TGIF! Welcome to the weekend 29

tgif
Yes, weekend! Wel fijn dat het telkens rond het weekend weer mooi weer wordt, zo is kan iedereen (met of zonder vakantie) lekker in het zonnetje liggen. Dat is dus ook precies wat ik ga doen! Mocht jij liever bij je laptop in de buurt blijven, dan heb ik hier weer wat leuke tips en linkjes voor je. Fijn weekend!

Behind the scenes
Afgelopen week was het lekker rustig ‘behind the scenes’. Je merkt dat het zomer is in blogland: weinig events en andere interessante dingen. Al heb ik volgende week een boekpresentatie en een persreisje in de planning staan. Daar horen jullie in de nieuwe TGIF meer over!

Freebie

De kleur-hype is alweer een beetje over, maar ik vind het nog steeds rustgevend om zo nu en dan even te kleuren. En wanneer ben jou nou meer bezig met tot rust komen dan op vakantie? Dus: print deze afbeelding via Valentina Harper, gooi wat kleurpotloden in je tas en zoek een mooi strandje.

Quote + font
quote_mywanderingheart

Een mooie quote waar ik even over moest nadenken, maar hij klopt als een bus. Je gedrag heeft natuurlijk invloed op het soort mensen dat je aantrekt. Het font heet My Wandering Heart en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Ik hou van ‘echte’ binnenkijkers, zoals deze van Anouck!
– Arne en Frauke maakten een handige blogplanner.
– Liselore is in Marokko en op snapchat en instagram komen al jaloersmakende foto’s voorbij. Op haar blog schrijft ze over het coole sandboarden.
– Aline deelt een prachtige fotoreportage van een bruiloft tussen de wijngaarden.
– Gotta love smørrebrød! The Green Kitchen komt met heerlijke smørrebrød recpetjes, ideaal voor de zomer!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 9 reacties

 1. Merel

  Boekpresentatie… inboxberichtje… koffie… er gaat opeens een belletje rinkelen. Hadden wij nou al afgesproken? oeps!

 2. Frauke

  Jaa ik merk ook dat het zomer is haha! En iedereen staat ook lekker laat op, heerlijk. Leuke dingetjes deel je weer, die kleurplaat is leuk! Ik heb nooit meegedaan aan de hype maar nu in de vakantie zou ik spontaan wel eens willen wat potloden bovenhalen, haha. En wow dat sandboarden, cool! Bedankt voor de vermelding van onze Blog Planner! X

 3. anneleen

  Oh die kleurplaat is zo mooi! Nu heb ik zin om te gaan kleuren! :) fijn weekend!

 4. Danielle

  Oh leuk linkjes naar blogposts die ik nog niet heb gelezen! Fijn weekend :)

Geef een reactie