Diary week 22: Efteling!

Afgelopen week was LEUK! Zo leuk, dat ik af en toe vergat om foto’s te maken.. my bad haha. Deze keer dus een iets kortere diary, maar hopelijk niet minder leuk.

Ik lees vaak in de comments dat jullie mijn dagboekjes zo leuk vinden. Dat vind ik altijd een beetje gek (wat is er dan zo leuk??), maar ik word er wel heel blij van. Een tijdje terug twijfelde ik nog over de frequentie van deze posts, maar inmiddels vind ik het zelf ook wel leuk om wekelijks een overzichtje te maken. Zo sta ik gelijk even stil bij alle leuke dingen, want de tijd vliegt soms zo snel!

Na al dat vreten op TREK vorig weekend, werd het maandagochtend weer tijd voor de sportschool. Deze foto maakte ik vlak voordat ik mijn squats en deadlifts ging doen met 10kg. Dat is voor de echte fitgirls vast appeltje eitje, maar ik was dood daarna, haha.

Het gaat sowieso beter met sporten de laatste tijd. Ik probeer nu 2 keer per week naar de sportschool te gaan (waar ik vooral focus op BBB), en een keer per week thuis te oefenen. Van mijn moeder krijg ik een heel fijn fitnessmatje voor mijn verjaardag, waardoor mijn oefeningen beter gaan. Ook heb ik een activity tracker en probeer ik op mijn voedsel te letten. Ik zal hier binnenkort eens een korte update over geven.

Om de calorietoename toch een beetje in balans te houden (hehe, oke grapje) – ‘s middags gingen we nog een keer terug naar TREK, omdat ik per se de burger van The Beef Chief wilde proberen. Ik had hier zoveel goeds over gehoord, maar het was telkens te druk bij z’n kraam. Ik ben blij dat ik alsnog ben gegaan, want de burger was goddelijk!

Dinsdag was een leuke dag, ik ging samen met Anouk naar de Efteling. We konden met haar moeder meerijden die voor haar opleiding langs de Efteling rijdt, en we hadden nog kortingskaartjes van de AH. Het was dus wel even vroeg opstaan, maar we waren de állereerste bezoekers van het park, haha!

In de vroegte doken we meteen de achtbanen in, en dat was maar goed ook want later op de dag werd het ontzettend druk. Blijkbaar was het nationale schoolreisdag, want het park was vol met kiddo’s. We dachten dat het de dag na Pinksteren juist rustig zou zijn, maar niets was minder waar. Al met al was het toch heel erg leuk, het zonnetje brak zelfs nog door!

Zoals het hoort op een kinderfeestje, gingen we daarna naar de McDrive.. hehe.

En voor de perfecte afsluiting gingen we ook nog naar de film. We gingen naar de sneak preview, wat uiteindelijk Man Up bleek te zijn. Een super leuke Britse komedie, zeker een aanrader!

‘s Avonds in bed bekeek het overzichtje van mijn activity tracker.. Ruim 21.000 stappen gezet die dag! Dan kon ik die big mac best hebben he ;-)

Woensdag werkte ik overdag aan mijn blog, verder vergat ik foto’s te maken. Dat schoot er sowieso een beetje bij in deze week, omdat ik het te druk had (met leuke dingen doen ;-)), of omdat ik het moment dan op snapchat deel en het vervolgens vergeet op te slaan. Ik zal er proberen op te letten om die foto’s vaker op te slaan, en anders moeten jullie maar op snapchat kijken ;-)

‘s Avonds haalde ik een heerlijke ijsje (yoghurt schepijs, mijn favoriet), en daarna gingen we weer naar de film. Ik heb samen met een aantal vrienden een pathépas, vandaar dat we zo vaak gaan. Dit keer gingen we naar Pitch Perfect 2, waar ik heel erg naar had uitgekeken, maar ik vond ‘m stiekem een beetje tegenvallen. Flauwe humor en minder leuke liedjes dan de vorig film, daarnaast vond ik ook dat er niet echt een sterk verhaal in zat.

Donderdagochtend ging ik weer naar de sportschool, ‘s middags sprak ik af met een collega van m’n nieuwe werk. Om bij te kletsen en om nacho’s met kaas te eten want daar hadden we heeel veel zin in.

Mijn avond eten was ook al niet veel beter: biofrietjes en froyo! Ik sprak af met Anja om wat dingen te regelen voor onze Kopenhagen trip. We gaan al bijna, en ik heb er zoveel zin in! Ik hou van die stad.

Vrijdag maakte ik blijkbaar geen foto’s, maar werkte ik weer aan mijn blog en ging ik ‘s avonds naar de film. San Andreas, een 3D actiethriller die best wel tof was!

Ondertussen checkte ik ook de weersvoorspellingen voor mijn feestje.. wiehoe, het wordt mooi weer! Ik heb zo vaak regen gehad op mijn verjaardag.. Ik ben op 3 juni jarig, maar vier mijn verjaardag in het weekend, vandaar.

En dat was het eigenlijk alweer voor deze diary! Ik werkte in het weekend mijn allerlaatste shifts bij de grote koffieketen, vanaf komende maand werk ik volledig bij mijn nieuwe baantje. Beetje een dubbel gevoel, omdat ik mijn collega’s heel erg ga missen. Maar ik ben ontzettend blij dat ik deze zomer geen tien miljoen ijskoffie’s meer hoef te maken ;-)

Een beetje een magere diary dus deze week, maar dat maak ik volgende week ruimschoots goed met alle leuke dingen die op de planning staan ;-) Fijne week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Frauke

  Ahh het blijft een hele leuke diary hoor :D. Het is gewoon tof om te zien wat voor leuke dingen je doet, en je maakt ook altijd gezellige foto’s! Wat ontzettend veeeel lekker eten, ik heb nu veel zin in frietjes & een burger gekregen haha. En ooh de Efteling, wil ik altijd al een keertje naartoe. Zo fijn dat je een filmpas hebt, lijkt me wel chill om vaak naar de film te kunnen! X

 2. Josianne

  Whoaahhh, al dat eten!! Die hamburger ziet er superlekker uit; die heb ik helaas gemist op TREK. Toch maar naar een van de andere locaties toe dan ;)

 3. Anniek

  Hé, ik heb sinds kort dezelfde activity tracker! Handig ding hè? Werkt voor mij heel motiverend om meer te bewegen en gezonder te eten!

 4. Roos

  Hey wat leuk, ik ben net een dagje eerder jarig maar vier ‘t ook lekker in het weekend. Veel plezier alvast! X

 5. Pauline

  Leuke diary weer! Ik krijg nu helemaal zin om naar de Efteling te gaan, alweer zo lang geleden! Ik hoor alleen maar “slechte” verhalen over Pitch perfect 2, jammer! Maar ik had het eigenlijk wel verwacht. Waarschijnlijk ga ik vrijdag naar Spy :).

  Liefs,
  Pauline

 6. Shifra

  Ooooh wat een bummer dat Pitch Perfect 2 zo tegen valt! Ik wilde hem in de bioscoop gaan bekijken, maar ik hoor van meerdere vriendinnen dat hij lang niet zo leuk is als de eerste. Stom! Ik denk dat ik dan maar even wacht totdat ik hem thuis een keer kan bekijken… Ik vind weekdiary’s heel erg leuk! Gewoon om te zien wat een ander zoals doet in een week! :) Ik bezoek sommige sites alleen op maandag zelfs! Haha.

 7. Haha een magere diary met veel niet zo mager eten ;). Leuk om te zien, ik hou daar wel van! Ik heb hier ook nog eftelingkaartjes liggen en die moeten nodig eens worden opgemaakt.

 8. Kimberly

  Leuk om te zien! Ik werk bij de Efteling, dus ik zie hem ongeveer elke dag, haha. Leuk om te zien dat het voor jullie toch lekker speciaal is.

 9. Tiffany

  Al dat eten ziet er zo lekker uit! Haha fantastisch een ‘kinderfeestje’ dag, dat zou ik ook eens moeten doen.

 10. Oei ik ben ook echt geen fitgirl, haha. Ik probeer als experiment elke dag onze twee trappen op en neer te rennen. En dan elke dag een trap erbij. Wie weet krijg ik op die manier heeeeeeeel langzaam een beetje conditie. ;)

 11. Danielle

  Haha, al die patatjes op de foto… heerlijk! En wat een vrolijkheid, ik heb nu ook zin in de Efteling. Beste verjaardagspartijtje ooit, haha!

 12. Kinderfeestjes zijn cool, zelfs als je de 20 al gepasseerd bent. Leuke diary, ondanks het minder aantal foto’s. Stiekem kijk ik wekelijks uit naar deze post. Leuk om op deze manier een kijkje in je leven te nemen.

 13. Lisa

  Haha van die kinderdagjes zijn stiekem echt heerlijk. Ik wil ook echt weer een keer naar een pretpark toe want dat is veel te lang geleden. En fijn dat je al aansluiting hebt met een nieuwe collega. :)

 14. Lin

  Wat leuk dat je alweer bijna naar Kopenhagen gaat! Enne ik wil ook kunnen liften met 10kg, bij ons is de lichste stang al 15kg en dan zit er nog geen gewichtje aan.

 15. Ines

  Wat jammer dat dat pitch perfect een beetje tegenviel! En oh naar de efteling, moet ik nog eens doen! :D

Geef een reactie