TGIF! Welcome to the weekend 07

DSC_0721

Yeah weekend! De laatste tijd plan ik mijn weekenden vol met leuke dingen, waardoor het elke week weer iets is om naar uit te kijken. Vanavond heb ik een feestje, morgen vier ik de verjaardag van mijn liever papa die afgelopen week alweer 61 werd en zondag..

Zondag mag er gewoon weer gewerkt worden. Moet ook gebeuren he ;-). Gelukkig hoef ik daar voorlopig nog even niet aan te denken, eerst staat er een fijn weekend voor de deur. Lees verder voor weer een heleboel leuke linkjes en dit keer een heel bijzondere freebie!

Behind the scenes

Ik zit de laatste tijd zo vol ideetjes! Nu ik niet meer dagelijks blog heb ik veel meer tijd en rust, wat resulteert in een heleboel inspiratie en nog betere blogposts.

Want dat was mijn doel: do less, focus more. Ik mag dan wel minder frequent updaten, de kwaliteit moest juist omhoog. Ik ben erg benieuwd of jullie inderdaad een stijgende lijn in mijn artikelen zien.

Freebie
valentinescard

Dit is denk ik de allerleukste ‘freebie’ tot nu toe: alleen vandaag (13 februari) kun je kaartjes versturen met een kus i.p.v. een postzegel. Je leest het goed: gratis post versturen! De actie is een initiatief van PostNL, met de bedoeling om zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om een Valentijnskaartje te sturen.

In de voorwaarden kon ik geen addertje onder het gras vinden, al denk ik niet dat het de bedoeling is dat je hele pakketten gaat versturen met kusjes als postzegel ;-). Overigens hoeft het niet per se een Valentijnskaartje te zijn, een kaartje naar je Oma/bff/broer kan natuurlijk ook. Oh, en mannen mogen ook gewoon meedoen, moeten ze wel even hun lippen stiften..

Bovenstaand kaartje komt trouwens van Paperchase, waar je de allerleukste kaartjes vindt.

Quote + font
quote_helveticamazing

Een van mijn favoriete quotes. En ook een heel leuk lettertype, genaamd ‘Helveticamazing’. Het is afgeleid van het wereldberoemde lettertype Helvetica, alleen is deze een stuk speelser. Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Favorite blogposts
– Heerlijke zoete aardappelburgers van Pauline. Deze wil ik zeker een keer proberen!
– Prachtig stukje van Anne over het verlangen naar de Lente (een gevoel wat ik deel).
– De allerlekkerste taart ooit van Aline. Die ook nog eens prachtig op de foto staat.
– Een prachtig reisverhaal van Karlijn, over haar ‘ontmoeting’ met de Mount Everest.
– De 10 films die je beter niet op een eerste date kijkt van Team Confetti is niet alleen heel grappig, maar eigenlijk ook gewoon een handige filmtips post.
– Een handige post over Google Analytics voor beginners van Dana. Kan ik wel gebruiken ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Frauke

  Leuk overzichtje! Wat een tof lettertype, en die actie met de kus is echt súpertof! Jammer dat het hier niet geldt, haha. Do less, focus more is trouwens echt de perfecte quote voor bloggers – goed dat ‘t voor je werkt :D! X

 2. Laura

  Leuk blogje weer! Ik vind dat initiatief van PostNL echt superleuk. Ik hoop dat ik het niet vergeet vandaag!

 3. Elise

  Hihi wat een awesome lettertype! Ik heb ook heel klef meegedaan aan de actie van postnl! Vrijdag 13 november 2009 hebben m’n vriend en ik een relatie gekregen.. Dus nu krijgt hij vandaag 13 kaartjes/briefjes/foto’s in z’n brievenbus! Go postnl! :)

 4. Eva

  Fijne tips, dat lettertype is echt te prachtig :) En die lamp op de eerste foto is té gaaf!

 5. Saar

  Wat een fijn en vrolijk artikel om het weekend mee te beginnen. Mijn middagpauze is net begonnen, maar eigenlijk moet ik deze middag niet werken, dus dubbel feest :D

 6. kelly

  Wat een leuk stukje! En inderdaad, lijkt me een mega lekkere taart van Aline! Alvast een heel fijn weekend!

 7. Sarah

  Jaaa, Paperchase is gaaf he! Herkende direct het kaartje haha! Ik heb al drie kaartje op de bus gedaan dankzij een lippenstift kus :) xoxo

 8. Oh, die blogpost over Google Analytics komt goed van pas, want ik snap er nog steeds niet zo heel veel van. Ik heb je blog trouwens pas via Pauline (ellesapellepauline) gevonden en ben echt fan! Je hebt er een trouwe volger bij ;-) X

 9. Karlijn

  Hoi Marlous, superleuk dat je mijn post over Mt Everest hebt vernoemd! Dank je wel :)

 10. Ik vind het zelfs leuker dat niet iedere blogger niet elke dag iets post, anders zou ik veel te moeten lezen of zou ik veel meer blogs niet kunnen lezen wegens te veel! En ik hou ook meer van kwaliteit dan kwantiteit

Geef een reactie