TGIF! Welcome to the weekend 14

DSC_0150

Jaaa, het is weekend! En dit keer hebben we een extra lang weekend. Daarom weer extra veel linkjes en tips om je mee te vermaken.

Fijn weekend allemaal, en natuurlijk fijne Paasdagen!

Behind the scenes

Afgelopen zondag had ik een super interessant event van Max Havelaar Fairtrade en Clipper Tea. Ik heb er ontzettend veel geleerd over thee, en zal deze info binnenkort snel in een blogpost delen. Dan hebben jullie er ook wat aan!

Freebie

Heb jij van die mooie krullerige paastakken in huis staan? Maak ze dan nog vrolijker door deze vogeltjes er in te hangen. Printen, knippen, touwtje er doorheen.. en je hebt een boom vol vogeltjes. Deze gratis printable komt van Rebecca, en op haar blog vind je nog meer vogeltjes om te printen.

Quote + font
quote_typewriterhand

Ik vind dit zo’n mooi en belangrijke quote! Het is goed om je te realiseren dat dit jouw leven is, en dat je dit leven zelf in hand hebt en dat het helemaal niet erg is om opnieuw te beginnen. Het lettertype is een combinatie van twee favorieten: een handgeschreven font en een typemachie font. Het lettertype heet dan ook heel toepasselijk Typewriterhand en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
Ondanks dat een tripje naar Nieuw Zeeland binnenkort niet op de planning staat, vond ik deze tips van Maura toch heel erg leuk!
– Shifra legt in deze simpele maar leuke DIY uit hoe je zelf hout een oude ‘look’ kunt geven.
– De laatste tijd ben ik gek op marmer, deze DIY van The Life Factory wil ik dan ook zeker gaan proberen!
– Deze DIY eierdopjes van Marij zijn denk ik de schattigste die ik tot nu toe heb voorbij zien komen.
– De lente laat op zich wachten, maar met deze leuke wallpapers van Dina is je laptop in ieder geval kleurrijk!
– Deze zag ik even over het hoofd en is dus al wat ouder, maar de moeite van het vermelden waard: een kijkje in de creatieve werkplaats van Teken-Ing, via Olga.
– Dit lijstje met hamburger hotspots in Rotterdam van Lin sloeg ik alvast op, voor mijn volgende bezoekje aan deze stad.
– Deze 30-day-challenge om het beste uit je blog te halen van Jen heb ik ook opgeslagen, wie weet ga ik me hier nog mee bezig houden.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 22 reacties

 1. Farah

  Die vogeltjes zijn leuk! Helaas zijn onze paastakken net de deur uit.

  En die quote vind ik ook erg mooi. Mooi lettertype ook! Goed om daar van het weekend is over na te denken ;).
  Fijn weekend!

 2. Francis

  Ik ben altijd blij als ik dit TGIF blogje voorbij zie komen, want dan kan ik weer leuke nieuwe artikelen afstruinen. :)

 3. Lauriëtte

  Inderdaad een prachtige quote! :) Helaas heb ik geen paastak in huis anders had ik de vogeltjes er gelijk aangehangen, maar ik vind vast wel een andere bestemming voor ze, want ze zijn super leuk! Fijn weekend!

 4. Nienke

  Gezellige boel! Ik vond de achtergronden van dina ook erg leuk :)

 5. Anne

  Ik denk dat ik nu van die paastakken moet kopen, alleen maar zodat ik die vogeltjes erin kan doen :D

 6. Sabrina

  Ah die vogeltjes zijn schattig zeg! Ik heb helaas geen paastakken staan (voornemen voor volgend jaar om dat wel te doen!), maar misschien hang ik ze aan een slinger door mijn kamer?

 7. Laura

  Jeeej vrijdag! Lekker een lang weekend dit keer! Ik word zo vrolijk van tulpen :-) Onwijs fotogenieke bloemen ook, haha.

 8. Frauke

  Heerlijke post! bedankt voor de vermelding :)! Die printable met vogeltjes is echt superschattig! X

 9. Shifra

  Die eierdopjes van Marij zijn ZO schattig! ^-^ Hele leuke TGIF-post, veel creativiteit. I like. :) Geniet van je vrije dagen, het lekkere eten en alle andere dingen die bij Pasen horen. Liefs!

 10. Ingrid

  Hi Marlous, wat leuk dat je mijn gastblog voor Teamconfetti hebt opgenomen in je favo bloglijstje, thanks! :) Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren, deze blogs inspireren mij zeker weten!

 11. Sylvia

  Erg mooie quote inderdaad, er is doorgaans toch aardig wat moed voor nodig om opnieuw te beginnen. Fijne paasdagen!

 12. Dina

  Oh my, die vogeltjes! Het is dat ik niet zo’n mooie paastak in huis heb, maar anders had ik die er helemaal mee volgehangen. :D

 13. Dina

  En super leuk dat je het blogje over de fleurige lente wallpapers in je lijstje hebt opgenomen. :) (Makes me blush)

 14. Eva

  Oh die vogeltjes zijn echt te leuk! <3 Heel fijn weekend!

 15. Jouw blog net ontdekt, reeds fan! Een beetje wat ik zelf wens te doen op mijn blog, al heb ik nog veel te leren! Prachtige foto’s ook, die tulpen zijn net een schilderijtje. Have a nice weekend ;)

 16. Eline

  Ik heb helaas geen weekend (lang leve werken in de horeca ;)), maar ik wens jou wel een top weekend! Nog speciale plannen voor met pasen? X (Erg leuke post trouwens!)

 17. Anneleen

  Die vogeltjes printable is echt heel schattig en mooi! :) voor jou ook een fijn paasweekend!

 18. Bedankt voor je tips weer! Ik kon de creatieve werkplaats niet weerstaan en ga zeker ook de andere artikelen lezen van JennyPurr, wat een gave blog zeg! Fijne tweede paasdag morgen

Geef een reactie