TGIF! Welcome to the weekend 21

tgif_crop

Yeah weekend! En alweer een extra lang weekend, met eindelijk een wat betere weersvoorspelling.. Ik ben er klaar voor! Vandaag houd ik even een luierdagje, zaterdag komt mijn moeder een dagje naar Utrecht en verder ben ik van plan om het foodtruck festival TREK te bezoeken.

Wat zijn jullie plannen voor dit leuke weekend? Mocht je onverhoopt achter je laptop eindigen, dan heb ik weer een lading leuke linkjes voor je. Fijn weekend!

Behind the scenes
Ik had in mijn post met tips om uit je dip te raken misschien nog een zesde punt moeten toevoegen: schrijf een blogpost met adviezen. Ik merkte dat ik me gisteren gelijk een stuk beter voelde, alsof er een last van mijn schouders afviel. Of misschien creëerde ik met de blogpost juist het overzicht wat ik kwijt was.

Anyway, ik voel me een stuk beter en heb ook weer meer energie voor mijn blog. Komende tijd dus weer veel nieuwe stukjes online!

Freebie

Ik ben een grote fan van Jennifer’s handletering, dus deze toffe printable voor receptenkaartjes pinde ik gelijk op mijn DIY-pinboard. Je kunt ze hier gratis downloaden, vervolgens schrijf je er met de hand je favoriete recepten op. Leuk doosje vinden om de kaartjes in te stoppen, en je eigen receptenbox is klaar! Hoe leuk is dit?
Quote + Font
quote_cheddarjack

Deze quote kwam als suggestie voorbij op mijn Pinterestboard, en ik vond hem goed aansluiten bij mijn vorige post. We hoeven niet altijd alles te doen en overal bij te zijn. Het font heet Cheddar Jack en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Shifra schreef een prachtig openhartig stuk wat ik mooi vind aansluiten bij mijn artikel van woensdag.
– De Groene Meisjes schreven een heel helder stuk over geld verdienen met je blog. Al ben ik er zelf niet zo mee bezig, ik sta wel helemaal achter hun denkwijze.
– Via Design Love Fest krijgen we een kijkje in dit prachtige appartement aan de Herengracht in Amsterdam. Hier zou ik wel willen wonen!
– Deze leuke DIY van Renate is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Frauke

  Wat fijn dat je je weer beter voelt, bloggen kan soms echt een goede uitlaatklep zijn he. :) Leuke printable, ik vind zulke handgeschreven letters echt prachtig! En de DIY die je deelde is onwijs leuk, bedankt voor de tip :)! X

 2. Marinda

  Ik ben echt dol op die handgeschreven fonts. Ooit zal ik het een x zelf willen maken – maar aangezien ik 2linker handen heb ben ik bang dat er weinig van komt :).

 3. Laura

  Fijn dat je uit je dipje bent! Hoewel het vaak niet er is om even een blogdip te hebben, blijft dat nare gevoel toch de hele tijd aan je knagen. Ik kijk uit naar je blogjes!

 4. Hannelore

  Leuk te horen dat je je beter voelt! En fijne tips weer, zo’n mooie printable!

 5. Yolande

  Fijn dat de blogpost met adviezen jou ook heeft geholpen! Ik vind het ook altijd fijn om dingen van me af te schrijven. Zodra iets dan op papier staat, voel ik me een stuk beter. Ook al zijn het dan inderdaad adviezen voor andere bloglezers haha

 6. Merel

  Dankjewel voor het vermelden van onze post! En heel fijn om te lezen dat je je weer ‘beter’ voelt! :)

 7. Shifra

  Wat goed om te horen dat je je weer iets beter voelt! En wauw, die hand geletterde kaarten. Die zijn echt heel, heel mooi! Ik zag inderdaad die binnenkijker aan herengracht van Design Love Fest ja! Ik vond het stiekem heel cool en leuk dat zij gewoon in Amsterdam was! Ons stadje!! Haha, zo voelt het dan toch een beetje. :)

 8. Margot

  Fijn dat je je weer wat beter voelt! Geniet van het weekend!

 9. Jessie

  Vond het ook een leuk artikel.

  Ik vroeg me trouwens af, is het niet leuk om een artikel te maken over op kamers gaan? Misschien praktische tips, handigheidjes en ervaringen waar je aan moet denken, of over kosten besparen met boodschappen en dergelijke?

  Ik beb zelf bezig met op kamers gaan in Utrecht en ik vind er niet veel leuke blog artikelen over! Vond het wel iets voor jouw blog!

  1. Oh dat is misschien wel een leuk ideetje ja. Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden voor mij, maar ik heb inmiddels wel wat ervaring ;-) Ik zal het onthouden!

 10. Dank je voor deze tips! Vooral de receptkaartjes zien er geweldig uit, ik heb ze gedownload en ga ze gelijk even printen :) Liefs! x

Geef een reactie