Diary: february week 4

En toen was het alweer maart! Wat gaat de tijd toch snel. Het nadeel van de wekelijkse diary is dat ik nu nog bewuster meemaak hoe snel de weken voorbij vliegen. Zeker met zo’n week als deze, waarvan ik de helft van de tijd aan het werk was.

Voordeel is natuurlijk wel dat de lente (en daarmee hopelijk ook het mooie weer) steeds dichterbij komt. Nadeel is wel dat ik me soms afvraag wat ik met al die tijd die voorbij is gestreken heb gedaan. Of ik het wel nuttig genoeg heb besteed, of zo.

Ah wel, weer een week voorbij en dus weer een nieuwe diary online!

Ik werkte deze week iets meer dan normaal, waardoor de diary ook iets saaier zal zijn. De helft van de tijd was ik namelijk aan het werk, i.p.v. leuke avonturen te beleven ;-). Hier zie je een van m’n ontbijtjes, vlak voor werk. Ik word altijd mega hongerig van werk, en ik maak lange dagen dus een goede bodem is belangrijk.

Woensdag was ik na twee super drukke werkdagen (lang leve de voorjaarsvakantie) een dagje vrij, dus besloot ik die zo relaxed mogelijk door te brengen. Ik startte de dag met een cheesecake (mmm!).

Dronk warme ‘dirty chai’ (dat is een chai latte met een shot espresso er in, een van mijn favoriete drankjes).

En knuffelde ‘s avonds – bij gebrek aan een echt beest – met deze lieve cavia.

Vrijdag ochtend werkte ik in de Yoghurt Barn aan mijn blog, en maakte ik samen met een vriend een LinkedIn pagina aan. Na al die connectie-verzoeken werd het wel eens tijd.. Mocht je een aanvulling zijn op mijn netwerk of toevallig een leuk baantje voor me hebben, voeg me dan vooral toe: klik!

Daarna schoof een vriendinnetje aan, samen is altijd gezelliger. Oh en hier een sneak peek van een artikel wat later deze week online komt.

Van al dat werken kreeg ik honger dus maakte ik een grote pan noodles, yum!

Zaterdagochtend zat ik alweer in de trein richting Nijmegen, ik ging op bezoek bij m’n moeder.

Ik las mijn nieuwe boek: Eleanor and Park, welke ik afgelopen week kocht naar aanleiding van de review van How About a Book. Ik ben pas op een kwart, maar vind ‘m nu al erg mooi. Het is fijn om weer wat meer te lezen, dit deed ik als kind altijd graag maar schiet er de laatste jaren vaak bij in.

Mooie street art bij het station in Nijmegen.

We wilden lunchen bij Sid en Liv, waar ik een tijdje gewerkt heb, maar daar was het (zoals te verwachten) helemaal vol. Dus weken we uit naar Nostra, waar we heerlijk ruim belegde broodjes aten voor kleine prijsjes. Aanrader!

Nostra zit in het verlengde van de Van Welderenstraat, naast het oude postkantoor. Ik liep hier eigenlijk altijd voorbij, maar was blij verrast. Dit heerlijk luxe belegde broodje staat als ‘broodje brie’ voor €6 op de kaart, voor die prijs had ik een bol met brie en een blaadje sla verwacht ;-)

Tussendoor doken we nog even de Primark in, waar ik dit super schattige pyjama shirt zag hangen. Ik heb ‘m overigens niet gekocht, waar ik toch een beetje spijt van heb.. Wel kocht ik leuke schoentjes, deze ben ik alleen vergeten op de foto te zetten maar komen vast nog een keer voorbij in een diary.

Nog steeds zo happy met m’n haar! Hier had ik het na het douchen heel goed uitgekamd, zodat mijn slag/krullen nauwelijks zichtbaar waren. Bij mijn lange haar vond ik een stijl kapsel altijd vreselijk, nu vind ik het juist heel leuk om af te wisselen.

Uiteindelijk vonden we aan het eind van de middag nog een plekje bij Sid en Liv, en nam ik mijn ‘signature’ bestelling: dirty chai en een stukje cheesecake. Ik heb in 2012 een jaartje bij Sid en Liv gewerkt, en ik krijg altijd nog een beetje heimwee als ik hier langs kom.

Daarna gingen we naar de film: Wild. Een bijzondere film met prachtige opnames (en een kort maar ook prachtig stukje halfnaakte Michiel Huisman :p). Zeker een aanrader!

‘s Avonds kwamen mijn broer een schoonzusje langs, met Karel (die wederom niet op de foto wilde) en gingen we kaasfonduen. Zo lekker! Ik heb zelf wel een speciale pan en rechaud, maar ik eet het toch niet zo vaak. In mijn eentje vind ik het een beetje te veel en te duur. Zonde.

Gisteren moest ik weer werken, dus zat ik ‘s ochtends weer in de trein richting Utrecht. Dit keer met een ander boek: Leef! van Laura Maaskant. Dit boek had mijn moeder bij de bieb gehaald, en mocht ik lenen. Wat een indrukwekkend boek, ik las ‘m in de trein al voor de helft uit. Ook een echte aanrader.

In mijn werkpauze besloot ik voor een super healthy avondmaal te gaan: big mag menu. Mmmm. Haha.

