TGIF! Welcome to the weekend 33

friyay

Weekend! Hoewel het voor mij eigenlijk de hele maand augustus in principe ‘weekend’ is, heb ik toch zin in dit weekend. Samen met Maura ga ik een paar dagen naar Nijmegen, relaxen, leuke adresjes bezoeken en brainstormen voor onze blogs.

Hopelijk blijft het een beetje mooi weer, en anders heb ik weer genoeg leuke linkjes en zelfs een mini winactie voor jullie klaar staan. Fijn weekend!

 

Behind the scenes

Afgelopen woensdag ging ik samen met Maura naar de Perfect Getaway, een initiatief van PALM Hop Select bier en 24Kitchen. In het najaar verschijnen onder de titel ‘Perfect Getaway’ verschillende uitzendingen op 24Kitchen over een perfecte ‘getaway’ georganiseerd door een BN-er.

Wij mochten samen met de heren van Dudes & Don’ts aanwezig zijn op de Perfect Getaway van Niels Geusebroek. Hij organiseerde een walking dinner met gerechtjes van zalm met biet, inktvis en bloemkool en kip met zongedroogde tomaatjes. Helaas werd er niet gezongen door Niels, maar gezellig was het wel. En gelukkig hebben we de foto nog! ;-)

Na het event lieten we de dudes ook nog even kennis maken met onze favoriete wijnbar in Utrecht. Hoewel ik de Palmbiertjes erg lekker vond drink ik toch het liefst een wijntje..

De aflevering van Niels Geusebroek komt 12 september online, ik zag veel cameraploegen rondlopen dus ik ben heel benieuwd of ik mezelf ga terugzien!

Freebie

Van W.Green, een groen en duurzaam communicatie en PR-bureau ontving ik afgelopen week deze leuke top van Armedangels. Dit is een Duits kledingmerk dat duurzame kleding maakt. Alle shirts zijn van 100% biologisch katoen en worden onder duurzame en eerlijke omstandigheden geproduceerd. Helemaal oke dus, daarnaast hebben ze ook echt leuke printjes en modelletjes. Meer vind je onder andere in de webshop van De Groene Koop.

Helaas is de top mij te groot, en daarom geef ik ‘m graag weg aan een van jullie! Het betreft een maatje L. Hij valt normaal, maar met een maat M zou je ‘m ook als oversized top kunnen dragen. Zelf heb ik maat S en vond ik ‘m net te ruim voor een oversized look.

Als ik jou er wel een plezier mee kan doen, laat dan een reactie achter in de comments. Vergeet niet om je emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik contact met je kan opnemen. Helaas is de ‘winactie’ alleen open voor lezers met een Nederlands adres.

Quote + Font
quote_ cocogoose

Ik houd wel van dikke letterpress fonts. Deze letters lijken zo op het papier te zijn gestempeld! Het font heet Cocogoose en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Arne en Frauke struinden over een vintage markt, en maakten foto’s zodat je kunt meegenieten van alle mooie vondsten.
– Als er iemand oog voor detail heeft is Marlou het wel. Ik word altijd zo vrolijk van haar reisverslagjes.
– Nachos uit de oven is echt m’n favorite comfort food. Lonneke deelt een simpel en lekker recept ervoor!
– Claudia heeft een superleuke boekenblog een deelt de favoriete boeken van haar favoriete personen.
– Ik ben dol op Linda’s mindstyle blogjes, zo ook deze simpele tips voor een minder chaotisch leven.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 18 reacties

 1. Frauke

  Wat klinkt die Perfect Getaway leuk – mooie foto’s! Onder andere door jou wil ik mijn haar kort choppen, jouw coupe staat zó leuk! Lief dat je het shirtje weggeeft. En bedankt voor de vermelding (om even lastig te doen – mijn naam is zonder de ‘j’ *insert aapje met handen voor ogen*) :D. X

  1. Haha oeps sorry, dat is denk ik in de snelheid gebeurd! Fraukje is de Nederlandse (of eigenlijk Friese) variant van je naam ;-)

   En thanks, hoewel ik nog heeel blij ben met mijn kortere haar mis ik soms m’n lange bos met krullen wel hoor. Denk dat ik het nu weer een beetje laat groeien voor de winter. Maar ik kan het iedereen aanraden!

 2. Nathalie

  Welcome to the weekend! Klinkt alsof je een leuke week hebt gehad :)

  Ik zou heel graag willen meedingen voor die leuke top! En laat ik nou net maatje L hebben en bezig zijn met mijn leven een duurzame overhaul te geven!

  Verder wens ik je een super weekend toe, natuurlijk…tgif!

 3. Jantine

  Ik laat niet zo vaak een reactie achter, maar deze leuke top zou ik toch wel heeel graag willen hebben! Ik doe dus graag mee aan de give-away.
  Fijn weekend in Nijmegen!
  Groetjes, Jantine

 4. Shelley

  Ahh, ik word altijd zo blij van die leuke linkjes die je elke week post! Vooral het artikel voor een ‘minder chaotisch leven’ is voor mij echt heel relevant, haha.

  Ik zou ook graag het shirt winnen! Ik binnenkort met vriendinnen naar parijs, dus dan past de tekst ‘très chic’ helemaal binnen het thema!

  Veel plezier in Nijmegen! :)

 5. Marlou

  Ooooh wat een lieve woorden Marlous, dank je :)
  Fijn weekend! / Fijne augustus ;)

 6. Danielle

  Ik hoop dat het een beetje mooi weer is dit weekend voor jullie tripje naar Nijmegen! Wat leuk dat jullie bij the perfect getaway mochten zijn, ik zal het later eens terugkijken want op 12 september ben ik nog lekker op vakantie ;)

  Enne, ik meld mij voor de top, tres chic dat je die aan 1 van ons wilt geven, als ik hem win gaat ‘ie zeker mee op vakantie!

 7. Wat een leuke tips weer! Ga ze direct even bekijken.
  En ik doe graag mee met je winactie, leuk zo’n top!
  Veel plezier in Nijmegen en ik ben alweer benieuwd naar je leuke hotspot tips.

 8. Karlijn

  Nacho’s uit de oven klinken zo lekker! Gelijk maar even dat recept bekijken :)

 9. Linda

  Wat leuk die Perfect Getaway! Mooie top ook en mooi initiatief, helaas ga ik er ook niet in passen ;-). En leuk dat je mijn blogje noemt! :-)

 10. Lotte

  Wat een leuke top! Hoewel ik toch sowieso niet kan meedoen omdat hij veel te groot zou zijn, vind ik het wel een tof idee.

 11. Beata

  Ik zag je alweer in onze mooie stad, haha. Tenminste, dat denk ik, zat je rond 3 uur bij Credible? :)

 12. Mirthe

  Aahh wat een gaaf shirtje! Ik studeer Frans en ben een sucker voor alles met Franse tekst erop, haha. Jammer dat ie jou zelf niet past, maar wat leuk dat je er iemand anders graag blij mee maakt! Ik doe in ieder geval mee!

Geef een reactie