Diary week 32: Nijmegen, summerparty & foooood

Afgelopen week was relaxed. Ik luierde wat en bracht een paar dagen thuis in Nijmegen door. Na een vakantie duurt het altijd even voordat ik weer op gang kom, haha.

Maandag was het mooi weer, dus sprak ik met vrienden af in het park. Een van hen was jarig geweest, vandaar de taart ;-)

Haha, check het verschil! Bewijst maar weer dat je met factor 30 evengoed poepiebruin kunt worden ;-)

Haha zo warm! Maar mij hoor je niet klagen, ik heb het liefst tot het einde van de zomervakantie elke dag mooi weer. De rest van de dag was ik aan het werk, dus ik was blij dat ik in de ochtend nog even van het zonnetje kon genieten.

Dinsdag was de luiste dag ever. Ik lag tot 13:00 in bed, hing vervolgens op de bank terwijl ik puzzels oploste (dat is nog een beetje blijven hangen van vakantie), en ‘s avonds ging ik naar de film. Eerst naar Paper Towns, die ik wel leuk vond maar een beetje te gemaakt. Ze proberen een beetje een art house sfeertje te creëren,  maar dan wel op het niveau van 15-jarigen wat het soms een beetje obvious en kinderachtig maakt.

Daarna gingen we nog door naar de sneak preview en zagen we Southpaw. Een boksfilm met Jake Gyllenhaal en Rachel McAdams. Twee van mijn favoriete acteurs, en ondanks dat de beelden af en toe heftig waren en ik niet echt iets met boksen heb vond ik het een goede film!

Woensdag ging ik lunchen met Maura. Iemand reageerde onder deze foto op instagram ‘waar?’, nou gewoon bij Maura thuis dus! Haha. Het was errrrg lekker.

Daarna dronken we nog een koffie bij een nieuw koffietentje bij haar in de buurt: Koffie75. De koffie vond ik niet zo bijzonder, maar het zaakje zag er erg leuk uit!

‘s Middags was ik weer aan het werk, en ‘s avonds sloot ik nog af met een collega met een wijntje op het terras.


Donderdag ging ik samen met mijn moeder Nijmegen in. Ik bezocht wat leuke hotspots waar jullie uiteraard binnenkort meer over lezen. Nijmegen is zo’n leuke stad!

‘s Avonds was ik bij mijn vader. Hij is helemaal gefascineerd door die Flight Radar (een site waarbij je live alle vliegtuigen in de lucht kunt volgen). Sinds ik een app op z’n telefoon heb geïnstalleerd is ie gewoon verslaafd, haha. Elk vliegtuig dat overkomt wordt geanalyseerd.

Zoals je ziet zijn dat er nogal veel, maar het is ook best leuk! Vlakbij liggen de luchthavens van Weeze en Dusseldorf, waardoor sommige vliegtuigen heel laag overkomen.

Mijn vader was ook wel geïnspireerd door mijn tripje met Eliza Was Here, dus liet ik hem zien welke leuke huisjes er allemaal op de site staan.

Mijn schoonzusje was 30 geworden, en dus vierde ze dat met een tuinfeestje met bbq. We hadden prachtig weer en het was heel erg gezellig!

De volgende ochtend was ik al vroeg op, en ging ik met mijn vader op de motor naar Duitsland om verse broodjes voor bij het ontbijt te halen. Het is niet langer dan een kwartiertje rijden, maar in Duitsland hebben ze toch de lekkerste versbakkertjes. En op de motor door het mooie landschap zoeven vind ik ook heel leuk!

Alle beesten lagen weer voor pampus.. Zo lief hoe goed onze katten en honden het met elkaar kunnen vinden. Nou is onze kater ook wel groter dan onze boomer haha, maar toch. Ze zijn allemaal samen opgegroeid waardoor ze het heel goed met elkaar kunnen vinden.

Zondagochtend werkte ik, maar het was rustig dus ik kon eerder weg. Ik ging eten bij mijn broer en schoonzusje in Utrecht. Mijn broer heeft een mooie platenspeler met allemaal toffe platen, dus ik ging los! Wil zelf eigenlijk ook wel zo’n mooie platenspeler, maar in combinatie met een versterker en boxen is het best nog een dure aanschaf..

Mijn schoonzusje had ontzettend lekker gekookt! Op tafel zie je linzensoep, een hartige taart met gekarameliseerde knoflook en pompoen, een salade met gegrilde haloumi en perzik, naanbrood met hummus en een salade die ik had meegenomen van mijn werk. Yum!

Daarna was ik zo moe dat ik vrijwel meteen mijn bed in dook. Nu zit ik lekker in de Yoghurt Barn te ontbijten, prima plek om dit blogje in elkaar te zetten ;-)

Ik moest hier nog even langs omdat ik twee dozen met lettertjes voor mijn letterbord kon ophalen. Ik had namelijk een incomplete set, nu kan ik weer even vooruit.

En dat was het weer! Komende week staat er een leuk event samen met Maura in de planning, verder denk ik dat ik een paar dagen naar Nijmegen ga. Ik heb vakantie maar blijf gewoon thuis. Hopelijk blijft het dus mooi weer! Tot volgende week!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Dina

  Hahhaa ik snap wel dat iemand wilde weten waar je aan het lunchen was met Maura. Grappig dat jullie gewoon thuis waren. Het ziet er heerlijk uit!

 2. Anouk

  Ziet eruit als een fijne week. Goede afwisseling tussen werk en fijne dingen. Zoals vakantie hoort ;-). Nijmegen is heel leuk! Volgens mij spot ik Munt Saladebar? Grappig van de broodjes in Duitsland, deden wij vroeger ook vaak. Toen was dat ook de enige optie voor broodjes, want de rest in NL zat op zondag altijd dicht, haha!

  1. Ja Munt! Vond het een superleuke plek. En idd, op zondag gaan we nog steeds vaak naar Duitsland. Nu was het zaterdag, maar was het gewoon leuk om met de motor te gaan ;-)

 3. Shifra

  Wat een mooie foto van jou met je zonnehoed! En wat gaaf dat je zo bij je vader achterop de motor kan! Lijkt mij heerlijk! Vooral als het zo mooi weer is (jammer dat je altijd zo ingepakt moet zitten!). Fijne week! X

 4. Robin

  Leuk overzichtje!
  De film van papertowns vond ik ook mwah, er zaten wel wat leuke stukjes tussen.
  Maar het ging allemaal niet realistisch snel achter elkaar door.
  Het boek vond ik veeel beter, echt wel een aanrader :-)

 5. Kim

  Leuk overzichtje! :)
  Die man op je selfie met 33 graden, hihi. Die ging er ook even voor staan, geloof ik.
  Liefs

 6. Roos

  Wat lief die beestjes bij elkaar, dat doen die van mij ook altijd haha! X

 7. Anna

  Tof dat je op de motor ging! En yay, zomerrrrr! Zo fijn, vrolijke plaatjes allemaal! :)

 8. Merel

  Zo leuk! En wat lekker dat je zo’n ‘getaway’ (zeg je dat zo?) hebt in Nijmegen om even een paar daagjes uit te rusten of in de tuin te liggen. Zou willen dat ik zo’n plek had!

 9. Suuz

  Heerlijk weekje weer!! :-) wat een lekkere dingen allemaal, krijg er trek van!

 10. Anne

  Ah, ik moet gewoon echt een keer naar Munt :o Ik woon nog maar twee maandjes in deze fijne stad en weet zeker dat ik anders nooit meer ga! Of misschien juist een goede reden heb om nog veel te blijven komen, haha. Wat zijn je benen trouwens belachelijk bruin!

 11. Linda

  Aaah ik word altijd blij van jouw zomerse foto’s. Wat doe jij veel leuk dingen in een week elke keer haha :-D

 12. Jamie

  Hahahaha, ik ben ook verslaafd aan Flight Radar! Het helpt mij met vliegangst :) Als ik zie hoeveel vliegtuigen er, elk moment van de dag, vliegen geeft dat me rust.

Geef een reactie