TGIF! Welcome to the weekend 22

DSC_0097

Woehoe, weekend! Goed, de weersverwachtingen zijn afgelopen week nogal gewijzigd. De zogenaamde hittegolf laat nog even op zich wachten, maar deze vrijdag kan niet meer stuk!

Hopelijk laat het zonnetje toch nog van zich zien dit weekend, en anders heb ik nog wat leuke links voor je om je te vermaken ;-).


Behind the scenes
Afgelopen week was ik jarig, en ik ben nog steeds een beetje aan het nagenieten van alle leuke berichtjes. Ik voelde me heel erg jarig, bedankt daarvoor! Deze week ben ik niet ingegaan op uitnodigingen voor persevents, omdat ik dit weekend ook nog mijn verjaardag vier.

Maar over twee weken vlieg ik al naar Kopenhagen! Zoveel zin in! Ook mag ik deze zomer nog een ander tripje maken voor mijn blog waar ik jullie snel meer over vertel. In ieder geval veel reisinspiratie de komende tijd hier ;-)

Freebie

Ik geloof dat de helft van de tijd de freebies uit deze rubriek van Teamconfetti komen, maar Olga heeft ook altijd zulke leuke printables! Ook dit keer komt de freebie van Teamconfetti, maar nu is de print ontworpen door Ingrid van teken-ing.nl. Ingrid is illustratrice, en schrijft af en toe gastblogjes voor Teamconfetti. Ik vind haar stijl heel erg tof, en moest deze vaderdag printable met jullie delen!

Don’t worry, vaderdag is pas volgende week, maar het kaartje en inpakpapier heb je alvast in huis ;-) Klik hier om de printable te downloaden.

Quote + Font
quote_luna

Dit vrolijke handgeschreven font heet Luna, en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Angelina is net terug uit Kopenhagen, en schreef twee leuke posts over de stad. Nu heb ik nog meer zin om terug te gaan!
– Vanaf nu wil ik weer wat gezonder eten, dus Shifra’s 10 gezonde recepten komen precies op het juiste moment!
– Net zoals de 5 breakfast smoothies van A Beautiful Mess.
– In het Duits, maar de plaatjes spreken voor zich: 15 bijzondere eilanden in Europa.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Anne

  Het is vriiiiiijdag! :) Wat gaaf dat je zulke fijne reisjes in het verschiet hebt, die voorpret is altijd zo fijn!

 2. Tiffany

  Ik heb zoveel zin in vandaag en dit weekend. Heerlijk genieten van de zon! Leuk die vaderdag printable al blijft een vaderdag cadeautje kopen lastig.

 3. Deisy

  Jeej vrijdag is te gek en een groot pluspunt is dat het vandaag ook nog een schitterend weer gaat worden: dat is toch wel fijn om je weekend mee in te luiden. Die quote is trouwens echt heerlijk haha! En wat tof trouwens dat je reisje voor je blog mag maken, Kopenhagen lijkt mij echt heel prachtig <3

 4. Kimberly

  Nouuuu er is toch niets gewijzigd hier qua weer hoor, het is hier WARM! In het zonnige Brabant, haha. Het is nu 10.30u en het is al 27 graden :D

 5. Iris

  Wat heerlijk dat je naar Kopenhagen gaat en ook nog een ander reisje voor je blog mag doen! Ik kijk nu alweer uit naar je foto’s. En oew vaderdag daar moet ik nodig ook wat voor gaan bedenken. De Printables zijn inderdaad heel leuk!

 6. Demi

  Jammer dat het hier zo bewolkt is :( wat jeuk dat je naar kopenhagen gaat! ben benieuwd naar de blogposts er over

 7. Owwww, zo lief dat je de vaderdag printable van Ingrid hebt gedeeld. Ze heeft zoveel talent, niet normaal. En ik ben vereerd dat zoveel van de teamconfetti freebies deze blog halen. Dikke vette bedankt en een hele fijne dag!

 8. Angelina

  Leuk TGIF weer!! En superlief dat je mij weer noemt. Fijne zonnige dag!!

 9. Ingrid

  Nou wat leuk dat je mijn Vaderdag printable hebt genoemd in je TGIF blog!! Zo lief! Bedankt voor je compliment en nog van harte gefeliciteerd natuurlijk! :)

Geef een reactie