DSC_0189

Afgelopen week was mijn drie jarige Instagram-jubileum. Op 3 april 2012 werd Instagram beschikbaar voor Android. Destijds had ik nog geen iPhone, en moest ik dus tot deze dag wachten. Inmiddels ben ik overgestapt op de iPhone, maar ik ben Instagram nog steeds even trouw.

Mijn Instagram is een combinatie van een persoonlijk dagboekje met een kijkje achter de schermen en een verzameling van mooie plaatjes. Want ja: de plaatjes moeten vooral mooi zijn. Vandaar dat mijn Instagram-leven er zo perfect uit ziet ;-).

Vandaag weer een paar favoriete Instagramgebruikers, die net als ik van mooie plaatjes houden.

ig_kseberlin

@Kseberlin
Karen is een journalist die op dit moment in een van mijn favoriete Europese steden woont: Kopenhagen. Dit is tevens een van de meest ‘instagrammable’ steden die ik ken, en haar feed staat dan ook vol met mooie Deense straatbeelden. Zo nu en dan worden die afgewisseld met lekkere ontbijtjes en kopjes koffie waar je meteen honger van krijgt. Door dit account krijg je zin om in het vliegtuig te stappen naar Kopenhagen!

ig_yourpalcassie

@yourpalcassie
Ik ontdekte Cassie via de verken-pagina, waar tegenwoordig afbeeldingen staan op basis van jouw likes en de accounts die volgt. Ik moest dus even Googlen om er achter te komen wie Cassie is, en eigenlijk is het me nog steeds niet helemaal duidelijk. Ze heeft geen blog, maar wel een prachtig Instagram-account met avontuurlijke plaatjes. Volgens mij maakt Cassie veel tripjes, wat resulteert in deze mooie plaatjes. Zeker volgen voor dat wanderlust gevoel.

ig_anddicted

@anddicted
Andrea is een Italiaanse student uit Milaan, met vooral lifestyle, food en travel foto’s op zijn account. Een van zijn favoriete hobby’s is uiteten gaan, en dat zie je weer terug in de vele foto’s met tafels vol lekker eten. Deze foto’s worden afgewisseld met mooie kiekjes van Milaan, wat het een prachtig geheel maakt.

ig_reneekemps
@Renee_kemps
Renee leerde ik kennen toen zij mij uitnodigde voor het event bij Vinnies Deli. Zo ontdekte ik haar prachtige feed vol verlekkerende foodfoto’s. Geen wonder dat Renee de foodfotografie verzorgt voor Vinnies.
De recepten die bij de prachtige plaatjes horen vind je terug op haar blog.

Wil je zelf ook zo’n mooi account met duizenden volgers hebben? Lees dan mijn tips voor mooiere foto’s en meer volgers voor Instagram.

Gerelateerd

31 reacties op “My favorite instagrammers part VII

 1. Wat leuk dat je al 3 jaar Instagramt! Bij mij is het nog lang niet zo ver, maar stiekem ben ik er ook helemaal niet zoveel mee bezig! Ik vind het wel echt heerlijk om door mooie feeds te scrollen, dus bedankt voor weer een aantal nieuwe accounts die ik ga volgen :D. En ik vind jouw Instagram by the way echt super mooi en gezellig! X

 2. Wat zijn dit fijne accounts!
  Renée Kemps volg ik ook, met veel plezier. Zulke mooie plaatjes.
  Anddicted kende ik nog niet, maar het ziet eruit als een account naar m’n hart! Wauwie, zo veel mooie foodfotografie :) daar word ik blij van.
  Liefs

 3. Heerlijk he die verken pagina. Zo ontdek ik ook steeds weer mooie plaatjes en accounts. Deze kende ik nog niet en de eerste ben ik direct gaan volgen! Want ik ga binnenkort ook naar Kopenhagen! Ik ga ook even jouw Kopenhagen foto’s en tips weer bekijken (ja ik ben zo’n stille trouwe volger). Thanks voor het delen:)

 4. Hi Marlous!

  Ik nam je op in mijn rubriek Fri-A-Way. Iedere vrijdag deel ik TOPREADS (links) voor het weekend en jouw artikeltje hoorde daarin thuis. Just to let you know! Vind het altijd fijn nieuwe mensen / accounts te ontdekken en mijn lezers ook!

  Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *