tgif393

I’m back! Nouja, soort van. Ik heb de afgelopen dagen zoveel slaapuren gemaakt dat ik de wel wat feestjes en late nachtje tegoed heb. Ik voel me in ieder geval met de dag een stuk fitter, dus tijd om op te pakken wat ik het liefste doe: bloggen (en minder leuke dingen zoals huiswerk, achterstallige huishoudelijke klusjes..).
Mijn bloglovin knalde zowat uitelkaar van de ongelezen posts, dus deze week een extra uitgebreide TGIF met lekker veel leestips ;-). Fijn weekend!

Behind the scenes

Afgelopen week was het rustig ‘behind the scenes’, maar gelukkig staat er dit weekend een leuk event in de planning. Samen met Maura ga ik een dagje meelopen op een boerderij! Houd mijn blog en social media dit weekend in de gaten voor meer info (en hopelijk leuke kiekjes van ons in overalls ;-))

Freebie

Een kalender voor 2016.. ik ben er misschien een beetje vroeg mee, maar aan de andere kant: over 84 dagen zitten we alweer aan het kerstdiner. Daarbij vond ik deze kalender van Shortstop Designs er erg leuk uit zien! Ga je in ieder geval goed georganiseerd het nieuwe jaar in ;-). Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Quote + Font
quote_pacificnorthwest

Een van mijn levensmotto’s, ook toepasbaar op mensen trouwens ;-). Het font heet Pacific Northwest en is via deze link gratis te downloaden. Je hebt wel een wachtwoord nodig, maar die vind je ook op die pagina.

Favorite blogposts

– Hoe leuk en stijlvol is deze Ikea-hack van Team Confetti?
– Ik hou van kijkjes in andermans fotoboeken. Shifra maakte een leuk polaroid fotoalbum!
– Ik kijk altijd graag naar de mooie plaatjes van Sanne.
– Linda kwam weer met een leuk en informatief stukje: een merktemplate van jezelf.
– Danique is mijn allerlievelingsfotografe, ik word zo blij van haar mooie foto’s. Zeker als ze dan ook nog van het mooie Berlijn zijn.
– Frauke reviewt de remington pearl wand. Dit is ook mijn favoriete krultang, kleine tip dus ;-)
– Door het oppakken van Gossip Girl ben ik weer helemaal in de ban van New York, dus leuk om via Shifra een kijkje te krijgen deze geweldige stad.
– Nog meer New York: ook de Groene Meisjes deelden hun favoriete (groene!) hotspots van de stad.
– Van dit nieuwtje werd ik heel blij: vanaf volgende maand heeft Hema Marquee letters in hun assortiment, je weet wel: van die blokletters met lampjes er in. Deze staat op mijn wishlist!
– Ik ben geen beautyblogger, maar toevallig kocht ik deze highlighter van Kiko laatst ook, en ik ben er net zo tevreden over als Lotte!

Gerelateerd

19 reacties op “TGIF: Welcome to the weekend 39

  1. Ahh, wat fijn dat je je eindelijk weer beter begint te voelen! Gelukkig maar :). En goed dat je dit weekend al zoiets leuks op de planning hebt staan, ben benieuwd! Leuke tips, die kalender is wel echt héél mooi zeg! (En het lettertype ook!). Thanks voor alle post-tips, en voor de vermelding :D! X

  2. Dat merktemplate ken ik, ik heb hem 4 jaar geleden tijdens mijn studie al eens gemaakt en gepubliceerd op mijn blog. Zeer handig, misschien moet ik hem nog eens maken, voor mijn huidige situatie, is nogal wat veranderd de afgelopen jaren!

  3. Ik heb die IKEA-hack helemaal gemist van Team Confetti! Wat leuk geworden! En JA, ik ben ook ZO blij dat HEMA marquee letters gaat verkopen! <3 (Bedankt voor het linken naar mij/ons!) Hopelijk voel je je snel weer echt hélemaal de oude. Geniet van je weekend! X

  4. Jaaaaaa same here!! zoooo blij met Marquee letters! woehoe! ik lig al voor de HEMA!
    En zo leuk al die mooie blogposts he, ik geniet er ook van.. fijn dat jij je weer beter voelt en alvast een heel fijn weekend met Maura :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *