TGIF! Welcome to the weekend 09

tgif5

Joehoe, daar ben ik weer! Na een ietwat rustige week op mijn blog kan ik mijn (en ik geloof ook jullie) favoriete artikel natuurlijk niet overslaan.

Ik ben dol op het weekend, en voorlopig gaan we nog even door met het vieren van het weekend ;-)

Behind the scenes
Afgelopen week was het was rustiger hier online. Ik ben nog steeds flink verkouden, waardoor ik weinig energie heb. De afgelopen dagen ben ik op tijd naar bed gegaan, en als ik een middag vrij had bracht ik die liever door met vrienden en familie. Moet ook kunnen.

Op dit moment zou ik het liefst even een paar dagen naar de zon gaan, om vervolgens weer een gestructureerd en gepland leven op te pakken, haha. Helaas zit dat er voorlopig nog even niet in, dus ik hoop dat de energie vanzelf weer terug komt.

Freebie
happychecklist

Olga van Teamconfetti.nl maakte een geweldige ‘Happy checklist’, die voor mij precies op het juiste moment komt. Een simpele lijst met kleine geluksmomentjes – denk vooral niet te moeilijk, een lekker ontbijtje is ook al heel fijn.

Ik merk zelf dat ik nu wel klaar ben met het koude en regenachtige weer, de verkoudheidjes en de korte dagen. Goed moment om je te focussen op de leuke dingen dus. Het lijstje is hier gratis te downloaden.

Quote + font
quote_hipsterish

Dit mooie strakke handgeschreven font heet Hipsterish, en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
Ik loop deze week een beetje achter met mijn blogfeed, dus hier volgen artikelen die ik zelf heb opgeslagen om dit weekend rustig te bekijken.

Deel 2 van Maura’s reisverslag.
Het gevoel van gelukzaligheid – een blogje door Aline.
Tweedehands liefde in huis, een van mijn favoriete rubrieken van de Groene Meisjes.
– Dewi verzamelde wat handige blog tools & resources.
Een prachtige bruiloft vastgelegd door Danique.
– Maura schreef een geweldig verslag over haar reis naar Sri Lanka, en deze is zelfs gepubliceerd in Delicious Magazine. Ben super trots op je, Mau ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 27 reacties

 1. Frauke

  Leuke post weer! Ik wou het lettertype installeren, en toen bleek ik het al te hebben. Oeps! Jammer dat je verkouden was, veel beterschap nog. En die checklist is awesome! X

 2. Rosanne

  Fijn weer! Je plaatst ook altijd blogjes die ik nog niet ken, terwijl ik echt wel veel blogs bijhoud. Fijn om weer inspiratie op te doen :)

 3. Anne

  Wat een mooi lettertype is dat! En fijn, om soms even wat meer tijd offline door te brengen, hè?

 4. Eline

  Wat een leuke quote. Ik ben ook wel een beetje klaar met het grauwe weer, laat de lente maar komen en vooral het zonnetje.

 5. Swaen

  Fijne quote! Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel blij ben dat ik in de zon kan zitten, want ik houd niet van grijs weer!

 6. Ik ben niet een enorme quote fan, maar deze vind ik héél fijn. Prettig om te weten voor een piekeraar als ik.

 7. Nanda

  Leuk artikel weer! Ik hoop ook op mooi weer, mis het na mijn Azië reis gigantisch dus ga elke week onder de zonnebank om toch een beetje dat gevoel vast te houden haha.
  En er staan leuke blog artikelen tussen, ik ga se eens rustig lezen!

  1. Oei, wel oppassen met de zonnebank he. Is niet zo goed voor je huid. Al snap ik je volledig, ik zou het liefst mezelf elke dag onderdompelen in een bubbelbad, haha.

 8. Laura

  Heerlijk om soms jezelf helemaal te focussen op de offline wereld hè? Ik doe dat ook even de afgelopen tijd (ook door het bekende griepje helaas).

 9. Sabrina

  Ah die quote is echt heel erg mooi, nog nooit gehoord! Het lijst van TeamConfetti vond ik zo leuk bedacht, werd er heel blij van (: Fijn weekend!

 10. Debby

  Wat een fijne post. Ik zit ook al ‘n week ziek te zijn, bah! Bedankt voor de leuke tips :) En beterschap natuurlijk!

 11. Liliane

  Ahh, die quote vind ik heel mooi!
  Heel veel beterschap Marlous! <3

 12. Isabella

  Wat een mooie quote! Bedankt voor de blogtips, ik ga de artikelen snel even lezen :)
  Beterschap! Liefs

 13. Beata

  Hoihoi,
  Ben je vandaag heel even bij Sid&Liv geweest? Ik stond te wachten op een tafel en denk jou gezien te hebben :)
  Groetjes,
  Beata

  1. Haha ja, toevallig wel! ‘s Middags even om Bob gedag te zeggen (ik heb een tijdje bij Sid en Liv gewerkt), en later nog even om een koffie te doen. Wat grappig :-)

Geef een reactie