TGIF: Welcome to the weekend 26

Zijn jullie allemaal klaar voor het heetste weekend van het jaar? Ondanks dat ik die eeuwige herfst al lang zat was, moet ik toegeven dat ik langzaam begin te bezwijken onder deze hitte. Echt klagen doe ik niet (hoogstens balen dat ik niet beschik over een zwembad), maar ik zie wel enigszins op tegen de hitte bij het concert van Mumford and Sons..

Maar hey: het is zomer! En ook nog eens weekend! Hoera!

Behind the scenes
Het bloggen ging even wat minder vlot, met deze hitte sta ik het liefst permanent onder de koude douche. Ik heb geen airco thuis, en ik geloof dat alle ventilators in het land inmiddels zijn uitverkocht.. Iets minder activiteit hier dus, al hoop ik dat jullie ook lekker van het weer genieten i.p.v. achter je laptop zitten. Tenzij jij wel een ventilator hebt weten te bemachtigen. Of een waterproof-laptop inclusief zwembad hebt. In dat geval ben ik jaloers. Vanwege de hitte ben ik helaas wat slomer dan gewenst..

Toen gisteren de deurbel ging, en ik twee trappen naar beneden sprintte (meestal hebben postbodes niet zoveel geduld) was ik ook lichtelijk overhit – maar het was het waard. Bij de post zat namelijk dit leuke boek: Happy Body, eet – ontspan – beweeg. Het boek doet me een beetje denken aan Powerfood, Yoga en Mindfulness van Tara Stiles, welke ik vorige week reviewde. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, en zal jullie snel laten weten wat ik er van vind door middel van een review.

Freebie

Ik noemde ‘m al eerder: de Vakantiebieb app. Hiermee kun je gratis (dus ook voor niet-leden van de bibliotheek) de hele zomer lang boeken, tijdschriften en reis- en taalgidsjes lezen op je tablet of smartphone. Ik haal weer even aan omdat sinds 1 juli er weer een heleboel nieuwe boeken zijn toegevoegd.

Quote + Font
quote_carteblache

Dit vrolijke font heet Carte Blanche en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Angelina verzamelde een heleboel leuke outdoor dinnerparty inspiratie. Perfect voor bij dit weer!
– Nog zo’n lekker watermeloen drankje. Mmmm!
– Arne en Frauke geven een kijkje in hun ‘urban jungle’.
– Ik ben dol op spring rolls, vooral als Maura ze voor me maakt. Maar met het duidelijke recept (inclusief gifje!) van Shifra moet ik het ook zelf eens proberen..
– Een beetje vergelijkbaar en ook superlekker: de picnick wraps van de Groene Meisjes.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Frauke

  Pfoe, ik snap best dat je met dit weer niet zo into het bloggen was! Ik ken het gevoel helemaal. Het is hier ook snikheet binnen! En dat boek ziet er leuk uit, ben al benieuwd naar je review :). Bedankt voor de vermelding! Ik ga de andere linkjes nu checken, ze zien er leuk uit :D! X

 2. Eline

  Ik ben benieuwd naar dat boek, hij ziet er erg leuk uit. Met deze hitte doe ik ook niet zo veel, maar gelukkig is het nu weekeind dus hoeft dat ook niet.

 3. Lauriëtte

  De afgelopen dagen heb ik lekker gewerkt in een kantoor met airco, maar vandaag ben ik vrij en ik merk nu al dat ik het vandaag een beetje rustig aan moet doen. Het is hier zo’n 28 graden in huis en dat is best wel warm haha. Bedankt voor de leuke artikeltjes, ga ze lezen! Heel veel plezier alvast bij Mumford and Sons, hoop dat het een beetje meevalt met de warmte dan! :)

 4. Merel

  Stiekem ben ik een beetje opgelucht om te lezen dat ook jij begint te bezwijken onder deze hitte. En niet omdat ik je dat gun ofzo, maar omdat ik denk dat ik de enige ben die die hitte eigenlijk helemaal niet zo goed kan handelen hihi!

  Veel plezier bij het concert! en kijk een beetje uit :) Veel water drinken!!

 5. Fleur

  Wat een toffe app, de vakantiebieb! Thanks voor de tip!

 6. Hannelore

  Ik breng inderdaad de hele week al door met mijn laptop en een ventilator, only way to survive ;)

 7. Oeee leuke blogposts om te lezen! En ik denk dat iedereen wel een pak minder achter zijn computer en/of laptop zit in dit weer. Is te begrijpen natuurlijk!

 8. Ha, je hoort mij ook niet klagen hoor maar een beetje minder warm was ook goed geweest. Vooral de tropische nachten zijn er voor mij te veel aan.

 9. Lin

  Ah ben heel benieuwd naar je review van Happy body!

 10. Ik heb exact hetzelfde met het bloggen! Na zo’n warme dag plof ik vaak in de zetel of in mijn bed, die warmte maakt je gewoon ontzettend sloom en moe. Hier thuis is er ook geen airco, het is vaak zo’n routine om om half tien alle ramen en gordijnen dicht te doen zodat je in een soort van frisse omgeving binnen wat dingetjes kan doen. En die app is wel erg handig! Die ga ik eens downloaden, ik ben een beetje te lui om naar de bibliotheek te gaan, oepss.

Geef een reactie