Diary week 19: happy new hair

Wat een lekker weertje was het gisteren he? Omdat ik zondagavond pas laat in bed lag en het gisteren zo’n mooie dag was, besloot ik mijn diary een dagje te verplaatsen.

Ik ben nog steeds een beetje moe, maar ik merk wel dat het zonnetje en de bijbehorende vitamine D veel doet ;-).

Maandagavond vond ik Serena’s Stijlgids met een persoonlijk briefje in mijn brievenbus. In mijn review van Anna Nooshin’s On Top had ik gezegd dat ik niet echt een toegevoegde waarde zag in blogboeken die eigenlijk een samenvatting van de blog vormen.

Waarop Serena dus besloot om mij uit te dagen haar boek eens te bekijken. Wat een lef he? ;-) Maar ik kan het heel erg waarderen, en de review komt er snel aan.

Dinsdag was het Bevrijdingsdag, en ik had aanvankelijk plannen om naar het festival te gaan. Maar de regen gooide roet in het eten, en dus ging ik shoppen met een vriendinnetje. Toen het echt begon te stortregenen doken we snel de nieuwe De Portare Via pizzaria in de Voorstraat in, en lunchten we met een pizza. De pizza’s worden daar in een echte steenoven gebakken en zijn lekker dun. Aanrader!

Die middag ging ik naar mijn vader, die in de polder woont.

Allebei de hondjes waren gecastreerd, en moesten dus een kap om. Vooral kleine Bor had daar veel moeite mee, dus had ik een babyrompertje voor ‘m meegenomen van de Zeeman. Stiekem best wel schattig ;-)

Woensdag ging ik samen met mijn schoonzusje die ook in Nijmegen woont de stad in. Ik deed wat inspiratie op voor mijn verjaardag, we brachten een kort bezoekje aan de Primark en shopten kleding voor mijn broer (wat eigenlijk best leuk is, haha). We lunchten bij Nostra, wat er qua publiek een beetje uit ziet als een chique tent, maar stiekem kosten deze ruim belegde broodjes nog geen €5 ;-).

Bij Zara paste ik deze tapered boyfriend jeans. Het is een boyfriend jeans met toelopende pijpen, de zogenaamde girlfriend jeans. Ik had al de Levi’s 501 ct aangehad, maar die vond ik toch iets te prijzig voor zo’n broek. Bij Zara vond ik echter een hele goede look a like voor een vriendelijk prijsje. M’n schoonzusje nam ‘m ook mee :D

Bij Rituals dook ik even naar binnen om aan hun limited edition te ruiken. Deze Mandi Lulur collectie ruikt zooo lekker! Helaas is hij ook vrij prijzig. Iets voor op mijn verjaardagsverlanglijstje ;-) Met name de bodybutter voelde echt heel goed aan.

Ik spotte deze toffe quote op een muur van een winkel.

Onderweg naar huis was het bijzonder weer. Rechts zie je opklaringen en blauwe lucht boven Nijmegen, en links zie je de hoosbuien richting Duitsland trekken. Leverde wel een mooi plaatje op :-)

Bij de Primark kocht ik deze geweldige mopshondensokken. Ze komen in een setje van 3 en zijn €2,50.

Donderdag begon ik de dag met bananenpannenkoekjes en vers fruit. Ik paste die dag op de hondjes en werkte aan mijn blog.

Dit was mijn ‘office for a day’. Best prima ;-).

Ik bakte weer een blueberry yoghurt cake, dit keer in tulbandvorm. Ik deed er deze keer nog wat meer yoghurt in, omdat ik dat zo lekker vind. Het recept vind je hier, hij is zo gemaakt en zoooo lekker!

En ‘s avonds maakte ik de linzensalade. Ook hier viel hij goed in de smaak.

Vrijdag ging ik weer door naar Utrecht, want ik had een afspraak bij de kapper. Een collega van me was aan het oppassen op Moby, en dus kwamen ze gezellig langs.

Zo schattig!

Ik ging eigenlijk vooral langs om het bij te werken, zo moest het weer uitgedund worden. Maar uiteindelijk heb ik er toch weer een heel stuk af laten halen. Kort haar staat zo veel vlotter, en het is ook lekker makkelijk.

‘s Middags lunchten we bij Bagels & Beans, ik had een heerlijke bagel met oude kaas en augurk.

En ‘s avonds speelde ik met vrienden het spel Ticket to ride. Een super leuk spel, het is een soort combinatie van Risk en Colonisten van Catan.

Die nacht sliep ik bij de collega die op Moby paste. Zij moest de volgende ochtend vroeg werken, dus ik ging samen met Moby langs voor een ontbijtje.

Jammeeeh

Zondag was het moederdag, maar ik moest helaas werken. Wel begon ik de dag extra goed met een ontbijtje van bananenpannenkoekjes, aardbeitjes, framboos-granaatappel yoghurt en versgeperste jus.

Nog steeds zo blij met m’n nieuwe haar! :D

Gisterenochtend ging ik naar de sportschool. Een vriendinnetje schreef zich in, dus nu heb ik weer een sportbuddy. Is toch fijner, met z’n tweeën.


Daarna gingen we naar het park, waar we de hele middag heerlijk hebben gechilld. We hadden allerlei spelletje mee, zoals Halli Galli (een van m’n favoriete spellen, haha). Heel gezellig dus!

‘s Avonds moest ik nog een paar uurtjes werken, maar sloten we deze zonnige dag alsnog af met een wijntje (en een broodje kroket. Ha!).

Deze week staat er niet heel veel op de planning, behalve werk natuurlijk. Ik voel me nog steeds een beetje ongestructureerd haha, dus ik ga proberen weer wat ritme te krijgen. Ik dacht er aan om ook wat yoga-oefeningen te gaan doen, dus mocht je nog aanraders hebben qua youtube filmpjes.. Dan hoor ik het graag!

Volgende week ben ik er weer met een nieuwe diary, mocht je tussentijds op de hoogte willen blijven volg me dan op instagram (@lastdaysofspringblog) en snapchat (@mlouzzzz). Daar verschenen bijvoorbeeld nog een heleboel filmpjes van Moby ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Roos

  Super leuke diary! Wat staat dat rompertje onwijs cute. En voor Yoga kan ik je Yoga with Adrien aanraden. Zij is echt geweldig! X

 2. sammie

  die mops sokken heb ik ook :) Leuk overzicht en leuke foto’s! Je ontbijtje van zondag ziet er heerlijk uit!

 3. Shifra

  Wat een zonnig, vakantie-gevoel diary! En ha, wat leuk dat dat babyrompertje paste! Ik probeerde het een tijdje geleden al voor mijn hond, maar toen was hij nog zó klein. Dat hij zelfs in de kleinste maat niet paste. :( Ik vind de lengte van je haar heel erg tof! Stiekem fantaseer ik er wel eens van om mij haar a la Lauren Conrad (nog een flink stuk korter dus) te doen. Waarom laat je je haar uitdunnen?; Is het zo dik van zichzelf?; Gaat het krullen?; Of vind je het gewoon mooier dunner? Fijne week! X

  1. Mijn haar is heel erg dik, en ik heb ook nog eens heel veel haar. Ik heb best wel slag/krullen van mezelf, maar met name wanneer mijn haar lang is. Als ik het kort knip en niet uitdun, is mijn haar zo dik dat het heel wijd gaat staan. En stiekem is het ook wel fijn, stuk luchtiger en ook minder snel haarpijn (want minder gewicht) wanneer ik het in een knotje draag. Maar je moet wel een goede kapper hebben die weet hoe je haar moet uitdunnen, anders ziet het er niet uit!

 4. Joëlle

  Ik vind de yogafilmpjes van Erin Motz geweldig! Ze legt de oefeningen goed en duidelijk uit, op dezelfde manier als mijn “live” yogajuf dat ook zou doen, en ik kan me erg vinden in de nuchtere manier waarop ze over yoga denkt. Je hoeft niet meteen haar 30 dagen challenge te doen, maar kunt ook af en toe eens een los YouTubefilmpje proberen van 10-15 minuten. Ze heeft ze voor yoga voor het slapen gaan, voor achter je bureau, voor sporters, per deel van je lichaam, voor als je een bepaalde pose wilt leren… Ik ben fan :).

 5. Yara Miora

  Hey super leuk je haar! En je ontbijt fotos zijn echt altijd top! Tara Stiles heeft op Youtube wel fijne yoga videos ;) Hope you like it!

  liefs,
  Yara

 6. Danielle

  Lekkere diary weer! En ik vind je haar heel tof :) Ik ben qua yoga ook fan van Erin Motz net als andere

 7. Anne-Fleur

  Mooi je haar! Ohh ik vind het altijd zo aanstekelijk, als ik lees dat iemand naar de kapper is geweest wil ik ook gelijk haha ;-)

  Erin Motz is wel fijn, zoals hier boven ook gezegd wordt, maar zelf vind ik Yoga With Adriene nog steeds het fijnste! Ze is ook af en toe een lekkere tuthola maar legt de oefeningen heel goed uit, ze is ook heerlijk positief!
  Ze heeft heel veel verschillende filmpjes, ook veel verschillende lengtes : https://www.youtube.com/user/yogawithadriene/videos

 8. Pauline

  Jaaa, nog korter! Ik ben ook zo blij met mijn korte kapsel. Er is een enorm stuk vanaf gegaan, wat in het begin nogal gek voelde. Maar het staat inderdaad meteen een stuk vlotter. Leuke jeans trouwens! :)

  Liefs,
  Pauline

 9. Inge

  Supervet van Serena dat ze dat! En je haar is echt gaaf!

 10. lisa

  Wow inderdaad lef hebben dat Serena dat heeft gedaan! Ik ben nu toch wel erg benieuwd wat je van het boek gaat vinden :) En oh ik vind je haar super leuk!

 11. HesterAnne

  Leuke actie van Serena. Dat is inderdaad lef hebben. Je nieuwe kapsel staat je goed :D

 12. Ines

  Je haar staat je superleuk! En die posi quote is echt iets om te onthouden ;)

 13. Die foto met je hoedje is echt leuk! Jouw Snapchat is trouwens vaak echt hilarisch, stom dat je niet kan reageren haha. Ben ook echt fan van je pug!

Geef een reactie