My favorite instagrammers part VII

DSC_0189

Afgelopen week was mijn drie jarige Instagram-jubileum. Op 3 april 2012 werd Instagram beschikbaar voor Android. Destijds had ik nog geen iPhone, en moest ik dus tot deze dag wachten. Inmiddels ben ik overgestapt op de iPhone, maar ik ben Instagram nog steeds even trouw.

Mijn Instagram is een combinatie van een persoonlijk dagboekje met een kijkje achter de schermen en een verzameling van mooie plaatjes. Want ja: de plaatjes moeten vooral mooi zijn. Vandaar dat mijn Instagram-leven er zo perfect uit ziet ;-).

Vandaag weer een paar favoriete Instagramgebruikers, die net als ik van mooie plaatjes houden.

ig_kseberlin

@Kseberlin
Karen is een journalist die op dit moment in een van mijn favoriete Europese steden woont: Kopenhagen. Dit is tevens een van de meest ‘instagrammable’ steden die ik ken, en haar feed staat dan ook vol met mooie Deense straatbeelden. Zo nu en dan worden die afgewisseld met lekkere ontbijtjes en kopjes koffie waar je meteen honger van krijgt. Door dit account krijg je zin om in het vliegtuig te stappen naar Kopenhagen!

ig_yourpalcassie

@yourpalcassie
Ik ontdekte Cassie via de verken-pagina, waar tegenwoordig afbeeldingen staan op basis van jouw likes en de accounts die volgt. Ik moest dus even Googlen om er achter te komen wie Cassie is, en eigenlijk is het me nog steeds niet helemaal duidelijk. Ze heeft geen blog, maar wel een prachtig Instagram-account met avontuurlijke plaatjes. Volgens mij maakt Cassie veel tripjes, wat resulteert in deze mooie plaatjes. Zeker volgen voor dat wanderlust gevoel.

ig_anddicted

@anddicted
Andrea is een Italiaanse student uit Milaan, met vooral lifestyle, food en travel foto’s op zijn account. Een van zijn favoriete hobby’s is uiteten gaan, en dat zie je weer terug in de vele foto’s met tafels vol lekker eten. Deze foto’s worden afgewisseld met mooie kiekjes van Milaan, wat het een prachtig geheel maakt.

ig_reneekemps
@Renee_kemps
Renee leerde ik kennen toen zij mij uitnodigde voor het event bij Vinnies Deli. Zo ontdekte ik haar prachtige feed vol verlekkerende foodfoto’s. Geen wonder dat Renee de foodfotografie verzorgt voor Vinnies.
De recepten die bij de prachtige plaatjes horen vind je terug op haar blog.

Wil je zelf ook zo’n mooi account met duizenden volgers hebben? Lees dan mijn tips voor mooiere foto’s en meer volgers voor Instagram.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 31 reacties

 1. Nienke

  Ik ben nog niet zo heel lang aan het instagrammen, een jaartje ofzo, meer vind het steeds leuker en leuker !

 2. Frauke

  Wat leuk dat je al 3 jaar Instagramt! Bij mij is het nog lang niet zo ver, maar stiekem ben ik er ook helemaal niet zoveel mee bezig! Ik vind het wel echt heerlijk om door mooie feeds te scrollen, dus bedankt voor weer een aantal nieuwe accounts die ik ga volgen :D. En ik vind jouw Instagram by the way echt super mooi en gezellig! X

 3. Hedwig

  Ik kende ze allemaal nog niet, maar wat een mooie foto’s! :)

 4. Shifra

  Wat een mooie accounts! Ik kende ze allemaal nog niet. Alles staat nu open in tabjes dus ik ga snel even verder spieken! Dankjewel! :) X

 5. Anna

  Yes, leuk! Ik kende er al een aantal, maar bij de andere accounts heb ik meteen even een kijkje genomen. :)

 6. Anneleen

  Wat een inspirerende accounts, ik ken ze nog niet, ga gelijk een kijkje nemen :)

 7. Leuk om zo nieuwe accounts te leren kennen. Ik voegde Renée en Andrea toe. Wat een foto’s zeg. Maakt mijn ochtend- en avondroutine (Instagramscroll) een pak interessanter! Bedankt!

 8. Joy

  Wat een fijne accounts allemaal!
  Ik ga er zeker even naar kijken <3

  -X-

 9. Iris

  Ik ken de eerste inderdaad, maar de rest nog niet. Leuk!

 10. Sanne

  Wat zijn dit fijne accounts!
  Renée Kemps volg ik ook, met veel plezier. Zulke mooie plaatjes.
  Anddicted kende ik nog niet, maar het ziet eruit als een account naar m’n hart! Wauwie, zo veel mooie foodfotografie :) daar word ik blij van.
  Liefs

 11. Anouk

  Thanks voor de tips! Waaw die Cassie maakt erg mooie foto’s :)

 12. Bedankt voor de tips! Wat een prachtige accounts allemaal zeg. Was mijn instagram account maar zo perfect.. *zucht* haha! Vooral KseBerlin maakt écht bizar mooie foto’s!

 13. Wat leuk! ik kende ze allemaal nog niet.
  Ga ze gauw eventjes bekijken en wie weet volgen :)
  Groetjes, Rensina

 14. Caro

  Die @anddicted heeft zulke mooie foto’s vind ik, hihi. En ga zo die andere instagrammers even checken:)

 15. Maureen

  Ik heb net gegeten maar als ik die Instagram van anddicted zie…hongeeer! al die ontbijtjes! sowieso mijn favoriete maal van de dag :)

 16. saskia

  Heerlijk he die verken pagina. Zo ontdek ik ook steeds weer mooie plaatjes en accounts. Deze kende ik nog niet en de eerste ben ik direct gaan volgen! Want ik ga binnenkort ook naar Kopenhagen! Ik ga ook even jouw Kopenhagen foto’s en tips weer bekijken (ja ik ben zo’n stille trouwe volger). Thanks voor het delen:)

  1. Haha wat leuk! Ik ben toevallig ook bezig met een nieuw tripje naar Kopenhagen te boeken. Het is zo’n leuke stad! Zeker met mijn guide erbij zul je een hele fijne tijd gaan hebben :-)

 17. Eva

  Wat een heerlijke nieuwe accounts zeg! Kende ze allemaal nog niet :)

 18. Sabrina

  Wat een super leuke foto boven het artikel! Ik kende ze allemaal nog niet maar ik ga ze maar eens bekijken!

 19. Hi Marlous!

  Ik nam je op in mijn rubriek Fri-A-Way. Iedere vrijdag deel ik TOPREADS (links) voor het weekend en jouw artikeltje hoorde daarin thuis. Just to let you know! Vind het altijd fijn nieuwe mensen / accounts te ontdekken en mijn lezers ook!

  Prettig weekend!

Geef een reactie