TGIF! Welcome to the weekend 12

DSC_0157

Zo langzamerhand rollen we de Lente in. De dagen worden langer, de temperaturen aangenamer en de agenda’s voller ;-). De wereld lijkt een soort van wakker te worden uit een lange winterslaap.

Zelf houd ik wel van die gezelligheid en al die afspraken, dat levert ook weer veel inspiratie op voor mijn blog. En daar hebben jullie weer profijt van, tijd voor een nieuwe TGIF!

Behind the scenes

Afgelopen week was ik bij een intiem event bij Vinnies Deli, waarbij we als eerste gerechtjes van de nieuwe voorjaarskaart mochten proeven. Samen met andere gezellige foodies kregen we het ene na het andere lekkere gerechtje, onder andere deze salade van rode bieten, rabarber en gorgonzola.

Ik had al veel gehoord over Vinnies, maar als Utrechter kom ik niet zo vaak in die Amsterdamse hotspots. Inmiddels ben ik ook fan, en vertel ik jullie dit weekend graag meer over deze leuke hotspot. Nu maar hopen dat er binnenkort ook een vestiging in Utrecht opent ;-)

Freebie

Deze letter is eigenlijk een voorbeeld van het font Brushwood van Riccardo Sabatini, maar zo als afbeelding zou ‘ie ook prachtig in een lijstje aan de muur staan! Hier vind je een afbeelding van elke letter. Zo kun je hele woorden samenstellen, maar een grote letter als poster is denk ik ook al erg tof.

Quote + Font
quote_airbag

Na al die zwierige handgeschreven fonts werd het weer eens tijd voor een statig font. Na eventjes zoeken ontdekte ik dit hoofdletterfont met schaduw: Airbag. Het font is niet gratis, maar je kunt betalen door middel van een tweet.

Ik heb even getwijfeld of ik ‘m moest delen omdat niet al mijn volgers twitter hebben, waardoor het font niet gratis te downloaden is maar ik vond ‘m te leuk om niet te gebruiken. Dit keer alleen gratis voor de twitteraars dus, hier kan je ‘m downloaden.

Favorite Blogpost
– Zoë legt je uit hoe bruisballen voor in bad werken, en hoe je ze zelf kunt maken.
– Linda deelde allemaal handige zelfkennis testjes.
– Ianna komt precies op het juiste moment met haar Food&Sports workshop, ik ben geïnteresseerd en overweeg mee te doen.
– Anne geeft leuke blogtips, een tip in een tip dus. Inception!
– De Groene Meisjes delen handige tips voor een productieve ochtend.
– Iris deelt een receptje voor een snelle ‘mugcake‘, deze is nog gezond ook!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. Wat een super leuk overzichtje! Heerlijk om alles even door te lezen! (dankjewel voor je noemen van mijn artikel <3)

 2. Lauriëtte

  Wat een prachtig font! Mag ik vragen waar je je letterbord vandaan hebt? Ik vind het zo’n mooi formaatje! :)

 3. Sylvia

  Oew, die zelfkennistestjes van Linda kan ik mooi even invullen tijdens het ontbijt, goeie tip! :)

 4. Nanda

  Vind dit altijd een leuk artikel, en die freebie is inderdaad heel mooi voor aan de muur!

 5. Frauke

  Oh, wat een leuk lettertype weer! Ik ga nu je gelinkte posts even checken :)! X

 6. Nienke

  Leuke printables! Ik denk dat ik de letters boven het bed ga hangen, met de 1 letter van m’n vriend en van mij, lekker cheezy ;)

 7. Danielle

  Leuk overzichtje! Ik ga straks even die andere blogposts doornemen. Fijn weekend alvast!

 8. Anne

  Wat leuk dat je mij noemt, dankjewel! :) En oh, wat ziet die salade er lekker uit. Sowieso: rabarber <3. De oma van mijn vrouw maakt de allerallerallerlekkerste, kan niet wachten om 't weer te eten. Mmm!

 9. Laura

  Ik vind Vinnies zo leuk! Vorig jaar een keertje met een vriendin wezen eten. Lekkerrr!

 10. Melissa

  Handige tip voor de bruisballen!
  Toevallig heb ik laatst allemaal ingrediënten besteld om dat soort dingen te maken :)

 11. Anneleen

  Ik vond de zelfkennistestjes van Linda ook heel leuk! :) mooie quote! Fijn weekend!

 12. Ianna

  Super leuk stukje! Enn, dankjewel voor het delen van de workshop en super tof dat je mee gaat doen op 11 april! :D

Geef een reactie