TGIF! Welcome to the weekend 28

Yes, weekend! Het was fijn om even bij te komen van de tropische temperaturen, maar ik ben blij dat het zonnetje dit weekend weer van zich laat zien. Doe mij de zomer maar!

Behind the scenes

Deze week had ik eindelijk weer wat meer tijd en rust om te bloggen. Meer updates dus! Hopelijk vonden jullie het leuk ;-) Voor volgende week staan ook al wat artikelen klaar, dus ik hoop dat ik dit een beetje kan volhouden zo. Ik probeer wat vooruit te schrijven zodat er tijdens mijn vakantie toch wat te lezen valt ;-)

Freebie

Bij dit mooie weer horen leuke vrolijke achtergronden! Dana van The Wonder Forest maakte deze leuke fruitachtergrondjes. Ik ben dol op aquareltekeningetjes, en heb de watermeloentjes gelijk ingesteld als achtergrond op mijn telefoon. Je kunt de afbeeldingen hier gratis downloaden, zowel voor telefoon als desktop.

Quote + Font
quote_movusbrushpen

Volgens mij zijn zulke nonchalante, handgeschreven kalligrafie fonts op dit moment het meest populair. En deze is nog gratis ook! Hij heet Movus Brushpen en is hier gratis te downloaden.

Favorite Blogposts

– Tea schreef een leuke gastblog voor Team Confetti over ‘vergeten sterren‘. Hoe gaat het nu met ze?
– Dana schreef een zeer uitgebreid en duidelijk artikel over hoe je handgeschreven teksten met Photoshop tot digitale kunstwerkjes maakt.
– De Groene Meisjes delen een heerlijk saladerecept van The Green Kitchen Travels, met o.a. grapefruit en kokos.
– Op Travellab deelt Serena hele leuke en originele manieren waarop je je triangelbikini kan dragen. Origineel!
– En hoe lekker klinkt deze tosti met cheddarkaas, avocado en tomaat van Leonie?
– Een kijkje in een prachtige lichte Amsterdamse woonboot.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Farah

  Die achtergronden zijn leuk! Daar word je vrolijk van als je naar je laptop scherm kijkt :).
  Jouw interieur is ook echt om jaloers op te zijn, zo leuk die plankjes met al die spulletjes er op!
  Fijn weekend.

 2. Danielle

  Oh die achtergronden zijn inderdaad leuk! Heb het direct als achtergrond ingesteld op mijn werk PC.. ik ging voor de watermeloentjes ;)

 3. Frauke

  Oh wat een ontzettend leuke dingen allemaal! Het lettertype heb ik gelijk geïnstalleerd en ik vind de achtergrondjes ook supermooi. En wat handig, die post om je eigen tekst in te scannen en digitaal te maken. Die woonboot is ook echt prachtig! X

 4. Dina

  Yay voor fruitachtergrondjes. Ik vind het altijd zo vrolijk. :D

 5. anneleen

  Die fruitachtergrondjes zijn zo vrolijk! :) ga ik meteen even opslaan, superleuk!

Geef een reactie