Diary week 23: happy birthday to me!

Afgelopen week werd ik 23, was het eindelijk mooi weer en vierde ik mijn verjaardag op het platteland. Een heerlijke week, vol leuke dingen! Dit keer weer een volle diary ;-)


Maandagochtend deed ik een lesje Kayla. Ik was deze week te druk om me echt aan het schema te houden, dat wil ik samen met een vriendin in de sportschool gaan doen. Maar ik had een yogamatje gekregen van mijn moeder voor mijn verjaardag, en die wilde ik graag uitproberen. En bij gebrek aan gewichtjes gebruikte ik flessen water!

Dinsdag werkte ik, ‘s avonds ging ik met twee ex-collega’s een hapje eten op het terras. We wilden eigenlijk naar de sneak preview, maar omdat het waarschijnlijk de remake van de Heineken ontvoering (= meh) zou worden, besloten we ‘m te skippen.

En dus doken we een cafeetje in, waar we om middernacht op mijn verjaardag proostten. Woehoe, 23! Haha.

Woensdagmiddag ging ik met Vanessa en haar mini taartjes eten bij Yoghurt Barn. Deze gebakjes van Sharp Sharp zijn suiker-, gluten- én lactosevrij. Helemaal vegan dus, en ook een soort van gezond. En ook niet belangrijk: lekker!

Thuis haalde ik mijn make-up onder het stof vandaan. Ik draag meestal niet veel meer dan mascara en wenkbrauwpoeder, al vind ik het wel leuk om er af en toe mee te spelen.

En op de foto zie je eigenlijk nooit goed wat het nou uiteindelijk geworden is.. Haha.

Daarna ging ik door naar de kapper. M’n haar moest worden bijgewerkt, en als cadeautje stylde José m’n haar. Natuurlijk ben ik daar vergeten een foto van te maken, maar het was een kapsel met een heleboel slag er in, maar niet té gestyled.

‘s Avonds at ik natuurlijk mijn lievelingseten: burgersss! Daarna borrelde ik met wat vrienden. Ik vierde mijn verjaardag eigenlijk pas in het weekend, maar alleen thuis zitten op je verjaardag kan natuurlijk niet.

Het was erg gezellig, en ik voelde me heel erg jarig! Ook mede dankzij al jullie lieve felicitaties, nog bedankt daarvoor.

Donderdag was het eindelijk weer mooi weer, en trok ik mijn strepenjurkje uit de kast. Eindelijk weer tijd voor blote benen!

‘s Avonds werkte ik bij mijn nieuwe baantje, en kon ik gelijk mijn fooi ophalen. In drie dagen had ik net zoveel fooi bij elkaar verdiend als in drie maanden bij mijn vorige baantje.. haha.

Vrijdag zat ik al vroeg ik de trein. Ik ging naar Nijmegen omdat ik daar mijn verjaardag zou vieren. Ook wilde ik de hitte een beetje voor zijn..

We haalden alle boodschappen, genoten van het zonnetje en ‘s avonds maakte ik deze heerlijke salade met o.a. quinoa, geitenkaas, aardbeitjes en Parmaham. Het recept plaatste ik op mijn facebookpagina.

De volgende dag was het weer mooi weer! Wat dat betreft heb ik heel veel geluk gehad, op mijn verjaardag is het vaak nogal wisselvallig. ‘s Ochtends chillde ik lekker in het zonnetje samen met Bor.

‘s Middags lunchten we buiten. Geeft gelijk zo’n vakantiegevoel!

Aan het einde van de middag kwamen wat vrienden en mijn broers langs, en gingen we bbq-en. Het was perfect bbq-weer!Na het eten maakten we een grote wandeling met de hondjes. Lekker het eten laten zakken en de zonsondergang bekijken. Het was een prachtige avond! Daarna hebben we nog lang bij de buitenhaard gezeten met een wijntje. Heerlijke zomeravond <3


De volgende ochtend werd ik alweer wakker met een zonnetje! Iedereen was blijven slapen, want ik gaf een kleine sleepover. Ik wilde eigenlijk dat mijn verjaardagsfeestje een soort minivakantie zou zijn. Even er tussenuit, weg van de drukke stad ;-).

‘s Ochtends ontbeten we alweer buiten in het zonnetje, aan een lange tafel met verse eitjes van kipjes uit de tuin, yoghurt met vers fruit en net afgebakken broodjes. Mmmm.


Na het ontbijt maakten we weer een wandeling met de hondjes, dit keer richting een uitkijktoren. We trokken lekker onze regenlaarzen aan, zodat we door het hoge gras konden banjeren. Altijd als ik hier ben dan denk ik geen seconde na over hoe ik eruit zie, als het maar lekker zit. Zo op de foto zijn we wel twee boeren trienen he? ;-)

We spotten zelfs een ooievaar! De foto is niet heel duidelijk, in het echt vloog hij wat lager. Best wel indrukwekkend om zo’n beest in het echt te zien!

‘s Middags vertrokken de gasten, en ben ik nog even gaan zonnen. Uit de wind was het op gegeven moment bloedheet! Gelukkig heb ik goed gesmeerd, en ben ik dus mooi verkleurd :-)

Daarna verruilde ik mijn bikini weer voor m’n favoriete broek op dit moment, haha. Ik pakte m’n koffertje en ging door naar mijn moeder.

En daar zat ik nog heerlijk een paar uurtjes op het balkon. ‘t goede leven he? ;-)

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad. We hebben zo ontzettend geboft met het mooie weer. Hopelijk blijft het nu een beetje hangen.. Komende week staan er weer wat leuke dingen in de planning. Ik blijf vandaag nog even in Nijmegen, morgen heb ik mijn officiële intake/meeloopdag van de nieuwe studie die ik wil gaan doen, en donderdag ga ik naar de nieuwe Jurassic World film!

Maar nu geniet ik nog even na van dit heerlijk relaxte weer. Ik heb net alle zonnebrand eraf gedoucht, en ben nu nog een beetje ‘soezig’ (is dat een woord?). Ik heb in ieder geval weer genoeg energie en inspiratie voor een nieuwe week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Tiffany

  Wat een hoop leuke foto’s. Die gedekte bbq tafel ziet er echt fantastisch mooi uit. Ik ben erg benieuwd welke studie je gaat doen. Veel plezier/succes morgen op de meeloopdag.

 2. Josianne

  Wat een heerlijke verjaardagsweek! Zo te zien heb je echt genoten :) Ik zou willen dat ik zo’n achtertuin had als jij in Nijmegen, ziet er fantastisch uit.

 3. Eline

  Wat leuk dat je een meeloopdag gaat doen. Dat heeft mij wel geholpen met kiezen. Wat een heerlijke week heb je achter de rug. Je maakt altijd hele mooie foto’s

 4. Hedwig

  Ahh dat moet ik ook gaan doen, m’n verjaardag gewoon over de hele week verspreiden :) wat had je een geluk met het weer! Mooie foto’s ook :)

 5. Frauke

  Wat een supergezellige foto’s! Heel leuk dat je zoveel toffe dingen voor je verjaardag hebt gedaan, het weer had je in ieder geval mee! Ik heb nu wel echt ontzettend veel zin in barbecue haha. En wat zien die vegan suikervrije gebakjes er goed uit! Te zalig dat ze gezond zijn, moet ik even weten te scoren ;)! X

 6. Danielle

  Welkom bij de langste verjaardag van 2015 ;)! haha super leuk zo een verjaardagsweek dan voel je je pas écht jarig! En wat een geluk had jij met het weer ook nog! Heerlijk <3

 7. Danielle

  Wat een heerlijk overzicht weer, en wat een heerlijke verjaardag! Xxx

 8. Charlotte

  Dat zien er mooie laarsjes uit, bij de kapper! Blij dat je zo hebt genoten van je verjaardag. Ik ben helaas jarig in januari, maar ooit ga ik mijn verjaardag vieren in zomerse temperaturen en met een barbecue!

 9. Ik vind dat je zulke leuke foto’s maakt. Die met de slinger is deze week mijn favoriet. Leuk dat je nu elke week een foto overzichtje maakt. :)

Geef een reactie