Diary week 35: last days of summer

Af en toe vergeet ik nog dat een diary over de afgelopen week publiceren op maandagochtend niet altijd even haalbaar is. Vooral niet wanneer je een leuk weekend hebt. Gelukkig is dat alleen maar een goed teken ;-)

Afgelopen week was mijn laatste vakantieweekje (althans, dat dacht ik) dus moest ik het weekend goed afsluiten. Vandaar dat de diary een dagje vertraging opliep..

Maandag kwam Maura op bezoek om samen met mij ijskoffies te maken. Recept maken, fotograferen, foto’s bewerken.. veel leuker om samen te doen!

Daarna gingen we door naar Amsterdam, voor een etentje. Ik had eindelijk mijn kamer weer eens opgeruimd dus kon weer een fatsoenlijke blik in de spiegel werpen. Dit is wat ik droeg, al besloot ik het hoedje thuis te laten in verband met de harde wind die woei.

Eerst hadden we nog een tussenstop bij het leuke Café Brecht, waar we gezellig met Merel van De Groene Meisjes kletsten. Ik had een drop-cola en die was erg lekker!

Daarna gingen we door naar ons etentje: het Weleda Skinfood diner georganiseerd door Ianna en Sesanne. Tijdens een heerlijk drie gangen diner kregen we een workshop over gezonde voeding en huidverzorging.De drie gerechtjes waren niet alleen een lust voor het oog en de maag, ze bevatten ook allemaal gezonde ingrediënten die goed zijn voor je huid. Nou zou dat voor mij niet iets zijn om dagelijks rekening mee te houden, interessant was het wel!

Dinsdag ging ik met twee goede vrienden een dagje naar Walibi. Een dagje pretpark geeft me altijd zo’n kinderfeestjesgevoel, en dat is perfect om de vakantie mee af te sluiten. Het was een ideale dag: het weer was prima en omdat de meeste scholen al begonnen zijn was het niet zo druk. We zijn vooral de achtbanen afgegaan, de Goliath was favoriet haha!

Al was deze ook heel erg leuk zoals je kan zien, hahaha.

Bij een kinderfeestje horen natuurlijk hamburgers en frietjes..

En om het kinderfeestje helemaal compleet te maken gingen we daarna nog naar de bioscoop, naar Sinister 2. Verhaallijn was mwoah, maar het blijft een spannende film (vooral op het grote doek!).

Woensdag blogde ik wat, werkte ik wat mailtje bij en wachtte ik vooral op wat pakketjes. Zoals mijn schoolboeken!

Ondertussen maakte ik de heerlijke salade met feta en frambozen van de blogger2meet na, zij het iets simpeler ;-)

Donderdag had ik de introductie van mijn nieuwe opleiding, hier heb ik geen foto’s van gemaakt maar het was erg leuk om weer op school te zijn!

Vrijdag was het lekker zonnig, dus ging ik voor ijskoffie i.p.v. gewone koffie bij The Village. Samen met Anja kletste ik wat bij. Vervolgens verplaatste we ons naar het terras, aten we burgers bij Meneer Smakers en eindigden we bij Lefebvre.. Perfecte afsluiting van de vakantie!

Zaterdag ging het eigenlijk een beetje op hetzelfde ritme door, lekker relaxt waardoor ik foto’s vergat te maken.. oeps.


Zondag ging ik samen met Maura naar SOIA, waar we al weken naartoe wilden gaan maar elke kwam er iets tussen. Zondag kwam het er eindelijk van en besloten we allebei dat we het veel eerder hadden moeten doen. Wat een chill sfeertje hangt hier! Ik geloof dat je de komende vier weken nog terecht kunt op zondag, daarna moeten we weer wachten tot het voorjaar.

Helaas waren we gisteren wel een beetje brak.. gelukkig helpt koffie vaak wel ;-) Samen met Maura ging ik nog even langs The Village.

‘s Middags sprak ik met een andere vriend af om bij te kletsen. Eigenlijk heb ik het hele weekend met iedereen bijgekletst, precies goed zo voor het einde van de vakantie.

‘s Avonds zag ik de documentaire Amy in de bioscoop, wat een intense film was dit! Ik zal niet te veel verklappen, maar het echt een aanrader.

En dat was mijn laatste weekje van de zomervakantie! Althans dat dacht ik. Deze week ben ik namelijk ook nog vrij! Mijn lessen starten a.s. maandag, dus ik denk dat ik afgelopen week – het vieren van het einde van de zomer – nog maar eens dunnetjes over ga doen… ;-)

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 11 reacties

 1. Eline

  Wat fijn dat je nog een weekje vrij hebt! Ik ben echt al lang niet meer in een pretpark geweest! Het doet me altijd denken aan vroeger, haha.

 2. Anne

  Ah wat heerlijk, nog zo’n onverwacht extra weekje. Geniet ervan!

 3. Frauke

  Wat een heerlijke week! Lekker chillen en bijkletsen met iedereen, superfijn! Die foto’s in Walibi zien er onwijs vrolijk en leuk uit. En wat een mooie outfit draag je op die spiegelfoto! Dat diner is echt prachtig zeg, met die bloemetjes enzo. Zal vast wel lekker geweest zijn! X

 4. Marlissa

  Ik vond de documentaire van Amy ook echt onwijs goed! EN lekker een extra weekje vrij, geniet ervan.

 5. Rikst

  Lekker weekje heb je gehad! Ik heb deze week ook nog veel mensen opgezocht en bijgekletst :) Ik hoorde inderdaad dat de documentaire erg heftig is. Ik ga hem ook nog kijken denk ik.

 6. Kim

  Haha, leuk die foto in Walibi. :) Ik ben daar vroeger een keertje geweest maar zou heel graag nog eens willen!

 7. Sharity

  Leuk overzicht! Heerlijk dat genieten van de laatste vakantie dagen. Dat SOIA ziet er gezellig uit. Leuk dat ik je blog heb ontdekt! Erg leuk om te lezen. X SP.

 8. Lonneke

  Ziet er uit als een goede week. Ik zie allemaal lekkere dingen voorbij komen haha.

 9. Stephanie

  Wat een leuke diary weer.
  Ik wens je alvast veel succes met je nieuwe studie, maar geniet nu nog maar eerst van je weekje vrij ;)

  Groetjes

Geef een reactie