Diary: march week 1

Ik vraag me af hoe al die bloggers zo’n wekelijkse diary toch op tijd af krijgen. Gisterenavond was ik namelijk nog druk bezig met het ‘vullen’ van deze diary ;-). Toen ik eenmaal thuis kwam plofte ik meteen in bed.

Daarom een kleine vertraging, maar ik ben inmiddels weer up and running. Lees verder voor een overzichtje van afgelopen week!

Blugh, telkens als ik ergens naartoe moest zat ik midden in dit soort regenbuien. Het begin van deze week bestond vooral uit werken, werken en werken..

Na zo’n dag had ik geen puf meer om te koken, dus haalde ik een lekkere wokmaaltijd. yum!

Op dinsdag stapte ik met m’n verkeerde been uit bed, nadat het me überhaupt al veel moeite had gekost om uit bed te komen. Alwéér regen, alweer werken. Om mezelf op te vrolijken kocht ik paaskoekjes! Daar eet ik altijd eerst de bovenkant vanaf, mmm.

Voor werk nog even rustig een boekje lezen. Overigens was m’n slechte humeur binnen no-time weg door mijn leuke collega’s (en de paaskoekjes).

En kijk: een mok uit de nieuwe collectie die morgen in de winkels ligt. Lekker veel Lente pastelkleurtjes, word ik vrolijk van.

Donderdagochtend bestelde ik kaartjes voor Mumford and Sons in het Goffertpark in Nijmegen. Yeah, ik ga samen met mijn moeder! We bestelden de kaartjes via de pre-sale, scheelde een hoop gestress de volgende dag ;-)

Daarna liet ik samen met een vriendin de hond van een collega uit. We maakte een rondje langs de singel..

..en eindigden vervolgens bij Broei, een van mijn favoriete plekken in Utrecht. Daar las ik verder uit mijn boek en werkte vriendin aan haar scriptie.

‘s Avonds keek ik de WIDM finale met heerlijke Hollandse aardbeitjes. Ik vond bij de AH een bak voor slechts €2,49, en ze waren super lekker!

En yesssss: Margriet is de mol! Ik zat al vanaf aflevering 2 op Margriet, en vanaf aflevering 7 wist ik het zeker: Margriet is de Mol. Overigens een hele leuke, aanvallende mol. Ik vond haar hints wel duidelijk, maar gelukkig was Rik een goede afleider ;-)

Ik was dus al een hele tijd op zoek naar deze schuimblokken. Ik ben zo ongeveer elke supermarkt in Utrecht afgegaan, en uiteindelijk vond ik dit zakje met mini schuimblokjes in een Plus in een dorp bij Nijmegen in de buurt. Waar vind ik de grote blokken??

Mooie zonsondergang!

En de volgende dag ook weer een mooi zonnetje! Ik was maar eventjes bij mijn vader, om wat dingen op een rijtje te zetten. Komend najaar wil ik weer gaan studeren, en ik overweeg de studie Digitale Media en Communicatie aan de HU. Is er een van jullie die dit studeert toevallig?

Lieve Brus <3

Ik paste een tuinbroek bij de V&D. Ik ben al een tijdje op zoek naar een tuinbroek met korte pijpjes, maar kon er niet echt een vinden. Deze is iets aan de kleine kant, maar ik was te lui om een maatje groter te passen omdat ik deze sowieso te duur vond (€80!).

Ik wilde even kijken hoe het stond, en ik vind het eigenlijk heel erg schattig! Dus als jullie nog een tip hebben.. Deze is van het merk Lylalyla, wat dus bij de V&D te koop is. Ik vond ‘m erg mooi, maar wel echt te duur. Bij Primark zag ik er een voor €15 maar hiervan vond ik de pasvorm en de stof niet mooi, helaas.

Ook spotte we dit superleuke dekbed in de aanbieding. Helaas alleen nog in 1 persoonsformaat, daarom maakte ik een foto. Ik heb ‘m inmiddels hier gevonden, helaas niet in de aanbieding. Hij is wel super leuk!

‘s Avonds was ik weer in Utrecht en at ik met twee vrienden in een eetcafeetje.

Om vervolgens naar de bioscoop te gaan. We zagen Focus, een super leuke film!

De volgende ochtend werd ik wakker door het brandende zonnetje.. heerlijk!

Ik trok m’n nieuwe schoenen aan en haalde mijn zomerjas uit de kast, en ging boodschappen doen.

Vervolgens at ik mijn ontbijtje in het zonnetje bij het open raam. Ik word zo intens blij van dit heerlijke zomerse weer.

