TGIF! Welcome to the weekend 20

DSC_0322

Hola! Wat vliegen de weken voorbij. Met al die feestdagen lijken de weekenden bijna allemaal aan elkaar geplakt. Maar mij hoor je niet klagen hoor ;-)

Let’s celebrate the weekend! Deze week weer met extra veel leuke bloglinkjes, om je dit lange weekend mee te vermaken.

Behind the scenes
Zijn mei en juni bij jullie ook altijd de drukste maanden? De laatste loodjes voor school, op werk is het drukker en elk weekend staat er wel een feestje op de planning. Ik ben nogal een ongestructureerd persoon, en ben dus overal en nergens tegelijk.

Het is niet zo zeer dat ik last heb van FOMO (the fear of missing out), quality me-time vind ik namelijk ook erg belangrijk. Alleen sommige verplichtingen kom je niet onderuit of zijn gewoon té leuk om onderuit te komen.

Mijn blog lijdt af en toe onder mijn chaotische schema, maar laten we het positief bekijken: het levert wel uitgebreide diary’s en snapchats op ;-)

Freebie

Het songfestival komt er weer aan! Nou ben ik geen groot fan van het songfestival, maar na de bijna-overwinning van vorig jaar heb ik nu natuurlijk meer hoop. Daarnaast zijn er een heleboel leuke extra’s die de show nog een stuk leuker maken. Zo deelde Rutger gisteren weer zijn jaarlijkse ‘songfurstival’ video, en Team Confetti komt met deze leuke bingokaart. Mocht het nummer je niet aanstaan, dan heb je in ieder geval nog iets anders om je mee bezig te houden ;-) Je downloadt ‘m hier.

Quote + Font
quote_innuendo

Weer een vrolijk krullerig font: Inneundo. Hij is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Ik vind Rotterdam steeds leuker en leuker, en deze hotspot van Jolien herinnert me er weer aan dat ik er snel weer naar toe moet.
– Laura schreef een leuke travelguide over Kreta. Ik ben hier een paar jaar geleden ook geweest, en het was leuk om zoveel herkenningspunten te zien.
– Lonneke deelde weer een erg mooie poster op haar blog.
– De photoshoptips van Liselore zijn zelfs geschikt voor dummies!
– Het barst deze zomer weer van de festivals, dus het handige lijstje van de Groenemeisjes met groene festivals komt goed van pas.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Lauriëtte

  Haha toen ik je artikel zag was ik even gedesorienteerd! Met alle vrije dagen tussendoor ben ik echt heel mijn dagen besef kwijt. Fijn weekend alvast Marlous!

 2. Karin

  Een songfestival bingo? Nog nooit van gehoord maar vind het een leuk idee! Leuke blog lees tips, daar kan ik mijn (niet zo lange) weekend wel mee vullen :).

 3. Frauke

  Heerlijk toch die drukte! Zolang je er maar van geniet, is het absoluut geen probleem dat het hier wat rustiger is. Ik lees graag uitgebreide diary’s ;). Die bingo ziet er supertof uit haha, ga ik eens uitproberen denk ik. Leuke linkjes ook! X

 4. Laura

  Heeee wat leuk, zie ik ineens mijn blogje er tussen staan! Bedankt!
  Het is dat ik nooit naar het songfestival kijk, want die Bingo ziet er echt leuk uit. Ik ga hem naar mijn ouders doorsturen, zij kijken altijd haha.

 5. Leuk font! En ik heb zoooooo’n zin in songfestival kijken. Vanmiddag bij de fopwinkel kijken of er nog leuke glitterhoedjes en verensjalen te krijgen zijn. :D

 6. Pauline

  Wat grappig zeg, zo’n bingokaart. Leuk idee!

  Liefs,
  Pauline

 7. Je hebt gelijk! De weekenden plakken echt aan elkaar tegenwoordig, maar ik vind het helemaaal niet erg! Wat rust kan altijd deugd doen. Prachtige font én quote heb je uitgekozen! Het is al erg lang geleden dat ik nog naar Eurovision heb gekeken, ga ik meer eens doen met die bingokaart, haha. En die chaos af en toe is net fijn, want dan geniet je daarna des te meer van de rust! Fijn weekend nog!

 8. Lonneke

  Mooie fonts deel jij altijd zeg! En bedankt voor het delen van mijn poster. Zo lief Marlous!

Geef een reactie