TGIF! Welcome to the weekend 34

tgif-welcome

Na de regen van afgelopen week ben ik blij dat er weer een heerlijk zonnig weekend op me staat te wachten. Een van de laatste weekenden van de zomervakantie, daarna wordt het weer écht uitkijken naar het vrije weekend ;-)

Behind the scenes   

  

Afgelopen nacht heb ik in een boomhut geslapen! Ja, dat was voor mij ook een nieuwe ervaring ;-) 

Op uitnodiging van Alpro kregen we een heerlijke verwen arrangement, ter ere van hun nieuwe Purenjoy plantaardige yoghurt fruitdrank. Het genieten begon met een 1,5 uur (!!) durende behandeling en massage bij Aveda, daarna hebben we heerlijk gebarbecued voor onze boomhut.  
Meer over deze toffe ervaring later op de blog, maar ik kan het alvast iedereen aanraden. Slapen in een boomhut is leuk!

Freebie

Nicole deelt op haar blog een hele handige methode van plannen, en geeft je daarbij gelijk een gratis planner om zelf aan de slag te gaan. Het lijkt een beetje op mijn eigen planmethode, dus ik denk dat dit ook wel eens voor mij zou kunnen werken. Klik hier voor haar gratis planner.

Quote + Font
quote_rubyred

Da’s nog eens een waarheid als een koe, of niet? Ik zag deze quote op Pinterest en vond ‘m wel goed om even bij stil te staan. Het font heet trouwens Ruby Red en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Tea’s filmblogjes voor Teamconfetti vind ik altijd erg vermakelijk om te lezen. Zo ook deze clichés.
– Ook voor mij begint het schooljaar weer bijna, dus deze leuke schriftjes DIY van Laura komt net op tijd.
– Ik roep nu geloof ik al een jaar dat ik wil leren aquarelleren. Daarom sla ik dit soort tutorials altijd op.
– Omgggg hoe lekker zien deze gebakken eieren in pittige tomatensaus eruit?
– En wauw: check dit mooie en bijzondere groentetaartje van Fleur.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Eline

  Wat gaaf dat je in een boomhut hebt geslapen. Dat lijkt me echt heel bijzonder, ik ben benieuwd naar het artikel!

 2. Frauke

  Wauw, zo leuk, een boomhut! Ziet er super fancy uit, leuk dat je dit mocht doen via Alpro. Ik had Nicoles planner ook al gezien, heel tof! Echt een aparte manier van plannen, maar ze kan best werken! Ik ga nu even al je linkjes checken, want vooral die met foodblogposts klinken verrukkelijk! X

 3. Karlijn

  Ik zag op snapchat al dingen voorbij komen van de boomhut en wauw, het lijkt me zo gaaf om daar een keer in te mogen slapen!

 4. Elze

  Wauw wat onwijs cool, die boomhut! Ik zag de eerste foto en was meteen jaloers :) Erg ware quote ook! Fijn weekend!

 5. Renate

  Wauw die boomhut lijkt me heel erg leuk! Het zijn ieder geval mooie foto’s! En ik ben helemaal met de quote eens!

 6. Roos

  Die boomhut ziet er zo gaaf uit!! Ik heb zoiets een keer in een documentaire over Scandinavie gezien en sindsdien is dat 1 van de dingen die echt bovenaan m’n bucketlist staan!

 7. Thanks so much voor de mentioning van Tea’s blogje! En ik ben het helemaal met je eens, ik moet ook altijd zo lachen om haar lijstjes. :D

 8. Laura

  Wauw, wat lijkt ‘t me gaaf om in zo’n boomhut te overnachten! Dat wil ik ook wel een keertje doen, haha :) Heel tof trouwens om m’n artikeltje in je lijstje terug te vinden! Dankjewel (en veel succes ‘t komende schooljaar)!

Geef een reactie