Vervolgens ging ik door naar een verjaardag en daar viel ik met m’n neus in de boter: zulke lekkere dingen! Alles van deze high tea was zelfgemaakt, en ontzettend lekker.

Favoriet was deze blueberry yoghurt cake, zoooo lekker! Ik ben sowieso dol op alles waar yoghurt in verwerkt zit. Ik ga deze morgen proberen na te maken, en dan zal ik natuurlijk het recept delen!

Aan het einde van de middag heb ik nog heerlijk in de zon op het balkon gezeten, ‘s avonds had ik een meeting op mijn werk en deed ik nog een biertje met collega’s.

En toen was het dus alweer maandag, en moest deze diary al online staan. Snappen jullie nu mijn probleem?? Haha. Misschien had ik ‘m gisteren al moeten maken en de zondag voor de diary van volgende week moeten bewaren.

Ik wens jullie in ieder geval een fijne week met hopelijk een heeeeleboel zonnestraaltjes. Tot volgende week!

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 42 reacties

 1. Wat een prachtige high tea!! Ooit wil ik ook een feestje geven met zoveel lekkers :)! En digitale communicatie klinkt wel als iets wat bij jou zou kunnen passen, leuk!

 2. Die tuinbroek met korte pijpjes staat je echt mooi! Ik zag dat ze bij Bershka ook een exemplaar hebben, wie weet is dat iets :)

 3. Karlijn

  Mmm, alles bij de high tea ziet er zo lekker uit! Maar wat een werk moet dat zijn, om alles zelf te maken :O

 4. Tineke

  Ik vind die tuinbroek ook heel tof! Zal ook eens op zoek gaan naar zo’n exemplaar :D

 5. Het is bij mij ook vaak nachtwerk hoor, zo’n diary. ;)

  En die schuimblokken, misschien bij de groothandel? Daar hebben ze een hele muur met snoep, allemaal van die mega tonnen, hihi.

 6. Saar

  Vandaar mijn keuze om het niet op die manier te doen. Veel te veel puzzelwerk tussendoor anders :D Maar wel leuk om iedere keer weer te lezen hoor. En als je hem niet zondagavond online krijgt, lezen we hem op maandag ook wel. Ik in ieder geval wel!

 7. Ysanne

  Leuk zo’n korte tuinbroek! En die yoghurt cake zier er inderdaad heer-lijk uit. Kijk uit naar het recept :D

 8. Tessa

  Die tuinbroek staat je heel tof. Wel jammer dat ie zo duur is 80 euro… Zelf vind ik korte tuinbroeken ook heel leuk. Ben zelf nog opzoek een exemplaar voor vakantie :)

 9. Myrthe

  Ik ga ook naar Mumford and Sons yaaaaaayyyy!! :D Kan niet wachten!

 10. Debby

  Lente op deze lenteblog!!! :D die tuinbroek staat je echt prachtig, maar wel duur ja inderdaad :/

 11. Sahar

  Wat een fijne diary, leuk dat alles nu overgaat in de lentesferen! Zou inderdaad kijken welke dag jou het beste uitkomt om de diary te maken, in principe hoeft het niet gelijk te lopen met de dagen van een normale werkweek (wat mij betreft). Ik zag die yoghurtcake al voorbij komen op Instagram, wat een beauty en wat zal het heerlijk smaken. Die ga ik snel maken! Van Donna Hay toch? Fijne week!

 12. Maaike

  Ahh, focus is inderdaad een hele leuke film. Ik zat steeds: Huh, nooooo dit kan niet gebeuren. En dan: WAT? Ohhhh. Hahaha. En yeeey: ik ga ook naar Mumford and sons!

 13. Elze

  Wat een leuke foto’s weer! Gelukkig eindigde de regenachtige week met een heel lekker zonnetje! Hopelijk vind je nog een tuinbroekje waarvan de prijs én pasvorm goed is, hij staat je ubercute namelijk!

 14. Anne

  Ik vind die tuinbroek je dus ook echt heel tof staan! En leuk dat je toch kaartjes hebt voor Mumford&Sons – misschien ga ik dit jaar, als ik dan nog in Nijmegen woon, wel weer eens voor een luistersessie net buiten het terrein met een kleedje en een fles wijn ;). Vroeger werkte ik ook vaak tijdens zulke concerten achter de bar: als dan de band begon, ging echt bijna niemand meer drankjes kopen en kon je heeeeel goed van heeeeel dichtbij mee luisteren :)!

