Diary week 20: Copenhagen!

Er is weer een weekje voorbij, tijd voor een nieuwe diary! Deze week deed ik een heleboel leuke dingen, naast the usual (werken en slapen). Met als hoogtepunt toch wel het boeken van een tripje naar mijn lievelingsstad..

 

Dinsdag werkte ik bij mijn nieuwe baantje, de saladebar Crop. Wat betekent dat mijn avondeten weer een heerlijke salade was. Op dit moment heb ik dus eventjes twee baantjes, volgende maand begin ik volledig bij Crop.

Woensdag deed ik ‘s ochtends yoga met filmpjes van Yoga with Adrienne, op aanraden van jullie. Was erg fijn en ik wil dat zeker vaker gaan doen, maar ik moet wel nog even investeren in een beter matje. Deze is van de action en zoooo dun, doet pijn! ;-)

‘s Middags ging ik naar de film, en vanwege de meivakantie was er een soort mini kinderboerderijtje gebouwd. In de bioscoop ja, haha. Ze hadden konijntjes en cavia’s, en deze lieve biggetjes.

Daarna aten we op het dak van V&D een pizza. Ik kan altijd zo genieten van uitzichtpunten. Lekker om je heen kijken, en overal valt wel iets te zien.

Donderdagavond at ik met collega’s bij Beers & Barrels, en nam ik weer een pulled pork ‘burger’. Zooo lekker! Sowieso een hele toffe tent, en het eten is heerlijk!

Vrijdag werkte ik wat aan mijn blog bij Cornelis, en kwam Anja langs.

Want samen boekten we tickets voor een stedentrip naar Kopenhagen! Ik heb vorig jaar zo genoten van deze stad, kan niet wachten om er weer naartoe te gaan.

Om ‘t te vieren aten we een ijsje in de zon. Jeej!

‘s avonds kookte ik voor mijn huisgenootjes. Ik maakte de zoete aardappelsoep met geitenkaas en de linzensalade, die beiden goed in de smaak vielen. Daarna gingen we de stad in en lagen we pas laat weer in bed ;-).

De volgende ochtend wakker worden met ijskoude chocolademelk.. Dit was het laatste flesje uit het perspakketje dat ik had gekregen, en ik heb ‘t nog niet in mijn supermarkt gespot.. Jammer, want ik vond het erg lekker!

De rest van het weekend werkte ik. Ik was nogal moe en voel me de laatste tijd een beetje ‘meh’. Alsof je iets vergeet, achter de feiten aanloopt.. Maar ik weet niet zo goed hoe en wat, want in principe gaat het verder prima. Nieuw baantje, nieuwe opleiding, nieuw haar (grapje ;-)). Beetje zo’n rusteloos gevoel, herkennen jullie dat?

Zondagavond resulteerde dit dan ook in een migraineaanval, waardoor ik de hele nacht niet sliep. Gisteren hield ik daarom een rustdagje in bed, met een marathon Orphan Black (aanrader!!) en chocolade.

Vandaag wil ik weer op tijd uit bed, beginnen met wat yoga-oefeningen en misschien moet ik maar eens een to-do lijstje maken voor wat structuur. Want ik word er helemaal gek van!

Vandaar dat het ook iets rustiger is op mijn blog, deze chaoot is bezig met het zoeken van een ritme. Will be continued.. ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 25 reacties

 1. Merel

  Wat tof dat je weer naar Kopenhagen gaat! Lijkt me een geweldige stad. Op mijn lijstje staat nog steeds dat ik dit jaar naar Scandinavie wil, maar er komt steeds iets anders tussendoor. Biiiig luxeprobleem, I know. Misschien in de winter? Mega koud natuurlijk, maar wel heel erg charmant denk ik. (niet hoe ik er dan ga uitzien, maar de stad ;))

 2. Celeste

  Wat gaaf dat je weer naar Kopenhagen gaat! Ik ben er nog nooit geweest, maar hij staat zeker op mijn lijstje! Die eerste twee foto’s zijn trouwens zo ontzettend mooi gemaakt! (de rest ook wel hoor haha ;) Ben toevallig net door mijn series heen, misschien even Orphan Black proberen ;)

 3. Frauke

  Ahhh supervet, Kopenhagen! Lijkt me prachtig om naartoe te gaan, ik wil er ook graag eens heen. Die salade lijkt me heerlijk, leuk dat je daar ‘mag’ werken! Jammer dat je migraine had, gelukkig heb je het wel een beetje kunnen compenseren ;). En ik vind echt dat jouw foto’s zó veel sfeer hebben, mega leuk! X

 4. Hedwig

  Wat leuk dat je naar Kopenhagen gaat! Dat staat ook nog wel op mijn bucketlist :) en yess Orphan Black! Het wordt alleen maar beter haha, het nieuwe seizoen is heel spannend. Waar ben je nu?