En dat was mijn week! Op woensdag en zaterdag na voornamelijk werkwerkwerk, dus wellicht ietwat saai. Ik moet bekennen dat mijn avonden ook redelijk simpel zijn, ik kan niet wachten tot de zomertijd in gaat en we weer lekker lang op het terras kunnen zitten.

Maar als de tijd zo door blijft vliegen is het binnen no-time zomer. Ha! Tot volgende week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Lauriëtte

  Ondanks dat je veel hebt gewerkt heb je toch nog een leuke week gehad! :) Ik zat er toevallig gisteren aan te denken, die warme zomerdagen, dat je de deuren tegen elkaar open hebt staan zodat er wat frisse lucht binnenkomt, om 11 uur savonds nog gaan hardlopen, de vogeltjes horen fluiten, heerlijk! De dagen zijn dat zoveel fijner! :) Nog eventjes wachten! Fijne week, x

 2. Josianne

  Ik word altijd zo blij van jouw enthousiasme over de zomer! Daardoor krijg ik er zelf nóg meer zin in haha!

 3. Anne

  Ik vind jouw haar zó tof! En Sid&Liv is ook echt een van mijn favoriete plekjes in Nijmegen, maar meestal ben ik er doordeweeks en dan valt de drukte nog redelijk mee :)!

 4. Anna

  Mooie tekst, ‘Besef wat je hebt’. Dat is echt zoiets waar we veel vaker bewust bij stil zouden moeten staan (ik tenminste). Volgens mij heb je nog best veel leuks gedaan deze week, ondanks dat je veel moest werken. Leuk om te zien! :)

 5. Dina

  Zo lekker cliché, maar inderdaad… wat gaat de tijd toch snel. Het is gewoon al weer maart. NU AL WEER.
  Je haar vind ik echt heel mooi zo.

 6. Merel

  Heerlijk overzicht! Taart… ik heb er zoveel zin in nu! En Wild lijkt me heel mooi! Fijne week :)

 7. Renate

  Het is heel raar. Maar door die laatste foto heb ik nu trek in de frietjes van de MC Donalds. Het is half toen in de ochtend. Hoe doen ze dat?

 8. Wat een leuk overzicht! Eleanor & Park is een fantastisch boek; ik ben benieuwd wat je ervan vond wanneer je hem uitgelezen hebt ;)

 9. Hesteranne

  Jammer dat je zo veel moest werken maar volgens mij heb je ondanks alles toch een hele leuke week gehad. Kaasfonduen heb ik al zo lang niet meer gedaan. Toch maar weer eens een keertje doen, want ik vind het altijd zo gezellig :D

 10. Suuz

  Fijn weekje hoor!!! en wat Lauriette zegt; ZO MEE EENS! kom maar op met het zonnetje en de warmte!

 11. Hedwig

  Jaaa ik kijk ook echt uit naar de lente. Ik hoefde deze week niet zo veel te werken, maar helaas wel nét op de dag dat het mooi weer was. Zul je net zien, haha. Ik vind je haar trouwens zo leuk! Het staat je echt heel goed :)

 12. Fleur

  Ondanks dat je veel aan het werk bent geweest, ziet het er toch uit als een hele leuke week! Ik heb ook zo’n zin in de zomer… Ohh en de Yoghurt Barn, mijn tweede huiskamer. Zo leuk! Ik wil ook snel nog eens naar Nijmegen, ben daar (beschamend bijna) nog nooit geweest.

 13. Elze

  Fijne week heb je gehad! Ik heb dankzij jou nu vooral heel erg veel zin in eten. Het liefst alles door elkaar.. broodjes brie met kaasfondue en frietjes on the side!

 14. Ja, de tijd gaat zo snel! Maar stiekem ook wel fijn hoor, het kan niet snel genoeg rokjesdag zijn wat mij betreft!

 15. Sahar

  Mooie diary weer! Ik geniet altijd zo van de koffies en taartjes die je plaatst, heerlijk :) Krijg gelijk zin om naar een koffietentje te sprinten, haha. Fijne week!

 16. Wanda

  Leuk overzicht! En leuk trouwens dat je het lezen weer hebt opgepakt!

 17. Roos

  Ik vind je haar nog steeds zo leuk, ‘t staat je echt goed! X

 18. Linda

  Toch leuk om te zien hoor! Ik dacht even dat de cavia echt was, haha!

 19. Elianne

  ha meisie, broodje brie 4.90 broodje geitenkaas 5,70, xx mama

 20. Myriam

  Dirty chai die ken ik niet. Maar ik hou van spicy chai latte en van espresso. Dus dat wil ik wel eens proberen. Leuke pics trouwens

 21. Claudia

  Heel benieuwd wat je van Eleanor & Park vindt! Laat je het weten? Oh, en dank je wel voor het noemen van mijn boekenblog. Ik voel me vereerd!

 22. Nathalie

  Hmm wat een hoop lekker eten en drinken komt er voorbij! Ben benieuwd naar dat boek, ik moet ook weer eens gaan lezen! Zo fijn en ontspannend!

 23. Anneleen

  Oh dat pyjamashirtje is zoo schattig en die noodles zien er heerlijk uit! :D

Geef een reactie