Copenhagen trip: what’s in my Eastpak bag?

eastpak_bagageonline

Woehoe, vandaag stap ik weer in het vliegtuig richting Kopenhagen. Vorig jaar zomer raakte ik opslag verliefd op deze stad, en daarom besloot ik weer terug te gaan. Ik vlieg aan het einde van de dag, en heb vandaag dus nog even de tijd om mijn spullen in te pakken.

Ik kreeg van Bagageonline een hele toffe reisset van Eastpak, bestaande uit een rugzak en reistrolley. Vandaag laat ik je zien wat er allemaal in die tas mee naar Kopenhagen gaat.

eastpak_bagageonline_whatsinmybag2

De tas zelf is erg fijn. Er zit niet te veel poespas aan, maar hij beschikt wel over twee handigheidjes: een klein vakje in de flap en een speciaal vak voor je laptop. Dit vak is groot genoeg voor laptops tot 15,8″ wat een uitkomst is met mijn 15″6 laptop. Meestal past hij namelijk niet in rugzakken.

Daarnaast is de rugzak erg stevig, en zijn de schouderbanden gewatteerd waardoor hij – zelfs wanneer goed gevuld – lekker zit. Ik denk dat dit niet alleen een hele fijne reistas wordt, maar dat ik deze ook goed voor school kan gebruiken!

eastpak_bagageonline_whatsinmybag

Wat er zoal mee gaat naar Kopenhagen:

– Een extra canvastasje. Voor wanneer ik iets koop wat niet meer in de rugtas past, of wanneer je juist de rugzak thuislaat. Zulke tasjes komen altijd van pas en ik ben er dan ook gek op.
– Een ziplock zakje. Deze gebruik ik ook voor mijn vloeistoffen in mijn koffer, maar ik vind het ook altijd fijn om er eentje bij me te hebben in mijn rugzak.
– Een slotje. Ik slaap in een hostel, waar je vaak een slot nodig hebt voor je persoonlijke kluisje. Daarnaast gebruik ik deze om mijn koffer af te sluiten.
– Lipbalm en zonnebrandcrème. Ook van die dingen waar ik niet zonder kan.
– Ik hoop dat ik de zonnebril de komende paar dagen lekker vaak op kan zetten!
– Kauwgum gebruik ik voornamelijk in het vliegtuig, voor tijdens het stijgen en landen.
– Door mijn dopperflesje overal mee naartoe te nemen zorg ik dat ik genoeg water drink.
– Mijn zwarte Moleskine gebruik ik als aantekeningenboekje, en staat vol met adresjes en tips. Ik twijfel nog of ik mijn 100% reisgidsje moet meenemen, maar ik geloof dat ik het meeste daarvan al gezien heb.
– En natuurlijk mijn portemonnee met pinpas en ID-kaart.

Niet op de foto: mijn telefoon, want die is vergroeid aan mijn hand ;-). En mijn camera, want daarmee maakte ik deze foto. Natuurlijk gaat die wel mee op reis!

Ik hoop met een vervolg te kunnen komen op deze cityguide. Wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen deze week, volg me dan op snapchat (@mlouzzz) en instagram (@lastdaysofspringblog).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Lauriëtte

  Mooie tas, wist niet dat Eastpak ook zulke tassen maakte! Leuk dat je weer naar Kopenhagen gaat! Veel plezier! :)

 2. Frauke

  Leuke tas zeg! Wel een beetje groot voor mij denk ik (dan komt ie helemaal tot over m’n kont) maar ik vind het model erg tof! Ik herken veel van het lijstje dat je meeneemt, zoals een slotje en ziplockzakje. Ik doe echt alles wat los en vast zit in zo’n zakje, heb er al veel geklieder mee vermeden. Je zal maar zien dat iets nét gaat uitlopen onderweg! Heel veel plezier in Kopenhagen! X

 3. Ines

  Oh superleuk zeg! Die tas vind ik heel erg mooi :D

 4. Lisa

  Wat een coole tas, lekker sportief! Veel plezier in Kopenhagen :)

 5. Nicky

  Kopenhagen is inderdaad een geweldige stad. Ik ben er ooit één keer met school geweest, maar wil graag nog een keer terug met mijn gezinnetje. Ik ben benieuwd naar je cityguide en ik wens je voor nu heel veel plezier!

  Btw. gave tas!

  Groetjes Nicky

 6. Hee die heb ik ook, maar dan net in een ander kleurtje. Lekker trouwens dat je naar Kopenhagen was. Blijft zo’n fijne stad! Wil er gauw nog eens terug naartoe als het wat lekkerder weer is en dan ook meteen weer naar Grod… lekkerste plek om te lunchen/ontbijten ooit!

Geef een reactie