou, hoe gek het ook klinkt. Mooie mobiele foto’s (echt, je had er talent voor!) en een kijkje in je leven. Als je dat prive wilt houden vanaf nu snap ik het wel, want dat is iets waar je zelf over mag beslissen natuurlijk. Maar als je het doet omdat je het te ‘inhoudloos’ vond wil ik toch even zeggen dat ik het dan HEEL jammer zou vinden!

  1. Oh, wat grappig (en ook een beetje gek haha) om te horen. Ik zal het wel meenemen in mijn overweging. Ik had niet door dat mijn diary’s zo in de smaak vielen. Ik vind het zelf vaak niet zo interessant bij anderen, vandaar dat ik me afvroeg of het nog een meerwaarde was voor mijn blog..

 3. Danielle

  Heerlijke THIF weer, die blogkalender ga ik maar eens printen!!

 4. Kimberly

  Het lukt me niet om te reageren op jouw comment Marlous! Maarre, fijn dat je het in ieder geval meeneemt in je overweging! Ikzelf vind het juist reuze interessant en zeker als de plaatjes mooi er uit zien.. Ik hoef niet perse slechte foto’s gemaakt met een toestel uit het jaar 0 te zien van bijvoorbeeld de kattenbak, maar zoals bij jou vond ik het juist leuk. Leuke fotos van interessante dingen, mooi vormgegeven, leuke filtertjes er over heen… En natuurlijk ben ik gewoon een nieuwsgierig aagje en hou ik van kijkjes in andersmans levens ;)

 5. Debby

  Gewoon lekker posten wat jij wilt posten, toch? Hihi zo’n planner, dat doe ik sinds ik in Latijns-Amerika heb gewoond niet meer :’).

 6. Laura

  Jammer dat je geen diary meer gaat posten! Dat vind ik inderdaad vaak een van de leukste onderdelen van een blog, ook van jouw blog. Aan de foto’s heb ik me eigenlijk nooit gestoord, vond het altijd wel interessant allemaal. Maar als jij je er niet prettig bij voelt dan moet je het inderdaad niet doen. Dat is het belangrijkst natuurlijk.

 7. Luna

  Wat leuk en handig die blogplanner! Ik ga de blogpost-tips eens bekijken :)

 8. tineke

  Ik vind die quote heel krachtig! (en het lettertype heel tof!)

 9. Anne

  Wat tof dat je m’n post noemt! :) Zag ineens allerlei verkeer van jou naar mij komen, leuk. Dankjewel! En ik vond jouw diaries altijd heel tof, maar snap wel dat een iets meer inhoudelijk overzicht ook goed past hier!

 10. Bouchra

  Wat handig zeg die blogplanner. Ik ben Laura meteen gaan volgen, leuke website! Lief trouwens dat je mijn blogpost hebt gedeeld <3

 11. Dina

  Die quote! <3 Ik heb nog niet alle blogjes gelezen die je noemt, ga even kijken!

 12. Anneleen

  Die maandkalender ziet er zo handig en leuk uit, die ga ik bewaren :) jammer dat je geen diaries meer gaat plaatsen maar ik ben alvast benieuwd naar je maand-overzichtjes!

 13. Lore

  Wat jammer dat je stopt met je tweewekelijkse diary! Ik keek er altijd naar uit. Echt een van mijn favoriete artikels. Al snap ik natuurlijk wel dat het niet gemakkelijk is om altijd je privéleven online te zetten. Maar wil je er toch nog eens over nadenken? :-)

 14. Rianne

  Ik dacht van de week al wel, waar blijft de diary haha. Ik vind dit, net als zovelen, ook een van de leukste artikels om te lezen.

Geef een reactie