Favorieten: lifestyleblogs 2

DSC_0240

Door mijn voornemen om vaker op andere blogs te reageren ontdek ik ook steeds meer nieuwe blogs. Mijn blogrondjes worden steeds langer en leuker.

Vandaag dus weer een aantal leuke blogtips, met mijn favoriete soort blogs: Lifestyleblogs. Dit keer lifestyleblogs die ook schrijven over het bloggen zelf, en veel handige tips en tutorials op hun blog plaatsen, net zoals mijn eigen Bloglife categorie.

lb_grabyourbags

Grab Your Bags

Op grabyourbags.nl schrijft Liselore over reizen (bijvoorbeeld over de hipste wijken van Europa, maar ook over haar favoriete reisapps), hotspots en trends. Maar je kunt er ook terecht voor filmtips, mode-inspiratie en blogtips.

Van alles wat dus en daarom voor iedereen leuk. Grabyourbags bestaat nog niet zo lang, maar ik denk dat dit een blog is om in de gaten te houden..

lb_kosmicfox

Kosmic Fox

Kosmicfox.com is de blog van Dewi. De blog heeft een minimalistisch design, maar is alles behalve saai. Op Kosmic Fox vind je outfits, beautyposts maar ook een heleboel blogtips inclusief handige tutorials.

En vooral die tutorials zijn erg leerzaam, zo helpt Dewi je het beste uit je blog te halen.

 

lb_wonderforest

The Wonder Forest

Deze blog tipte ik vorige week al even in de TGIF. Op thewonderforest.com blogt Dana over DIY, Fashion en Beauty maar ook over ‘blog help’ en ‘tech issues’.

Dana ontwerpt zelf layouts en schreef zelfs een boek met 365 blogtopic ideeën. Ze heeft er dus verstand van en geeft goede en bruikbare tips.

 

Hopelijk kunnen jullie weer even vooruit, en hebben jullie de komende dagen genoeg te lezen. Mocht je zelf nog een blog weten die in dit lijstje past, laat dan vooral van je horen in de comments.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 47 reacties

 1. Tessa

  Oeeh ik ken ze alle 3 nog niet! Leuk! Dan heb ik weer wat blogs om te ontdekken!
  Liefs, Tessa

 2. Josianne

  Wat leuk, ik kende geen van deze blogs nog! Ze klinken allemaal heel leuk, dus ik ze zeker even bekijken :)

 3. Frauke

  Leuke blogs inderdaad! Ik kijk soms wel een keertje op die laatste, zij is zó goed met lay-outs :). Vind haar artikelen over bloggen & freebies super handig! X

 4. Eva

  Wat een fijne tips, kende ze alle drie nog niet!

 5. Dina

  Wat leuk, ik kende ze allemaal nog niet. Weer wat nieuw leesvoer! :)

 6. Sylvia

  Wat heeft The Wonder Forest een opvallende, toffe lay-out! :)

 7. Anneleen

  Oh leuk om weer nieuwe blogjes te leren kennen! Dankje voor het delen!

 8. Mylène

  Leuk dat je steeds weer wat blogs deelt. Zo worden mijn blogrondjes ook weer wat groter ;)

 9. Anna

  Leuk dat je dit deelt! Ik ken deze blogs allemaal nog niet, ik ga snel een kijkje nemen! :)

 10. Aline

  WAUW die Wonder Forest! Die layout alleen al. Supergaaf! Ga zo nog even uitgebreider rondneuzen daar want ik word er volgens mij heel erg blij van. (Ben ik alleen de enige die een beetje moe word van bloggers die bloggen over bloggen? Dan doel ik niet op jou hoor Marlous maar op de meiden die je nu tipt. Ik wil gewoon persoonlijke en leuke verhaaltjes over HET LEVEN. Blogtips komen me echt de neus uit hahaha, vind het juist leuk als iedereen gewoon doet waar ‘ie zelf zin in heeft. Einde spreekbeurt.)

 11. Fleur

  Oh ik kende de eerste en laatste blog nog niet, maar ga zeker even een kijkje nemen!

 12. kelly

  Leuk!! Vooral Grab your bags! Ga ik zeker in de gaten houden!

 13. Laura

  Ideaal deze rondjes! Weer wat nieuws om te volgen :-)!

 14. Dewi

  Heee wat leuk dit! Dankjewel! Ik vind het zo tof dat veel bloggers af en toe andere, nieuwe bloggers zoals ik in de spotlight zetten. Het helpt echt enorm en ik leer zelf ook altijd weer heel veel leuke nieuwe mensen kennen :). The Wonder Forest is echt 1 van mijn favo blogs op het gebied van bloghulp.

 15. Elze

  Super leuk weer! Ik ga ze allemaal even op m’n gemakje bekijken :)

 16. Lonneke

  Ik ken ze allemaal inderdaad nog niet. Leuk, ik ga eens even een kijkje nemen. Ik hou altijd van dit soort tips dus keep them coming!

 17. elseniek

  Leuke blogpost! Het is zo fijn om nieuwe blogs te ontdekken. Kosmic fox had ik ook net ontdekt. Die andere lijken mij ook erg leuk!

 18. Nicky

  Ik ken ze alledrie nog niet! Bedankt om dit te delen!

 19. Ik kende de blog van Liselore nog niet. Dewi haar blog blijft me maar verbazen, het is gek hoe ze iets moeilijk makkelijk kan uitleggen.

 20. Wat ontzettend leuk dat je me vermeldt! Toen ik deze post zag had ik echt niet verwacht dat ik mijn eigen blog zou tegenkomen haha. Doet me goed, dankjewel :)

 21. Patricia

  Ik kende ze allemaal nog niet, wat een fijne blogs! Leuk dat je dit deelt. :-)

 22. Karlijn

  Grabyourbags ziet er leuk uit, ik hou wel van lifestyle / reisblogs. Ik ga zeker even kijken :)

 23. Iris

  Kende deze blogs nog niet! Leuk idee! Op mijn blog ‘iederedagkoningsdag’ staan links naar fotografieblogs die mij persoonlijk erg inspireren en andere lifestyle blogs die ik graag lees zijn ‘A Cup Of Life van Shifra Jumelet’ & ‘Paperboats van Aline Bouma! :) Leuk artikel!

 24. Evelien

  Ik kende deze blogs nog niet, maar ik ga zeker even een kijkje nemen!

 25. Shifra

  Dit zijn ook echt blogs die ik nog niet kende! Ik heb zojuist de laatste blog aangeklikt, wonder forest. Pracht design, maar oef, wat druk! Het is heel gezellig, maar ik weet als starter even niet waar ik moet klikken. PRIKKELS. Haha! Ik ga even verder klikken! Thanks for sharing!

 26. Tessa

  Hi Marlous, ik zag op je foto SEO het for dummies boek. Heb je daar wat aan? Is het het aanschaffen waard?? ;)

  Groetjes, Tessa

  1. Hi Tessa! Hij is wel fijn, lekker overzichtelijk en beknopt. Al moet ik zeggen dat ik me er nog niet heel erg in verdiept heb, blijf SEO toch nog een beetje saai vinden.. ;-)

 27. Tessa

  Ja, het is ook supersaai. Maar in for dummies willen ze er nog wel eens een geestige draai geven. Scheelt een stuk. ;)

Geef een reactie