TGIF! Welcome to the weekend 23

DSC_0150

Ha, de zomer lijkt er nu toch echt aan te komen. Ik heb mijn bikini in ieder geval al aangehad, het zou alleen fijn zijn als de warme dagen niet worden afgewisseld met dagen waarop het 16 graden is.. Een stabiele week met elke dag 24 graden kan best toch?

Aan de statistieken te zien hebben jullie ook lekker van het weer genoten de afgelopen dagen, good for you! ;-) Maar mocht het vandaag weer gaan stormen net als vorige week, dan heb ik deze keer extra veel leuke linkjes voor je klaar staan. Kun je het weekend weer mee door!

Behind the scenes
DSC_0361

Ik ben me inmiddels aan het voorbereiden op mijn tripje naar Kopenhagen. Ik heb er ontzettend veel zin in, nu duimen dat het weer een beetje mee zit. Ik heb m’n eigen Kopenhagen reisgids er weer even bijgepakt, maar ik hoop natuurlijk een heleboel nieuwe adresjes te ontdekken ;-)

Volgende maand staat er ook een blogtripje in de planning, en ik kan alvast verklappen dat de bestemming Kreta zal zijn. Ik ben ooit op Kreta geweest, maar dat is ruim 10 jaar geleden. Ik heb heel veel zin om dit eiland opnieuw te gaan ontdekken! Mocht je nog tips hebben, dan hoor ik het graag.

Freebie

De vakantiebieb is terug! Ik tipte ‘m vorig jaar al, en ook dit jaar kun je weer gratis boeken lezen op je smartphone en tablet via de vakantiebieb app. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om de app te kunnen gebruiken. Op dit moment staan er al wat thrillers in de app (vanwege de maand van het spannende boek), vanaf 1 juli zal de app worden aangevuld met meer boeken, reis- en taalgidsen en tijdschriften.

Quote + Font
quote_lost

Deze week weer een speels handgeschreven font. Ik vond de stipjes in de letter o een grappig detail. Het font heet Lost en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Ik vond de kook5daagse van Vanessa zo leuk en inspirerend om te zien! Ik wil ook gaan mealpreppen!
– Deze Google hacks kende ik nog niet allemaal. Niet alleen leuk maar ook handig om te weten.
– Arne en Frauke kwamen weer met een hele leuke DIY.
– Fleur liet een hele mooie en vooral bijzondere tatoeage zetten.
– Liselore geeft tips voor de beste instagramfoto’s op reis.
– Marlies plaatste een simpele DIY voor een mooi kledingrek.
– Nog zo’n leuke DIY van Zoë, voor geometrische plantenhoudertjes.
– Dina legt even helder uit hoe het zit met auteursrecht en het gebruiken van afbeeldingen op je blog.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Merel

  Fijne tips weer! En wat heerlijk dat je naar Kopenhagen EN Kreta gaat! Ik ben nog nooit in Griekenland geweest en het lijkt wel alsof het dit jaar helemaal in trek is om hier naartoe te gaan! Dus nu moet ik ook, haha :)

 2. Rosanne

  Ik ontdekte de Vakantiebieb vorige week pas, wat een geniaal idee! Gelijk gebruik van gemaakt. Wist niet dat er nog meer bij gaat komen, superleuk! Fijn weekend!

 3. Farah

  Ik ga ook eens gebruik maken van de vakantiebieb. Super fijn volgens mij.

  En ik ga dit jaar ook naar Kreta op vakantie. Ben heel erg benieuwd :).

 4. Tiffany

  Wat een leuk lijstje. Ik ga ze morgen in de trein naar Amsterdam lezen. van mij mag het weer ook wel eens een beetje constant zijn. Ik ben steeds te warm of te koud gekleed, haha zo lastig!

 5. Anne

  Yes, fijne tips Marlous! Ik ben een beetje jaloers op je tripje naar Kopenhagen, vind dat zo’n geweldig fijne stad <3 En naar Kreta ben ik ook wel heel erg benieuwd!

 6. Liliane

  Hee wat leuk die vakantiebieb! Bedankt voor de tip :)
  Geniet van je dag!

 7. Frauke

  Wauw, heerlijk, eerst Kopenhagen en dan gelijk door naar het mooie Kreta! Lucky you, geniet ervan :). Dat concept van die bieb is echt onwijs leuk, ik ga even kijken of het in België ook te downloaden is. En bedankt voor het linkje :) Ik ga nu de Google hacks even bekijken! X

 8. Dionne

  Wat tof dat je naar Kopenhagen gaat, daar wil ik ook nog wel eens heen!

 9. Hannelore

  Oh wat een fijne vakantie vooruitzichten! Kopenhagen ben ik ook al eens geweest, maar ik wil ook heel erg graag terug!

 10. Nicole

  Tip voor Kreta: wandeling door de Imbros-kloof! Die heb ik vorige maand gelopen, was prachtig, spierpijn meer dan waard :)
  Goede reis en veel plezier!

 11. Shifra

  Precies die quote heb ik deze week (in een ander lettertype) gepind op mijn Pinterest board! En daar heb ik afgelopen week nog een paar keer aangedacht. Ik kan echt een workaholic zijn (het zit in mijn familie), maar ik mag er wel eens meer bij nadenken ook echt bewust te genieten. Zo zonde anders.. En de DIY van Marlies is zo leuk! Heel mooi kledingrek. :) Heel veel plezier in Kreta!! X

 12. Super leuk dat je naar Kopenhagen en naar Kreta gaat! :) alvast veel plezier! En de vakantiebieb ga ik zeker even gebruiken, eens kijken of er leuke boeken tussen zitten die ik wel wil lezen :).

 13. Yolande

  Wat leuk! Ik ben vorige zomer ook in Kreta geweest en heb het heel erg naar mijn zin gehad. Wat ik toen een van de hoogtepunten vond was een dagje op een scooter rijden door de bergen. Heel leuk! Wij zijn toen naar het Arkadi klooster geweest, zeker een aanrader! Het is een heel mooi klooster en de weg ernaar toe is echt prachtig.

 14. Dina

  Oh die quote is zo mooi en dat is nu ook echt waar ik naar streef. Voorheen was ik inderdaad zo ontzettend bezig met de toekomst in plaats van het leven zelf, zo zonde!
  Wat een leuk idee van de bibliotheek trouwens. Ik ga eens op de app kijken.

 15. Evelien

  Wat tof die vakantiebieb, nu alleen nog vakantie hebben en er een boeken. Jij hebt in ieder geval leukd vooruitzichten :)

Geef een reactie