Diary week 28: summer, pugs & pizza

Het is alweer maandag.. Ook afgelopen week was weer heel erg leuk. Ik heb een superleuk weekend achter de rug, vandaar dat het even duurde voordat deze blogpost online kwam ;-)

Maandag werkte ik, en dronk ik na werk dit speciaalbiertje. Hij is heel lekker fris, omdat er een beetje citroengras in zit.

Dinsdag hield ik weer een grote schoonmaak. In de zomer is mijn kamer vaak een rommeltje, omdat ik niet veel thuis ben. Hoogstens om wat spullen te droppen. Zo lag mijn koffer van Kopenhagen er ook nog.. oeps. Maar een opgeruimd huis is toch wel fijn.

Daarna ging ik met een vriendinnetje de stad in, we lunchten bij Anne & Max. Kijk wat een schattig gedichtje!

We liepen langs Dille en Kamille en ik kon natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan.

Ik kocht een nieuwe klimopplant (de andere had het begeven, oeps), een kommetje en een cactus. Deze heet ‘schoonmoeder’s stoel’, daar moest ik stiekem wel om lachen.

Ik spotte leuke streetart. Dit is trouwens een snapchat. Na het artikel van afgelopen week over Snapchat, hoe het werkt en zo heb ik er een heleboel ‘kijkers’ bijgekregen. Super leuk!

Dit was onderweg naar de bioscoop, ik ging weer naar de Sneak Preview. Dit keer was het de nieuwste Pixar film, Insideout. Super leuke film, aanrader!

De hele stad staat vol stokrozen, zo mooi!

Woensdag paste ik op Moby. Kijk hoe groot hij is geworden!

Het regende, dus Moby had niet zoveel zin om naar buiten te gaan.

Ik at een taartje met een vriendinnetje om te vieren dat ze geslaagd was en nu haar masterdiploma heeft.

Daarna was Moby bek af.

Donderdag ging ik even de stad in, en kocht ik deze ‘man repeller’ broek, haha. Zo’n hoge taille broek (mom jeans?). Ik vind ze super leuk, en ze zitten ook heerlijk. Maar ik geloof dat geen enkele man dit mooi vindt, haha.

‘s Avonds kwam Anja eten, en maakte ik nachos uit de oven. Met verse guacamole. Althans dat was de bedoeling, alleen waren deze ‘eetrijpe avocado’s’ blijkbaar toch niet zo eetrijp. Zo hatelijk dit!

Gelukkig nam Anja wel rijpe avocado’s mee en kwam alles toch nog goed. Zo lekker dit, haha.

En we sloten af met een wijntje!

De volgende ochtend maakte ik een ontbijtje in bed voor mezelf.

Ik trok m’n nieuwe broek aan. De espadrilles zijn ook nieuw, en lopen zo lekker. Net slofjes.

Ik ging koffie drinken met Rick en Moby! Het was eindelijk weer mooier weer, dus we konden lekker buiten zitten.

Wat een scheetje is het he?

Daarna ging ik nog even langs de kapper, om mijn haar bij te werken. Ik wil het nu weer laten groeien, zodat ik in het najaar/winter weer lang haar heb. Ik laat het wel nog steeds uitdunnen, anders wordt het zo’n dikke warme bos haar, haha.

Ennn off to work. Na werk ging ik nog de stad in met een vriendinnetje, poging tot uitgaan al was het een beetje saai in de stad. We hadden zin om te dansen, maar het is meer barhangen geworden.

Zaterdag was leeeeeeeeeeeeeeeeeuk! De zomer was weer terug, en dus fietste ik samen met mijn huisgenootje naar de Maarsseveenseplassen. Daar hebben we echt heel erg lekker gezond en gezwommen, het was perfect weer! Niet zo bloedheet als eerder deze maand, maar warm genoeg om te kunnen zwemmen.

‘s Avonds haalden we een pizza en een salade, en deelden we die in het park. Om vervolgens nog een McFlurry als toetje te halen. Wat een chille dag was dit :-)

Eenmaal thuis was ik best wel moe (ken je dat rozige gevoel na een lange dag in de zon?), en dus dook ik om 21:00 mijn bed in. Niet om te slapen maar om een beetje te luieren. Om half twaalf werd ik echter uit m’n bed gebeld door m’n huisgenootje, ik móest mee de stad in.

En toen was het opeens vier uur later en zaten we aan onze volgende pizza. Die er hier echt smerig uit ziet maar hij was op dat moment precies wat ik nodig had :’) Haha.

Het was een hele leuke avond, en ik kwam thuis met een pistool.

De volgende ochtend waren we wel een beetje brak. Niet zozeer van de alcohol, maar met name door ons slaapgebrek. We waren om 8:30 namelijk alweer wakker.. En dus besloten we maar een stevig ontbijtje naar binnen te werken.

De rest van de middag heb ik een beetje gaar op de bank gelegen, haha. Het weer was toch slecht, dus dat maakte niet uit.

‘s Avonds werkte ik, en na werk kwam een collega nog even bij mij chillen. Met pizza. Alweer. Gotta love pizza. We keken naar het verslag van het North Sea Jazz festival en het was eigenlijk best wel een geslaagde zondagavond! Al vergat ik daardoor een beetje om deze diarypost in elkaar te zetten.

De reden waarom hij vervolgens nog later online kwam: deze dikzak hier. Deze ochtend ben ik aan het oppassen, en na gewandeld en gespeeld te hebben (check de filmpjes op snapchat!) wilde ik deze blogpost afmaken..

Maar Moby vindt het allemaal erg interessant.. hahaha! Maar het is gelukt, hij staat weer online.

