Favorieten: lifestyleblogs 3

Ik verzamelde weer een aantal blogs die de moeite van het lezen waard zijn. Ik doe altijd mijn best om blogs te kiezen die nog niet bij het grote publiek bekend zijn, zodat het ook daadwerkelijk een toevoeging is aan je leeslijstje.

Als categorie heb ik weer lifestyleblogs genomen, omdat dat mijn favoriete soort blogs zijn. Al zitten er in dit lijstje stiekem eigenlijk ook meer een food- en travelblog ;-)

LB_endearmentendure

Endearment Endure
Endearmentendure.com is de blog van de Vlaamse Laura. Een heldere layout met grote foto’s: daar houd ik van. Op haar blog vind je recepten, muziekaanraders, reisartikelen en hotspots, maar mijn favoriete categorie op haar blog is denk ik ‘people’. Daarin vind je uitgebreide interviews vol prachtige foto’s, met mensen die in het eerste opzicht misschien niet zo bijzonder lijken. Toch weet Laura er hele mooie stukken van te maken, waardoor het interessant wordt om te lezen.

LB_studentenvoer

Studentenvoer

Wellicht kende je Michell al van haar Studentenvoer facebookpagina, waar ze ruim 14.000 volgers heeft. Gelukkig heeft ze nu eindelijk ook een blog, dat maakt het vinden van recepten een stuk makkelijker. Op studentenvoer.com vind je lekkere en niet al te moeilijke recepten, ideaal voor de student maar eigenlijk voor elke kok. De recepten worden afgewisseld met leuke hotspots, voor wanneer je geen zin hebt om te koken en je liever buiten de deur eet ;-)

lb_budgetista

Budgetista
Budgetsista.be is een budget reisblog begehouden door de Vlaamse Liese. We zijn geloof ik allemaal dol op reizen, of dat nou een dagje weg in eigen land is, of een verre reis naar de andere kant van de wereld. Helaas beschikken we niet allemaal over een volle portemonnee. Liese komt met leuke en originele tips, zodat je toch zoveel mogelijk van de wereld kunt zien zonder al te veel geld uit te geven. Slapen op een slaapzaal in een hostel? Een lange busreis i.p.v. vliegtocht? Liese test het voor je uit. Overigens is het niet alleen maar budget, er staan ook een heleboel leuke adresjes en reistipts op haar blog.

LB_missjoesten

Miss Joesten
Fleur heeft precies zo’n blog waar ik van hou: er komt van alles aan bod. Op Missjoesten.nl vind je recepten, reisblogs, hotspots, DIY’s en persoonlijke stukjes. Zo is er altijd wel wat te lezen. Dat alles in combinatie met heldere foto’s, wat de blog ook nog eens heel fijn maakt om door te scrollen.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 26 reacties

 1. Farah

  Leuke blogs!

  De meeste al eens snel voorbij zien komen, maar ga ze nu toch echt eens beter bekijken :).

 2. Fleur

  Ohh, supertof dat je me hebt genoemd! Echt heel lief. :D Ik kende Studentenvoer al wel, maar Endearment Endure is mij geheel nieuw. Leuk!

 3. Fleur

  Oh trouwens, ik probeerde even op mijn blog te klikken, misschien kun je er een linkje van maken? Dat is wat makkelijker voor de lezers. :)

 4. Anne

  Leuke tips! De laatste twee ken ik al, de eerste twee nog niet.. Ben benieuwd! :)

 5. Patricia

  Prachtige blogs, vooral die van Fleur, die heb ik een paar dagen geleden ook ontdekt. Super mooie foto’s en posts heeft zij. De andere blogs ga ik ook eens rustig bekijken, Studentenvoer kwam me inderdaad al bekend voor, nu weet ik waarom! ;-)

 6. Hannelore

  Laura zit er zeer terecht tussen, hoera ;) Ik ga de rest ook eens checken, die kende ik nog niet!

 7. Laura

  Hihi, heerlijk om mijn eigen blog hier onverwacht tussen te spotten! En vooral omdat ‘ie op jouw blog staat, wat een eer! ;-) Merci, Marlous! xx

 8. Debby

  Ohhh leuk, thanks. Die eerste, wauw, gefollowed <3. Liese ook zeker een follow gegeven, en Miss Joesten volgde ik al. Bedankt voor de inspi!

 9. Daphne

  Ja, Fleurs blog is tof! Ik ga eens een kijkje nemen op de andere blogs, die kende ik nog niet.

 10. Karlijn

  Nieuwe blogs leren kennen is altijd leuk! Ik kende ze allemaal nog niet, dus ik kan weer even vooruit met blogs lezen.

 11. Julia

  Endearm Entendure kende ik nog niet, maar die ziet er zeker goed uit! Thanks for sharing!

 12. Ah, ik ga gelijk even kijken! Kende zelf alleen Studentenvoer. Heb trouwens echt vaak gehoord dat mensen via jou op mijn blog terecht gekomen zijn, zo leuk!

 13. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Ik ken nog geen enkele van de blogs op je lijstje, ik ga meteen eens doorklikken.

 14. Liese

  Awww, wat lief dat ik hierin sta :)was een weekendje in parijs dus zie het nu pas! Even de andere ook checken, kende er gene van :)

Geef een reactie