Yeah, er staat weer een weekend voor de deur! Mijn weekend begon gisteren al, en duurt nog tot en met zondag. Hoe luxe is dat? Extra veel tijd om leuke dingen te doen en blogs te bekijken. Hopelijk hebben jullie ook een fijn weekend, en zo niet: dan hoop ik dat deze TGIF ‘m wat verzacht ;-)

Behind the scenes
Marlous-17-small

Afgelopen week stond ik met een interview over mijn blog op Blogaholic.nl. Je kunt het stuk hier teruglezen. Er kwamen een heleboel leuke en lieve reacties op het artikel, bedankt daarvoor! :-)

Foto: Mariët Mons

Freebie

Vorige week deelde ik vintage posters van botanische afbeelding, dit keer vintage posters van patent ontwerpen. Hierboven zie je een camera, maar er zijn ook posters van een fiets, een motor en een gitaar. Allemaal gratis te downloaden via primermagazine.com. Mooie lijst er omheen en het ziet er gelijk heel chic uit!

Quote + Font
quote_sweetpea

Hoe mooi is dit kalligrafie font? Ik zou willen dat ik zelf zo mooi kon schrijven. Gelukkig heb ik als alternatief dit gratis font. Het heet Sweet Pea en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– De zeer uitgebreide blogpost (met prachtige foto’s!) die Danique schreef over haar USA trip.
– De leuke gloeilamp DIY van Shifra.
7 redenen waarom Nijmegen fijn is van Anne.
– Een onsamenhangend verhaal van Aline.
– Leuke blogtips van Anne.

Gerelateerd

30 reacties op “TGIF! Welcome to the weekend 06

  1. ah lekker zo’n lang weekend! Fijn overzicht met al die leuke posts en prints. Ik vind die print met camera tof, maar zou zelf denk ik voor die met een fiets gaan :-)

  2. Wat een mooi interview, in één keer uitgelezen! Ik dacht hem even te screenen, maar ik bleef zo plakken dat ik hem helemaal heb gelezen. :) Lief dat je mijn koperen gloeilampen tipt! Fijn weekend! X (yeah, het is weer weekend, heer-lijk!)

  3. Happy friday-yey! Je interview, ik liet het op Blogaholic net ook in een reactie weten: super leuk. Inspirerend & enthousiasmerend. Je oprechtheid in het bloggen: zoals het hoort het te zijn.

  4. Ah die quote vind ik zo mooi en zo waar! Ik hou echt van die dagen dat ik de hele dag niet op mijn telefoon heb gekeken en allemaal bijgepraat heb met inspirerende mensen (:

  5. IK SNAPTE AL NIET waar al die nieuwe volgers vandaan kwamen! HIEEER dus. (Ik ben zo’n nerd die haar Google Analytics nooit checkt.) Haha thanks voor het noemen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *