Diary week 26: new bike

Afgelopen week was relatief rustig, zeker in vergelijking tot het weekje in Kopenhagen. Toch vloog ook deze week weer voorbij. Zo snel zelfs dat ik af en toe vergat foto’s te maken, oeps. Gelukkig had ik vorige week extra veel foto’s in Kopenhagen gemaakt, houdt het een beetje in balans ;-)

Maandag had ik een beetje ‘after-Copenhagen-blues’, maar thuiskomen betekende ook weer witte tijgerboterhammen met pindakaas! Mjam. Met koude chocomel.

Ik checkte gelijk hoe lang het zou duren als je met de auto naar Kopenhagen zou gaan.. hehe.

Dinsdag werd er wel een heel bijzonder pakketje geleverd.. een fiets! Natuurlijk was ik net heel eventjes niet thuis, en moest ik dit pakket dus zelf ophalen bij het postkantoor.. Dat was wel een workout ;-)

En zo ziet zo’n fiets er dan uit. Hij zit voor ongeveer 80% in elkaar, de laatste restjes moet je zelf doen.

Via snapchat (@Mlouzzzz) deed ik live verslag van het hele gebeuren. Was toch iets moeilijker dan ik dacht :’)

Maar met een beetje hulp lukte het toch! Hij staat!

‘s Avonds at ik een heerlijke pizza met o.a. Parma ham en Taleggio kaas, yum! Bij Da Portare Via in de Voorstraat. Bediening is vrij sloom en vergeetachtig, maar de pizza’s zijn goddelijk. Daarna ging ik weer naar de Sneak Preview, naar de film Survivor maar hij was niet heel boeiend.

Woensdag had ik een beetje een off-day, ik was niet helemaal lekker. Gelukkig maakte Anja een heerlijk maaltje voor me.

Samen pasten we eventjes op Moby, het mopshondje van een vriend van me. Hij is inmiddels een heel stuk dikker ;-)

Donderdag moest ik werken en was het warrrrrrm. Gelukkig hadden we ijskoude chocolademelk :-)

Ook vrijdag was het warm, dus ging ik een ijsje halen met een vriendin. Ik ging voor yoghurtijs (mijn favoriet) en frambozen-munt sorbet (superlekker!) en oreoijs. Mmmm!

We hadden honger, dus besloten we gelijk door te gaan naar Meneer Smakers. Ik had al zo lang geen burger meer van ze gehaald, terwijl ze toch een van de lekkerste in de stad zijn.

‘s Avonds werkte ik weer, en sloten we af met een wijntje op het terras. Zo fijn dat het eindelijk weer terrasweer is!

Ook zaterdag werkte ik overdag, maar ‘s avonds stond er iets leuks in de planning: een reünieborrel met oud-collega’s van Starbucks. Sommige ex-collega’s had ik al maanden niet gezien, dus het was leuk om weer eens een drankje te doen.

Gisteren werkte ik een beetje aan mijn blog, en schreef ik alvast wat artikelen voor de komende week.

Een stukje van mijn outfit, een maxi rok met een hemdje.

Na het eten haalde ik weer een ijsje, dit keer citroenijs met basilicum en lemon cheesecake. Ook weer heel erg lekker! ‘s Avonds gingen we naar Insidious chapter 3, in de bioscoop. Ik houd heel erg van enge films, en de Insidious serie is nog best goed. Hoewel deel drie niet zo’n sterke verhaallijn had (het waren voornamelijk veel schrikmomenten), was het wel leuk om een keer een horror in de bioscoop te zien haha.

Na lang zeuren is de zomer er dan eindelijk, geloof ik haha. En hoe! Komende week wordt warm! Ik ben veel aan het werk, maar gelukkig ben ik het weekend vrij want dan ga ik naar Mumford and Sons. Fijne week allemaal!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 19 reacties

 1. laura

  Ik vind het heerlijk die warmte! Die burger ziet er te lekker uit zeg, jun.

 2. Henrieke

  Mumford & Sons! Zo leuk, daar ga ik ook naartoe. Kijk er al weken naar uit!

 3. Merel

  Waar haal je die heerlijke ijsjes? Die smaakcombinaties zijn zo goed! framboos-munt, citroen-basilicum… Binnenkort weer eens naar Utrecht en dan zou dit leuk zijn om ook even mee te pakken :))))

  1. Bij Venezia, een knalroze busje op de Oude Gracht (ter hoogte van Tiger). Niet te missen! ;-) Ik geloof ook dat die framboos en citroen beiden vegan zijn!

 4. Shifra

  Oooh, wat is het heerlijk thuiskomen naar het oude vertrouwde he: boterhammen met pindakaas! De pizza ziet er heerlijk uit, en wat een lekkere ijsjes! Ik houd heel erg van ore-ijs en cake-ijs, maar die lemon cheesecake lijkt mij ook heel lekker! Wat gaaf dat je naar Mumford and Sons gaat, veel plezier alvast!

 5. Tea

  Wat ga je vaak lekker uit eten! Ik ben een beetje jaloers haha :)

 6. Elze

  Whoah, die fiets in elkaar zetten lijkt me echt een hele opgave, maar het resultaat mag er zijn! Die after Kopenhagen blues kan ik me helemaal voorstellen, been there done that. Met de auto die kant op is echt goed te doen trouwens. Wij hebben dat nu twee keer gedaan (zonder boot) en dat is goed bevallen. Mooi uitzicht en leuke plekken om te stoppen onderweg!

 7. Anna

  Wat een lekker eten allemaal weer, yum! Dat ijsje op de onderste foto klinkt zo goed. En super tof van de fiets, wow :). Zal je wel altijd net zien hè, dat ‘ie dan bezorgd wordt als je net eventjes van huis bent. Haha!

 8. Eva C

  Pas op: nooit deze artikels lezen met honger! Oh boy, haha ik moet nu iets eten :)

 9. Swaen

  Ik krijg nu ineens zin in eten! Die burger ziet er goddelijk uit!

 10. Caro

  Heerlijk om zo te genieten van jouw foto’s! Helaas komen de snapchats bij mij niet goed binnen.. Heb je wel toegevoegd, maar weet niet helemaal waar dit fout gaat ;)

 11. anneleen

  Yoghurtijs is zo lekker! :) en een ijsje is gewoon zo verfrissend met dat warme weer ;)

Geef een reactie