Afgelopen week was dus weer heel erg leuk. Die regenachtige dagen tussendoor zijn eigenlijk best fijn, zo krijg je tenminste ook wat werk gedaan. In het weekend wordt het weer mooi weer, dus dan kunnen we weer gaan zwemmen! Fijne week alvast!

Wil je tussendoor op de hoogte blijven, volg me dan via instagram (@lastdaysofspringblog) of snapchat (@Mlouzzzz).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 34 reacties

 1. Danielle

  Heerlijkheid, ik volg je ook met veel plezier op Snapchat hoor!

 2. Lauriëtte

  Hahaha pizza, pizza en nog meer pizza. Zit ik dan op werk met vier boterhammetjes, super veel trek ik pizza nu! Leuke drukke week heb je gehad! Nachos uit de oven ziet er heel erg lekker uit, ga ik eens proberen!

 3. Tea

  Wat is mobby groot geworden! Hij blijft schattig. Je kater ontbijt ziet er chill uit, ik ga hem onthouden voor mezelf haha.

 4. Leanne

  Haha, van wat ik heb gehoord vinden veel mannen die broeken juist wel mooi omdat je kont er goed in uitkomt ;) waar is deze van? Hij is leuk!

 5. Jen

  Marlous, wat een prachtblog heb je toch! Een paar uurtjes geleden was ik op zoek naar nieuwe blogs om aan mijn rondje Bloglovin’ toe te voegen, kwam ik op de jouwe uit en ben ik met plezier het archief ingedoken. De passie voor het bloggen spat er echt af; je hebt er absoluut een nieuwe volger bij. Dankzij jou heb ik ook kennis kunnen maken met wat andere blogs, waar ik je dankbaar voor ben. Keep up the good work! X Jen

  1. Hi Jenifer, wat een super lieve comment. Makes my day :-) Ik vind bloggen ook echt heel erg leuk, maar nog beter als dat ook oprecht zo overkomt. Ben blij dat je nu nog meer leuke blogs hebt om te lezen!

 6. Fleur

  Heerlijk weer was het afgelopen week en daar heb jij zo te zien hard van genoten! Leuke dairy! Op naar een nieuwe (hopelijk) goede week:).

 7. Josianne

  Leuk om te zien, ook al heb ik heel veel al gezien op Snapchat haha! Moby is echt een schatje, zó leuk om veel foto’s van hem te zien.

 8. Sophie

  Ik vind het zo ontzettend jammer dat mijn telefoon overspannen is, anders had ik graag snapchat aangemaakt om je avonturen te volgen! Moby ziet er zooo lief uit! :-) Anne & Max heeft ook een geweldig dichtje op hun koffiebekers. Gelezen? Echt lief.

 9. Mieke

  Ik moet steeds zo lachen om die heerlijke mopskop. Hilarische blikken.

 10. Kim

  Ah, wat is Moby leuk! Ik vind ‘m zo lief.

 11. sammie

  Moby ziet er zo leuk uit! En al die pizza’s!!! Lekker!

 12. Suuz

  Ooh wat een fantastisch weekje weer! je geniet er volop van! goed bezig kanjer!!! :-) zo leuk om je foto’s te zien! en ook op snapchat! Heerlijk! Fijne week weer!!!

 13. fragrancy

  Ah wat een super lief hondje is Moby toch, ik zie trouwens dat je regelmatig bij Lefebre komt, helaas is het er altijd bomvol als ik daar met mijn vriend even wat wil drinken … helaashelaas. Weet jij nog een ander leuk wijn cafe in Utrecht?

 14. Lotte

  Ik kan ook echt pizza blijven eten! En wat zie Moby er schattig uit als hij zo sip kijkt, hihi.

 15. Babette

  Dat zag er uit als een heerlijke week, en wat heb je een leuke outfit aan! Vind de nieuwe broek erg leuk staan!!

 16. Babette

  Dat zag er uit als een heerlijke week, en wat heb je een leuke outfit aan! Vind de nieuwe broek erg leuk staan!!

 17. Hedwig

  Ooh zoveel pizza, lucky you! Ik fiets nu vaak langs Crop richting m’n werk, ziet er steeds leuker uit, ik moet echt weer eens een salade halen!

 18. Pauline

  Heerlijke foto’s! Mmm nachos <3. En je broek is zo tof! Staat je heel goed.

  Liefs,
  Pauline

 19. Linda

  Ahh, wat is Moby een schatje! Ik ben ook wel blij met hier en daar een koel dagje om wat werk te verzetten en te sporten. En dan weer lekker een zonnig weekend, dat zou perfect zijn :)

 20. Nicetobeout

  Ugh haat aan niet eetrijpe avocado’s… Ik kan nooit goede vinden, of overrijp of nog helemaal niet rijp… Ik moest erg lachen om ‘schoonmoeders stoel’ en de man repeller broek haha

 21. Selina

  Longtime lurker hier, maar ik laat nu toch wat achter. Superleuke blog heb je! :) Megaleuke foto’s en een superschattig hondje (en normaal gesproken haat ik honden, dus dit zegt wat ;))

 22. anneleen

  Je ontbijtje ziet er heerlijk uit en ik vind je telefoonhoesje ook heel leuk! :)

 23. Ilse

  Whahahaa, die pug! Wat een grappig beest. ^.^

  Ik zat trouwens je nieuwste blogposts door te kijken en toen dacht ik: ‘er is iets anders, maar wat?’ Nou ahaa, je haar is dus korter! Staat je tof! =) Ik wilde dat ik zo’n bos haar had, ghèhè.

Geef een reactie