TGIF! Welcome to the weekend 24

happyfriday

Voor mij kan dit weekend eigenlijk al niet meer stuk want ik breng ‘m door in Kopenhagen. Maar ik denk natuurlijk ook aan jullie, en daarom staat er weer een nieuwe TGIF klaar vol leuke linkjes en freebies. Zo komen we dit regenachtige weekend wel door!


Behind the scenes

Dinsdagavond laat kwamen we aan in Kopenhagen, en woensdag hebben we gelijk de stad verkend. Het is zo fijn om weer terug te zijn in deze stad, ik voel me hier zo thuis! Ik heb weer een aantal leuke nieuwe plekken ontdekt, dus ik denk dat er wel een kleine aanvulling zal komen op mijn lijstje van vorig jaar.

Voor nu kun je me volgen op instagram (@lastdaysofspringblog) of snapchat (@mlouzzzz) om tussendoor updates te krijgen. Het weer is gelukkig erg bijgedraaid, hoewel er af en toe buitjes zijn regent het niet de hele dag en het weekend wordt zelfs zonnig!

Freebie

Mocht je nog niks voor Vaderdag geregeld hebben dan wordt het nu toch wel tijd.. ;-) Gelukkig kun je met deze printable last minute nog iets leuks in elkaar zetten voor je vader. Hier vind je allerlei leuke gratis printables voor vaderdag.

Quote + Font
quote_another

Dit grappige kinderlijke handgeschreven font heet Another, en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Ik haal altijd veel inspiratie uit Robin’s fooddiaries op Feed92.
– Claudia tipte een heel leuke nieuwe TV-serie, over het wel en wee op een uitgeverij.
– De interviewtips van Chapterfriday vond ik erg interessant en nuttig.
– Hoe leuk zijn deze DIY cactusvaasjes van A Beautiful Mess?
– Geneva komt met de perfecte 5-4-3-2-1 inpaktips voor korte tripjes.
Dit vind ik echt een tof idee voor in huis!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Lauriëtte

  Regenachtig weekend? Neeee, ik had me zo verheugd op een fijn lentezonnetje! :) Geniet van Kopenhagen!

 2. Frauke

  Geniet ervan in Kopenhagen! Veel plezier! Leuke post weer, wat schattig die vaderdag-dingen. Jammer dat het hier al gepasseerd is, haha. Fijne blogtips, ik ga ze even rustig checken! X

 3. Pauline

  Leuke vaderdag tips! Mijn vader is op dit moment op vakantie, dus ik kan hem op de dag zelf helaas niks geven..

  Liefs,
  Pauline

 4. Saar

  Veel plezier in Kopenhagen! Wij vermaken ons hier wel met die leuke printables :D

 5. Karlijn

  Nog veel plezier in Kopenhagen! Ik ga daar ook heen in de zomer en al je instagramfoto’s van leuke plekken gaan zeker goed van pas komen :)

 6. Claudia

  Wat vet dat je in Kopenhagen bent! Geniet! Ik ga je trouwens even toevoegen op Snapchat – en volgens mij heb ik je ook nog niet op Instagram haha.

  Trouwens: lief dat je me hebt genoemd. Younger is echt een aanrader!

 7. Hannelore

  Oooh al jouw instagram posts geven mij zoveel zin om terug naar Kopenhagen te gaan!

 8. Shifra

  Aaah die vaderdag printables zijn leuk!! Grappig dat je die post van ABM tipt, ik vond die juist zo lelijk! Haha. Ik vind dat ze soms echt geweldige dingen hebben, maar soms is het – vind ik- verschrikkelijk. Maar dat is dus een smaken kwestie! Geniet van Kopenhagen!

 9. Evelien

  Die Vaderdag printables zijn tof! :) Geniet van je tijd in Kopenhagen.

Geef een reactie