TGIF! Welcome to the weekend 22

marloes19

En het is alweer weekend! Voor mij niet echt helaas, ik werk beide dagen. Maar dat maakt niet uit, ik was namelijk de rest van de week vrij, en dat gaf me tijd om dingen een beetje op een rijtje te zetten en te relaxen. Ik heb mijn weekend al gehad! ;-)

Voor iedereen die wel toe is aan weekend staat er weer een TGIF voor jullie klaar. Fijn weekend!

Behind the scenes
Ik zei het al op twitter: ik heb m’n mojo back! Dipje is weg, ik heb weer een beetje ritme teruggevonden. Ook in het bloggen, dus voor komende week staan er weer wat artikelen voor jullie klaar. Het blijft lastig om niet meteen op ‘publiceren’ te klikken na het schrijven van een blogpost, maar het is fijn om vooruit te schrijven.

Komt ook deels door jullie trouwens hoor, al die lieve comments en leuke feedback zorgen er voor dat het bloggen zo leuk blijft. Dus thanks daarvoor!

Freebie

Na lang wachten komt het mooie weer er dan echt aan. Volgende week lopen de temperaturen op richting de 24 graden, woehoe! Om alvast in de stemming te komen deel ik deze leuke ‘summer essentials’ print van Emily van Jones Design Company. Ik deelde eerder al de autumn essentials print, en deze print vind ik net zo leuk! Je kunt hem hier gratis downloaden.

Quote + Font
quote_besom

Ik heb een zwak voor mooie ‘brush’ fonts, waarbij het lijkt alsof het lettertype geschilderd is. Ooit wil ik zelf nog leren om zo mooi te schrijven, maar tot die tijd maak ik graag gebruik van deze fonts. De meeste brush fonts zijn betaald, maar Besom is hier gratis te downloaden! Het lijkt alsof je moet betalen, maar dit is slechts een vrijwillige bijdrage.

Favorite blogposts
– Ik moest grinniken om Jolien’s gedachten van een 28-jarige. Geeft moed ;-)
– Alleen de foto’s deden mij al watertanden, maar de vegan high tea ideetjes van Sanne zijn nog origineel ook!
– Ik haal altijd zoveel inspiratie uit Robin’s fooddiaries op Pauline’s blog, alles ziet er zo lekker en gezond uit.
– Nog een foodpost: deze zoete aardappelpuree van Iris staat hoog op mijn lijstje.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Merel

  Dat kaartje met ‘anything is possible’ op die marmerprint vind ik zo prachtig. Heb je dat zelf gemaakt? :) Werkze dit weekend!!

 2. Babette

  wat een leuke print met summer essentials! En kijk nu alweer uit naar de nieuwe artikelen! ;)

 3. Eline

  Wat fijn dat je je mojo weer terug hebt. De printable js echt heel erg leuk en lekker zomers. Fijn weekeind!

 4. Lauriëtte

  Fijn om te horen wat je het bloggen weer helemaal leuk vind! :D Dat font is heel erg mooi. Ondanks dat je moet werken, toch een fijn weekend gewenst!

 5. Frauke

  Ahh supergoed dat je over je dipje heen bent! Ik ben al benieuwd naar de artikelen die eraan zitten te komen :). Dat lettertype is LEUK he! Ik ben er helemaal fan van. Heb er al verschillende kaartjes mee ontworpen en het lijkt net alsof het somehow zelf geschreven is. Cute print ook, bedankt daarvoor! Fijn weekend! X

 6. Hannelore

  Blij te horen dat het terug beter gaat! Leuk lettertype weer ook. Goed werken dit weekend!

 7. Anne

  Oh die print zorgt bij mij écht al ern beetje voor zomerkriebels, mooi!

 8. Margot

  Wat fijn dat je je weer beter voelt! Fijn weekend alvast!

 9. Swaen

  Weer allemaal fijns voor het weekend. Succes met werken!

 10. alexa

  ohh chil een gratis lettertype deze is nog leuk ook dus heb meteen even gekeken naar de andere en die gedownload. Leuk artikel!

 11. Lena

  Voor mij is het ook niet echt een weekend, ik moet morgen werken :) Ik heb het lettertype gedownload, vind zo’n lettertypes ook echt mooi!
  Wat leuk dat je je ritme hebt teruggevonden! Ik heb al verschillende keren vooraf proberen schrijven, maar het lukt me nooit :p iedere keer publiceer ik het toch haha. Ik ben niet geduldig genoeg.
  x, Lena

 12. Shifra

  Jaaaaa, ik ben zo blij dat het volgende week weer lekkerder weer wordt! (Minus dat ik heel hard binnen (!) aan mijn scriptie moet.) Hele mooie tekening van Emily! Ik houd van waterverf(-achtige) tekeningen! <3 Fijn weekend!! X

 13. Elodie_O

  Als je ooit eens een workshop handlettering wil volgen, die van Marlous de Vries zijn echt geweldig! Je moet maar eens op haar site gaan kijken (gewoon haar naam met ‘punt com’ achter ;))
  Ik ben benieuwd naar de aankomende posts trouwens!

Geef een reactie