Ik verzamelde weer een aantal blogs die de moeite van het lezen waard zijn. Ik doe altijd mijn best om blogs te kiezen die nog niet bij het grote publiek bekend zijn, zodat het ook daadwerkelijk een toevoeging is aan je leeslijstje.

Als categorie heb ik weer lifestyleblogs genomen, omdat dat mijn favoriete soort blogs zijn. Al zitten er in dit lijstje stiekem eigenlijk ook meer een food- en travelblog ;-)

LB_endearmentendure

Endearment Endure
Endearmentendure.com is de blog van de Vlaamse Laura. Een heldere layout met grote foto’s: daar houd ik van. Op haar blog vind je recepten, muziekaanraders, reisartikelen en hotspots, maar mijn favoriete categorie op haar blog is denk ik ‘people’. Daarin vind je uitgebreide interviews vol prachtige foto’s, met mensen die in het eerste opzicht misschien niet zo bijzonder lijken. Toch weet Laura er hele mooie stukken van te maken, waardoor het interessant wordt om te lezen.

LB_studentenvoer

Studentenvoer

Wellicht kende je Michell al van haar Studentenvoer facebookpagina, waar ze ruim 14.000 volgers heeft. Gelukkig heeft ze nu eindelijk ook een blog, dat maakt het vinden van recepten een stuk makkelijker. Op studentenvoer.com vind je lekkere en niet al te moeilijke recepten, ideaal voor de student maar eigenlijk voor elke kok. De recepten worden afgewisseld met leuke hotspots, voor wanneer je geen zin hebt om te koken en je liever buiten de deur eet ;-)

lb_budgetista

Budgetista
Budgetsista.be is een budget reisblog begehouden door de Vlaamse Liese. We zijn geloof ik allemaal dol op reizen, of dat nou een dagje weg in eigen land is, of een verre reis naar de andere kant van de wereld. Helaas beschikken we niet allemaal over een volle portemonnee. Liese komt met leuke en originele tips, zodat je toch zoveel mogelijk van de wereld kunt zien zonder al te veel geld uit te geven. Slapen op een slaapzaal in een hostel? Een lange busreis i.p.v. vliegtocht? Liese test het voor je uit. Overigens is het niet alleen maar budget, er staan ook een heleboel leuke adresjes en reistipts op haar blog.

LB_missjoesten

Miss Joesten
Fleur heeft precies zo’n blog waar ik van hou: er komt van alles aan bod. Op Missjoesten.nl vind je recepten, reisblogs, hotspots, DIY’s en persoonlijke stukjes. Zo is er altijd wel wat te lezen. Dat alles in combinatie met heldere foto’s, wat de blog ook nog eens heel fijn maakt om door te scrollen.

Gerelateerd

26 reacties op “Favorieten: lifestyleblogs 3

  1. Prachtige blogs, vooral die van Fleur, die heb ik een paar dagen geleden ook ontdekt. Super mooie foto’s en posts heeft zij. De andere blogs ga ik ook eens rustig bekijken, Studentenvoer kwam me inderdaad al bekend voor, nu weet ik waarom! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *