TGIF! Welcome to the weekend 10

BwrLkYzCcAA_HY8

Yeah, weekend! Na een paar grauwe regenachtige dagen, waarvan ik ook nog eens het grootste gedeelte op mijn werk zat was ik hier wel aan toe. Zeker toen de weersverwachtingen steeds beter werden. We krijgen Lente-achtige temperaturen!

Ik ga weer even langs het thuisfront – ik doe dat vaak de laatste tijd, maar het is ook zo gezellig – en heb een gezellige verjaardags-high tea op de planning staan. Wat zijn jullie plannen voor dit heerlijke weekend?

Behind the scenes
Ik moet eerlijk bekennen dat al die grauwe regenachtige dagen plus het restant van een flinke verkoudheid er voor zorgden dat ik me behoorlijk futloos voelde. Ik had nergens zin in, en de inspiratie voor mijn blog was ook even ver te zoeken.

Gelukkig komen er betere tijden aan ;-). Het weer doet in ieder geval een hoop met me, en voor de komende tijd staan er weer een heleboel leuke events in de planning.

Hebben jullie ook genoeg van deze waterige winter?

Freebie

Met de zachte temperaturen dit weekend, en de Lente op komst heb ik stiekem de zomer al in m’n bol. Hoewel Lente denk ik mijn favoriete seizoen is, kijk ik toch het meest uit naar de zomer. En wat is nou feestelijker dan deze vrolijke zomerse slinger?

Hij is zo gemaakt, je hebt alleen een printer, een schaar, lijm en touw nodig. De gratis printable vind je op Aentschie’s blog. Mocht je dit nog iets te vroeg vinden, dan kun je op Pinterest terecht voor heel veel Paasslingers.

Quote + Font
quote_manus

Dit keer een prachtige quote van Oprah Winfrey. Over dat je soms minder leuke dingen moet doen om iets leuks te kunnen bereiken. In een prachtig ‘brush’ font genaamd Manus, dat hier gratis te downloaden is.

Favorite blogposts
– Bij Olga spotte ik de nieuwe collectie van Sostrene Grene. Je zou er bijna voor in de trein naar Groningen stappen..
– Shifra deelt dit super leuke en originele recept: worteltaart granola. Hoe leuk (en lekker!) is dat?
– Elze deelt enkele mooie interieur items die ze op instagram spotte (met de juiste winkel erbij, zodat je deze hebbedingen ook zelf kunt shoppen)

Deze post heeft 19 reacties

 1. Wat een mooie quote! Helemaal waar – soms is het even doorbijten, maar meestal staat er iets leuks tegenover. Wat fijn dat de lente begint in Nederland! Hier in Australië is de zomer helaas bijna aan z’n einde en wordt het langzaam kouder (maar goed, ik mag niet klagen – zo koud als het in Nederland is, zal het hier niet worden).

 2. Die slingers, wat leuk! Bewaar ik alvast voor als ik ooooit een kindje krijg voor het kinderfeestje, hihi!

 3. Ahh die slinger is echt súper schattig haha. Ik ga het lettertype alweer downloaden. En jammer dat je je afgelopen week wat futloos voelde, gelukkig komt er een zo te lezen gezellig weekend aan ;)! X

 4. Oh, dat (die?) font is mooooi! Meteen gedownload. Hoe vind je ze toch steeds, haha?

 5. Manus is mijn font! Als in -haha- niet míjn font. Maar het font van de kop van mijn blog! Ik hóud van Manus! Ik heb hem toentertijd nageschilderd (half jaar geleden) en dat is de uiteindelijke header geworden van mijn site! En dankjewel voor het noemen van de Worteltaart Granola!! Fijn weekend! xx

  1. Haha wat grappig! Ik snap wat je bedoelt: Jacques & Gilles is ook echt ‘mijn’ font. Gelukkig een betaald font en daardoor nog redelijk exclusief, al heb jij het ook slim opgelost door het font na te schilderen!

 6. WEEKEEEENNNDD! Ook al heb ik nagenoeg altijd weekend, de vrijdag blijft heel fijn. Ondanks het feit dat ik nog gewoon moet werken vanavond en morgenavond!
  Die quote is weer een fantastische :) En sluit heerlijk aan op het feit dat ik mezelf vanavond echt weer uit huis moet slepen om centjes te gaan verdienen…. Mweh.

 7. Jaaaa Søstrene Grene, daar ga ik ook even langs hoppen dit weekend. Op de planning staat verder een sollicitatiegesprek voorbereiden (spannend!) en misschien wat lekkers bakken. Heel veel plezier bij de high tea!

 8. Wat een mooie collectie van Sostrene Grene! Daar wil ik zeker wel voor naar Groningen haha.
  En die slinger is ook leuk zeg, lekker zomers.

 9. Hier nog iemand met de lente (of stiekem toch al zomer?) in haar bol!

 10. Oh wat een mooie, vrolijke slinger! Hopelijk heb je een fijn weekend achter de rug :)

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand