Het zal je vast niet ontgaan zijn: gisteren is de herfst officieel begonnen! Mij is het wel een beetje ontgaan, door een val afgelopen week liep ik een lichte hersenschudding op. Ik bracht mijn dagen dus voornamelijk in bed door..
Inmiddels gaat het al iets beter met me, maar echt bloggen vraagt nog net iets te veel energie. Omdat ik geen totale stilte op mijn blog wilde, verzamelde ik een paar herfstartikelen van de afgelopen jaren. Wie weet zit er nog iets leuks voor je tussen, of wellicht ben je een trouwe volger en kende je ze al – in dat geval hoop ik je volgende week weer te verblijden met nieuwe artikelen.


Dingen die je kunt doen als het regent

Twee lekkere herfstrecepten voor een salade en een quiche

Tips tegen de ‘herfstblues’

Make mondays fun: voor wie ook zo’n moeite heeft met maandagen

 

Gerelateerd

19 reacties op “Een verzameling herfstblogjes

  1. Oh wat erg dat je een lichte hersenschudding hebt opgelopen zeg! Moet ook wel een harde val geweest zijn! Veel beterschap, geniet van de rust ;)! Leuke artikeltjes heb je op een rijtje gezet trouwens, mooie foto’s! X

  2. Wat vervelend, veel beterschap! Het artikel over maandagen vind ik erg leuk om te lezen. Ik las laatst deze mooie quote: ‘Mondays are for fresh starts’ en probeer zo voortaan de maandag in te gaan. Daar wordt ie al een stuk leuker van:)

  3. Super leuk, ik ga ze alledrie even lezen! Ik heb zelf ook een filmpje gemaakt met hoe ik mij voorbereid op de herfst en vind het best leuk om mij hier mee bezig te houden.

  4. Oef, wat naar van de hersenschudding. Hopelijk ben je snel weer helemaal beter. Rust lekker uit in ieder geval :). Ik ga een kijkje nemen bij de oude blogs; ik kan wel wat tips gebruiken om de herfst door te komen (want pff, heb er echt geen zin in).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *