TGIF! Welcome to the weekend 35

tgif-welcome

Woehoe weekend! Althans, vanmiddag dan. Want na een tussenjaar is het over met de eindeloze weekenden! Al kan ik je alvast verklappen dat ik het eerste blok op vrijdag vrij ben, dus het blijft de komende tijd nog even TGIF ;-)

Deze week weer veel leuke linkjes en freebies. Mocht je nou zelf een keer een leuke suggestie hebben voor deze rubriek (een leuk linkje, een mooie quote of een leuk font, een freebie..) voel je vrij om een berichtje achter te laten! Dat mag via de comments maar ook via mijn contactformulier. Fijn weekend alvast!

Behind the scenes

Afgelopen week heb ik weer samen geblogd met Maura. Zo leuk om onze passie zo af en toe samen uit te voeren, is een stuk gezelliger! Op snapchat (zowel op mijn account @Mlouzzzz als die van Maura @mauralis) kon je alvast een voorproefje zien, morgen zie je het uiteindelijke resultaat op de blogs!

Ook kwam er een tof pakketje binnen, de inhoud hiervan liet ik al even op snapchat zien. Volgende week meer hierover!

Freebie

Het schooljaar is weer begonnen, wat betekende dat ik op zoek moest naar een nieuwe agenda. Ik wilde een fijne overzichtelijke agenda, die me zou helpen bij het ordenen en plannen van mijn leven. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op de Passion Planner. Uiteindelijk vond ik ‘m toch iets te duur door de hoge internationale verzendkosten en ging ik voor een andere agenda, maar op internet vond ik een gratis printable. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe agenda, dan kun je zo deze planner uitproberen. Daarnaast kun je ‘m ook als extra planner gebruiken natuurlijk! Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Quote + font
quote_AQUAgrotesque

Deze week weer een simplistisch sans serif font. Hier in all caps, omdat de letter A dan zo leuk is, maar ook in kleine letters is het een mooi font. Het heet Aqua Grotesque en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Laura deelde een recept van een prachtig verjaardagsvijgentaartje. Nog gefeliciteerd Laura!
– Des schreef excuses aan Yolanthe, ik geloof dat iedereen dat dacht na het zien van het interview bij Linda.
– Anouck schreef prachtige posts over Noorwegen én Kopenhagen.
– Nog een extra freebie: Zoë maakte een handige template voor een mediakit voor bloggers.
– Arne en Frauke schreven hele handige blog organisatie tips.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 10 reacties

 1. Merel

  Yay! Weekend! geniet van je eerste weekend na je introdagen. Of je laatste weekend voordat het echte studiejaar begint :) En heel veel succes met alles!

 2. Anne

  Woehoeoeoe, weekend! Ik ga nog een dagje werken, maar dat vind ik niet zo vervelend :) Geniet van je laatste échte vrije weekendje!

 3. Tea

  Handige printable! Dat lettertype is mooi, sla hem meteen op! Ik begin maandag weer op de universiteit en heb überhaupt nog niet gekeken naar agenda’s of boeken die ik nodig heb, mag wel vaart gaan maken geloof ik.

 4. Elze

  Oeh, wat zit er in die grote mysterieuze doos? Bloemen? Haha ik ben nieuwsgierig! Thanks weer voor je leuke tips, ik ga ze nú lezen!

 5. Brechtje

  Oh ben nu wel benieuwd wat er in die grote doos zit! Succes dit schooljaar! :)

 6. Femke

  Wat een fijne tips en printable! Ik ben ook erg benieuwd geworden wat er in die grote doos zit! Ik denk ook aan bloemen of een plant:)

 7. Lonneke

  Mooi font zeg! Strak en modern.
  Ik ben heel benieuwd naar de plant.. De sneak peak maakte me al nieuwsgierig.
  Fijn weekend marlous!

Geef een reactie