 5. Pauline

  Leuke diary weer! Kopenhagen lijkt me een hele mooie stad, leuk dat je daar naartoe gaat! Ik had toevallig vorige week (midden in de nacht) een migraine aanval, amper geslapen en vreselijk veel pijn gehad. Bah.. Zo naar!

  Liefs,
  Pauline

 6. Margot

  Nu heb ik ook zin om weer naar Kopenhagen te gaan, het blijft een leuke stad!

 7. HesterAnne

  Die biggetjes zijn zo schattig! Wat leuk dat je naar Kopenhagen gaat, daar wil ik ook graag nog een keertje naar toe. Scandinavië is sowieso prachtig.

 8. Kim

  Oeh, Kopenhagen! Super leuk! Die staat staat, naast Stockholm, ook nog op mijn wish list. Veel plezier met de voorpret :)

 9. Elze

  Oh wat leuk dat je naar Kopenhagen gaat! Ik ben net terug, maar ga er het liefst volgend weekend weer heen. Zo’n fijne stad! Super leuk om naar uit te kijken! :D

 10. Mylène

  Oeeeh Kopenhagen, ik ben ook van plan om daar dit jaar naartoe te gaan. Voor mij zal dat dan de eerste keer zijn. Het lijkt me zo’n geweldige stad!

 11. Oooh wat fijn Kopenhagen! En dat achter de feiten aanlopen ken ik. Vaak zet ik mezelf dan maar even in de renmodus om weer een beetje op schema te komen ;)!

 12. Tiffany

  Zo schattig die biggetjes! Ontzettend leuk dat je naar Kopenhagen gaat, veel plezier.

 13. Evelien

  Ik ben benieuwd geworden naar de chocomel, maar kan het bij mij in de supermarkt ook niet vinden.

 14. Liedeke

  Goede yogamatjes vind je bij Yogamoves! In het kleine straatje rechts schuin aan de overkant bij Crops, hun reclamebord staat tijdens openingstijden altijd aan de Biltstraat. Matjes zijn super geschikt voor yoga maar ook voor buikspieroefeningen etc.

 15. Eva

  Dat gevoel heb ik ook al een paar dagen en kan echt mijn vinger er niet opleggen waar het vandaan komt. Rusteloos terwijl er niks aan de hand is of ik iets belangrijks ben vergeten. Hoop dat het snel weer goed draait!

  1. Ja gek he? Ik heb net ook even aan de telefoon gehangen met een vriendin, en die had ook al zo’n rusteloos en ongemotiveerd gevoel. Hopelijk waait het snel over (samen met het slechte weer ;-)).

 16. Suuz

  Oooh wat een fijn weekje weer,, met leuke dingen! maar ik herken t gevoel hoor… hier ook rusteloos en weinig zin in dingen,, misschien ook door t wisselvallige weer! ben toe aan een langere periode zon!!!!!

 17. Caro

  Kopenhagen lijkt me echt een geweldige stad! Gaaf dat je er weer naartoe gaat. En wat zien die salades er steeds lekker uit!

 18. Wat tof dat je weer naar Kopenhagen gaat! Ik ben nog nooit in Scandinavië geweest en dat terwijl het al zo lang op mijn lijstje staat. Het liefst zou ik dit jaar gaan, maar voorlopig heb ik ook niemand om mee te gaan… (en ik doe al veel alleen, dus met iemand gaan is wel zo leuk) :(

 19. Mieke

  Mijn AH op Willem van Noortplein heeft die chocomelk nu in de aanbieding staan! Leuk je laatst bij Crop tegen te komen, kwam de keer erna een oud collegaatje van me tegen. Small world! PS – groetjes dus voor Hilde als jullie samenwerken!

 20. Anne-Fleur

  Die chocolade melk zag ik bij de Appie aan de Vondellaan. Maar dat is misschien te ver fietsen ;-)
  O my die biggetjes!

Geef een reactie