TGIF! Welcome to the weekend 37

tgif-welcome
Yesssss weekend! Mijn eerste ‘echte’ weekend sinds 1,5 jaar? Gelukkig valt zo’n eerste weekje school altijd mee, en hoef ik het weekend niet te gebruiken om bij te komen van alle lessen ;-).

Ik ben blij dat het zonnetje weer even van zich laat zien, want morgen ga ik naar Smeerboel festival! Hopelijk hebben jullie ook leuke plannen voor het weekend. Mocht het zondag nou alsnog heel hard gaan regenen, dan heb ik alvast wat leuke linkjes voor je verzameld.

Behind the scenes

Morgen bestaat mijn blog precies 5 jaar! Hierboven zie je de afbeelding uit mijn allereerste post, die slechts twee regels tekst bevatte. 5 jaar al Last Days of Spring, en al ruim 10 jaar aan het bloggen.

Al eerder schreef ik over mijn ‘bloggeschiedenis’ in mijn back in time tag. Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn allereerste blogs uit 2004, de vorige layouts van Last Days of Spring en mijn eerste perspakketjes, lees dan die tag nog eens na.

Freebie

Ik heb een zwak voor nautische printjes. De helft van mijn kledingkast bestaat uit gestreepte stoffen, en ook in sieraden vind je vaak een ankertje o.i.d. terug. Daarom vond ik deze poster ook zo leuk! Mooi door z’n eenvoud. Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Quote + Font
quote_riverdrive

Deze week weer een mooi waterverf font, genaamd River Drive. Je kunt ‘m hier gratis downloaden. De quote is een goede reminder voor mezelf, nu ik sinds deze week weer af en toe een wekker moet zetten. Ik ben geen echt ochtendmens, dus het liefst draai ik me altijd nog een keer om ;-).

Favorite blogposts

– Via Anouck kunnen we binnenkijken bij het huisje van Anne.
– En ook Lonneke geeft ons een kijkje in haar woonkamer.
– Het lijkt wel binnenkijkweek, want ook Olga geeft een kijkje in haar huisje.
– Via Ianna kunnen we binnenkijken bij een leuke Amsterdamse hotspot.
– Angelina deelt haar favoriete fotobewerkingsapps.
– Arne en Frauke bespreken wat boeken op hun blog. Leuk voor op je leeslijst!
– Eva verzamelde leuke adresjes in Antwerpen. Dat komt goed uit, want nu ik weer over een studenten-OV beschik wil ik deze stad snel weer bezoeken!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 16 reacties

 1. Eline

  Wat ben je al lang bezig met bloggen! Alvast gefeliciteerd. Veel plezier bij Smeerboel, hopelijk valt het weer een beetje mee

 2. Sonja

  Echt tof dat je blog al zo lang bestaat :) Gefeliciteerd! En een heel fijn weekend! X

 3. Fleur

  Wat een super leuke linkjes naar andere blogs! Fijn weekend!

 4. Yolande

  Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan van je blog! Wat goed dat je er al zo lang mee bezig bent

 5. Linda

  Wauw, vijf jaar, gefeliciteerd! Leuk zo’n throwback foto ook ;-) Lekker veel leuke linkjes ook weer deze week! het plaatje van je freebie doet het trouwens helaas niet (meer)!

 6. Claire

  Wow, al 10 jaar aan het bloggen! Gefeliciteerd alvast met het 5-jarige bestaan van je blog!

 7. Hee, dank voor de vermelding, tof! Alvast gefeliciteerd met het 5jarig bestaan van deze blog! :)

 8. Anneleen

  Wauw al 10 jaar aan het bloggen! Dat wist ik helemaal niet! Een dikke proficiat met het 5 jarige bestaan van je blog! Goed bezig! :)

 9. Dus vandaag bestaat je blog dan 5 jaar of was dat gisteren? (Een beetje ingewikkeld hoor, haha.) Gefeliciteerd ermee! Erg leuk lettertype die River Drive. En als je Antwerpen eens wilt bezoeken doe het dan volgende week zondag, dan is er een Swan Market op de Grote Markt! (:

  Liefs,

 10. Karlijn

  Gefeliciteerd met je blog! En handige tip voor de blog over Antwerpen, staan leuke plekken in die ik nog niet kende :)

 11. Hannelore

  Proficiat! De tijd vliegt he, ik ben ondertussen ook al weer 6 jaar aan het bloggen, lijkt al een eeuwigheid!

 12. Femke

  Gefeliciteerd met je blog! En wat een fijne tips heb je weer gedeeld:)

 13. Caro

  Gefeliciteerd met je blog! Gaaf dat je hem al zo lang hebt:)
  Hoe was het smeerboelfestival?

Geef een reactie