Bijzondere post: Birambi

Zo af en toe kom ik iets leuks tegen op het internet, en dan moet ik dat gewoon met jullie delen. Vorige week ontdekte ik Birambi, een bijzondere webshop waarbij je bijzondere post kan versturen.

Degenen die mij al lang volgen weten dat ik een zwak heb voor post. Op mijn oude brieven project blog staan nog een hoop postknutselwerkjes, en afgelopen najaar verzorgde ik enkele snail mail workshops voor Fairminds. Elk intiatief om de ouderwetse post in stand te houden ondersteun ik graag, en daarom wil ik jullie vandaag kennis laten maken met Birambi.

Brievenbusverrassing

Bij Birambi vind je bijzondere kaartjes met een lieve boodschap, voor verschillende gelegenheden. Denk aan een verjaardag, de geboorte van een kindje of gewoon zomaar. Wat de kaartjes van Birambi zo bijzonder maakt (naast het leuke en unieke handmade design) is dat er een klein armbandje bij zit. Zo wordt je kaartje een kleine brievenbusverrassing.

birambi

Postkaartjes

Door het gebruik van verschillende materialen (snoephartjes, naald en draad, vlaggetjes) is het kaartje al een cadeautje op zich. Naast deze leuke 3D-kaartjes van karton, hebben ze ook kaartjes van ‘groeipapier’. Wanneer je deze kaartjes in de grond stopt groeit er een veldboeketje uit. Nog een extra cadeautje dus!

Het is mogelijk om de kaartjes op een bepaalde datum te verzenden, zo weet je zeker dat je cadeautje op tijd aankomt. Daarnaast schrijven de dames van Birambi er graag een mooie boodschap voor je bij.

Armbandjes

Je kunt uit verschillende armbandjes kiezen bij de kaartjes. Veel keus is er niet (zo zijn er alleen maar zilverkleurige armbandjes) maar dat doen de dames bewust: het gaat om de boodschap en niet per se het armbandje zelf. Het is dan ook geen webshop voor armbandjes, maar voor kleine brievenbusverrassingen.

Wel zijn ze bezig met het uitbreiden van het assortiment, binnenkort zal er iets meer keuze zijn in armbandjes.

DSC_0181

Winactie

Het leukste aan deze bijzondere post is misschien nog de prijs: voor €8 ligt er al zo’n mooi kaartje met armbandje op de deurmat. Mocht je nog op zoek zijn naar een kleinigheidje, koop dan eens niet een reep chocola of een bos bloemen maar ga voor zo’n uniek cadeautje!

Extra leuk: ik mag een setje weggeven aan mijn lezers! Houd mijn facebookpagina in de gaten voor de winactie.

 

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Anna

  Wat een prachtige kaartjes! Ik vind de cadeautjes die erbij zitten ook erg leuk. Tof inititief! Ik kende Birambi nog helemaal niet, maar ga zeker een kijkje nemen.

 2. Anne

  Oh hoe leuk bedacht dit! :) Zeker weten dat ik dit een keer naar mijn vriendinnen ga sturen.

 3. Eline

  Wat ontzettend leuk! Dit ga ik echt een keer naar iemand sturen ^^

 4. Lauriëtte

  Vind het zo’n leuk concept! Heb het al een keer eerder ergens voorbij zien komen maar blijf het toch elke keer weer super leuk vinden! :D

 5. Mies

  Heeel gaaf! Leuk voor een origineel cadeautje. Ga ik zeker opslaan!

 6. Karlijn

  Wat leuk, vooral zo’n kaartje met groeipapier! Ook leuk om op een verjaardag te sturen, heb je gelijk een kaart en een soort minikadootje :)

 7. Rusha

  Dit is echt een awesome idee. Laatste tijd denk ik er steeds meer over na om te gaan snailmailen en dit is dan zo gaaf! Of als ik weer eens niks weet als cadeau oeps.

  Good vibes,

 8. Sanne

  Mooie post! + wat gebruik je een mooi lettertype.
  Echt tof, zo’n kaartje van groeipapier, dat lijkt me zo leuk om eens uit te proberen. Ik zag ‘t toevallig gisteren voor het eerst, bij de Sissy Boy geloof ik.
  Ik ga je op FB ook even berichten voor de winactie, want ik doe heel graag mee! Het armbandje is namelijk zo subtiel en daar hou ik van.
  Liefs

 9. Anneleen

  Wauw wat een prachtige kaartjes! Ik vind dit zoiets leuks en origineels! :)

 10. Anouk

  Thanks voor de tip! Ik heb het al opgestuurd naar een vriendin :)

Geef een reactie