TGIF! Welcome to the weekend 25

tgif-welcome

Whoops, ik zat al zo in de vakantiemodus dat ik vergeten was om dit berichtje in te plannen. Gelukkig wordt het weer een heerlijk weekend! Ik moet helaas wel werken, maar met mijn nieuwe baantje is werken een stuk leuker – dat scheelt.

Behind the scenes

Ik heb een beetje Kopenhagenblues denk ik, wat mis ik die stad! Ik zal er snel weer een stukje over schrijven, en tegelijkertijd realiseerde ik me dat de Hamburg cityguide ook nog wacht! Die is bijna af, maar ik beloof dat ik me volgende week even ergens zal opsluiten zodat ik de artikelen kan afmaken en online gooien.

Ik sta de komende weken wat meer uren ingepland op mijn werk dan gemiddeld, dus het is soms even zoeken naar tijd om te bloggen.

Freebie

De laatste toetsen en tentamens zitten er (bijna) op, de weersvoorspellingen zijn goed.. zou het dan nu toch eigenlijk zomer worden? Over drie en een halve week stap ik in ieder geval weer in het vliegtuig voor een vakantie, en dan gaat bovenstaande paklijst goed van pas komen. Angelina ontwierp ‘m en hij is hier gratis te downloaden.

Quote + Font
quote_inscreamingcolor

Dit font is een van de zovele populaire zwierige kalligrafie fonts, maar deze is gratis! Hij heet In Screaming Color en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Ik ben dol op kokos en watermeloen, dus deze smoothie van Pauline klinkt geweldig!
– Ik kijk altijd graag binnen bij andermans werkplekken, zeker als ze zo mooi zijn als die van Marlies!
– The Life Factory deelt weer een vrolijke DIY.
– Janie maakt altijd zulke prachtige foto’s.
– De ‘ten life lessons you learn in your twenties‘ waren leuk en lekker verhelderend om te lezen.
– A Beautiful Mess verzamelde alle blogposts over bloggen. De laatste tijd ben ik een beetje blogtip-moe, maar voor ABM maak ik graag een uitzondering ;-).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Shifra

  Wauw, wat een prachtige foto van Kopenhagen! Zo kleurrijk. *insert hartjesogen* Ik ben benieuwd naar je Kopenhagen en Hamburg verhalen/foto’s! Fijn weekend! X

 2. Linda

  Jeej leuk weer! Ben nu al benieuwd naar je post over Kopenhagen :-) erg leuke printable & lettertype dit keer!

 3. Fleur

  Die paklijst is superhandig! En leuke links weer. Die foto’s van Janie zijn echt om bij weg te kwijlen. Fijn weekend!

 4. Eva

  Wat een fijn lijstje links, vooral die van ABM moet ik écht lezen! Oh en ik wacht met smart op je Kopenhagen-posts, wil zooo graag een keer naar die stad <3

 5. Yolande

  Ik wil ook echt graag een keer naar Kopenhagen gaan, het lijkt me zo’n mooie stad! Ik ben benieuwd naar je stukje erover

 6. Pauline

  Wat een handige travel list! Ik ben benieuwd naar je cityguide. En succes met je laatste tentamens!

  Liefs,
  Pauline

 7. Angelina

  Wat leuk dat je mij weer noemt meis! ^_^ En ben heel erg benieuwd naar je Kopenhagen verslag, op Instagram was het weer zo mooi en herkenbaar. Succes met je laatste tentamens!

 8. Frauke

  Ahhh Kopenhagen, je hebt me echt jaloers gemaakt met al je mooie foto’s! Awesome :). En wat een leuke travel list! Bedankt voor de vermelding, ik ga nu de andere linkjes checken! X

 9. Marlies

  Wat leuk dat je mijn werkplek zo mooi vindt :) Dankjewel voor het noemen! Ga nu fijn de andere linkjes bekijken..

 10. Dina

  Aah ik wens je een heel fijn weekend! Mooie blogposts heb je weer verzameld!

 11. fragrancy

  Wat een super mooie foto. Ik hoop ook deze stad een keer te bezoeken volgens mij is he eten en drinken daar ook geweldig!

 12. Henrieke

  Ik vond je foto’s van Kopenhagen op instagram zo leuk om te volgen, ben benieuwd naar de cityguide!

 13. Merel

  Oh ik herken dat gevoel van een stad missen zo erg! Ik heb altijd de Berlijn-Blues als ik daar net weer vandaan kom. Duurt een week of 2 en dan begin ik weer te waarderen wat ik hier in Nederland heb, haha! Ik kijk ontzettend uit naar je artikelen over Hamburg en Kopenhagen!

Geef een reactie