 15. Sylvia

  Doe je goed! Ik zat namelijk vanaf het begin op Rik en Marlijn als potentiële mollen, dus m’n mond viel wel even open toen het Margriet bleek te zijn ;)

 16. Suuz

  Wat een heerlijk weekje zeg!! Voor die high tea.. wauw.. het water loopt me in de mond! en het tuinbroekje staat je echt leuk!!

 17. Hesteranne

  De high tea ziet er echt heerlijk uit. Wat een werk! En de tuinbroek staat je erg leuk maar 80 euro is inderdaad wel heel erg duur. Hopelijk vind je nog een andere!

 18. Nienke

  Toffe salopette en Starbucks mok zeg, helemaal lente proof :) vrolijke foto’s !

 19. Eva

  Wat een fijne foto’s, vooral die high-tea zeg! En die tuinbroek staat je echt onwijs leuk!

 20. Daphne

  Wat een fijne foto’s! Die tuinbroek staat je zo ontzettend goed!
  Mijn mol was Chris en ik hoopte stiekem dat hij er inderdaad nog inzat, haha. Maar helaaspindakaas! De High Tea ziet er prachtig uit, en dat ‘zomaar’ voor een verjaardag? Hij lijkt wel een etalage van een bakkerswinkel, heel mooi. Liefs :)

 21. Daphne

  Wat een fijne foto’s! Die tuinbroek staat je zo ontzettend goed!
  Mijn mol was Chris en ik hoopte stiekem dat hij er inderdaad nog inzat, haha. Maar helaaspindakaas! De High Tea ziet er prachtig uit, en dat ‘zomaar’ voor een verjaardag? Hij lijkt wel een etalage van een bakkerswinkel, heel mooi. Liefs :)

 22. Die Starbucks mok!! Snel weer eens langs het station gaan :)
  En die yoghurt cake lijkt me heerlijk, ik kom terug voor het recept!

 23. Roos

  Jij kan ook zo lekker naar buiten kijken vanuit je kamer, héérlijk! :)

 24. Pauline

  Leuke diary weer! En wat ziet de high tea er goed uit zeg. Ik ben benieuwd naar het receptje van de blueberry yoghurt cake!

  Liefs,
  Pauline

 25. Dina

  Die ene cactus ziet er zo leuk en zacht en fluffy uit!

 26. Marissa

  Leuke foto’s! Ik vind die tuinbroek echt super leuk. Ik heb jaren geleden zo’n soort tuinbroek gekocht bij de H&M, maar die is me nu te klein helaas. Vind het wel een leuke uitstraling hebben.

 27. Isabella

  Ahh yummy, al dat eten op die verjaardag! En Brus is echt cute:)

 28. Ginny

  Mooie foto’s! Ik vind die tuinbroek je superleuk staan, maar snap dat je 80 euro te duur vindt….. En ik vind die cactusjes zo leuk! Ik denk dat ik er ook naar ga kijken!

 29. Nathalie

  Ik ben heel erg benieuwd naar het recept van de yoghurtcake, ziet er erg lekker uit! Leuk week verslag heb je geschreven!

 30. Iris

  Leuke blogpost! En de high tea ziet er alleen al prachtig uit! Volgende week ga ik zelf ook naar een high tea met vriendinnen. En heerlijk hè het lente-weer, zin om allemaal zomerdingen te kopen, hihi. Ik hoop dat je ook nog een goed tuinbroekje vindt :)

 31. Caro

  Die blueberry cake, hmm! Kijk uit naar het recept:) En de rest van de week klinkt ook lekker

 32. cheyenne

  zo veel leuks in deze diary! die high tea ziet er geweldig uit, en die nieuwe mok, wauw! en je schoenen! fijne, fijne foto’s. :)
  xo, cheyenne

 33. Sabrina

  Ah je hebt zulke mooie foto’s altijd, heel gaaf! Het eten ziet er super lekker uit allemaal (: En jaa schuimblokken zijn echt geweldig, die wil ik ook weer een keertje eten!

 34. Gina

  Die grote blokken zag ik laatst bij de action in Nijmegen aan de graafseweg liggen!

 35. Raya

  Zag er een leuke week uit. Gelukkig komt na regen zonneschijn ;-)

 36. Iris

  Waarom laat je mij die mooie nieuwe Starbucks mok weer zien? Ik heb net een hele doos met servies en kopjes naar de kringloop gebracht want ik had echt véél te veel voor mijn mini-keuken. Maar eigenlijk wil ik het nu direct weer aanvullen met die mok. Zo mooi!!! <3

 37. Anneleen

  Oh die tuinbroek staat je echt heel leuk! :) Jammer dat ie zo duur was!

Geef een reactie