tgif_crop

Joehoee, weekend! Deze week ben ik er al iets meer aan toe :’). Gelukkig is mijn weekend gisterenavond al begonnen. Vandaag komt mijn moeder een dagje naar Utrecht en gaan we samen shoppen. Ik ben toe aan een nieuwe herfst/winter garderobe vol warme truien en sjaals.

Daarnaast komt als het goed is mijn aquarelpalletje vandaag binnen en zit er een nieuw rolletje in mijn analoge camera. Ik heb zin om er een creatief weekend van te maken. Hopelijk laat het zonnetje nog wat van zich zien..

Behind the scenes
Langzaamaan wordt het blogwereldje weer wakker en stromen de uitnodigingen voor events weer binnen. Ik bezoek niet veel events omdat ik ze vaak niet interessant genoeg vind voor mijn blog, maar binnenkort staan er wat leuke eventjes in de planning!

Zo ga ik samen met Maura overnachten bij een duurzame boer in het kader van de ‘Doe maar lekker duurzaam’ campagne van de Postcodeloterij in samenwerking met Albert Heijn en Unilever. Zo levert ‘onze’ boer de melk voor het (h)eerlijke fairtrade ijs van Ben & Jerry’s. We krijgen overalls aan en gaan meewerken in de stallen, hoe leuk is dat?

Freebie

Voor mijn gevoel is de herfst echt begonnen. De bijbehorende regen vind ik wat minder fijn, maar de mooie herfstkleuren, warme koppen thee en kaarsjes in huis herinneren me weer wat voor fijn seizoen dit toch is. Extra leuk is dit herfstige pakpapier, waarmee je al je cadeautjes een herfstig tintje geeft. Je kunt het pakpapier gratis downloaden op Fellowfellow.com.

Quote + Font
quote_babyfox

Tijdens mijn zoektocht naar een mooi lettertype, postte Lindsay bovenstaande quote op twitter. Niet veel later vond ik er een bijpassend lettertype bij: Baby Fox. Deze kun je hier gratis downloaden.

Favorite posts
– Merel omschrijft zo mooi over een leuk leven, zonder arrogant of hippie (#dankbaar #grateful) over te komen. Fijn.
– Nieuw schooljaar betekent voor mij ook het opruimen en ordenen van mijn laptop. Met deze handige tips kom je een heel eind!
– Ook handig voor het nieuwe schooljaar: de 5 studietips van Laura.
– Nu een vriend van me naar Londen is verhuisd staat deze stad hoog op mijn lijstje. Tea tipt wat leuke (bijna) gratis dingen in Londen.
10 dingen die productieve mensen voor 12:00 gedaan hebben (en waar ik nog iets van kan leren, haha).

Gerelateerd

11 reacties op “TGIF: Welcome to the weekend 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *