TGIF! Welcome to the weekend #42

Weekend! Voor mij het begin van opkomende deadlines en tentamens.. Al duurt mijn weekend altijd 3 dagen, en kan ik dus best 1 dag helemaal niks doen ;-).

Hopelijk laat het zonnetje nog van zich zien, en anders heb ik genoeg leuke inspiratie voor jullie verzameld. Happy weekend!

Behind the scenes


Ik ga niet vaak naar events omdat ik ze niet altijd even nuttig vind voor mijn blog en ze vaak op doordeweekse middagen zijn, maar dinsdag maakte ik een uitzondering. Dinsdag was namelijk de boeklanceringslunch (is dat een woord?) van de Groene Meisjes! Zoals jullie misschien wel weten hebben Merel en Jamie de afgelopen maanden hard gewerkt aan hun boek, en deze ligt vanaf nu in de winkels!

We hadden een heerlijke lunch met o.a. rode linzen soep en zuurkoolwraps (de recepten hiervan vind je natuurlijk in het boek!). Daarnaast was het een erg gezellig event met precies het ‘soort’ blogger die ik het leukst vind: nuchtere lifestyle/mindstyle bloggers. O.a. Iris, Olga, Zoë, Lianne en Teske waren aanwezig, het was erg leuk om hen eens in het ‘echt’ te spreken.

Later uiteraard meer over het Groene Meisjes boek hier op de blog, mocht je al nieuwsgierig zijn: ren dan even de boekhandel in of bestel het boek op bol.com.

Freebie

Nu mijn favoriete planner van de Hema (zie ook het ‘perfecte planning‘ artikel) op begint te raken was ik al haastig op zoek naar een nieuwe. Bij Hema vond ik ‘m alleen in de vorm van een whiteboard, maar ik vind juist zo’n papieren versie erg handig.

Toevallig kwam ik afgelopen week bovenstaande printable tegen: precies wat ik zocht! Hier zijn de categorieën ‘work’ en ‘blog’ zelfs al geïntegreerd. Je kunt ‘m gratis downloaden via deze link.

Quote + Font
quote_olivier

Story of my life, haha! Het font heet Olivier en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts

– Merel schreef het mooiste stuk van deze week, over voldoen aan je eigen ideaalbeeld.
– Roos geeft een kijkje in haar weekmenu.
– Tea schreef weer een hilarisch stukje voor Teamconfetti.
– Via Anouck kunnen we binnenkijken bij Bonnie.
– Ook binnenkijken bij Frauke en Arne: zij gaven hun keuken een make over.
– Laura deelt haar favoriete travelblogs (waar ook een paar van mijn favorieten tussenzitten).

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 21 reacties

 1. Anna

  Lekker, drie dagen weekend :)! Daar ben ik best jaloers op, hihi. Succes met het leren voor je tentamens! Hopelijk gaat het allemaal goed. En wat tof dat je het boek van de Groene Meisjes al hebt en bij hun feestje aanwezig mocht zijn. Fijn weekend!

 2. Eline

  Die quote is echt super herkenbaar! De lancering ziet er echt super gezellig uit en ik ben heel benieuwd naar het boek.

 3. Lauriëtte

  Fijn he een weekend van drie dagen? ;) Heerlijk! Veel succes alvast met studeren straks en een fijn weekend gewenst!

 4. Frauke

  Ahh succes met al je tentamens en deadlines! Die lancering zag er zo geslaagd uit, echt leuk dat ze het zo ‘dicht bij wie ze zijn’ hebben gehouden, haha. Leuke posts ook (en bedankt voor de vermelding!), die blogpost van Tea vond ik ook super herkenbaar. Fijn weekend! X

 5. Linda

  Leuk weer! Ziet eruit als een gezellige lunch, het boek ziet er ook erg mooi uit trouwens! Succes met alle deadlines en tentamens!

 6. Moniek

  Die planner ga ik uitprinten, lijkt me super handig! Die lunch ziet er gezellig uit. Ik heb het boek gisteren in de winkel gezien en ziet er ook prachtig uit!

 7. Evelien

  Jeej wat een super handige planner! En fijne blogposts, ik ben nog redelijk nieuw in de blogwereld, leuk om nieuwe blogs te leren kennen! :-)

 8. Gina

  Deze quote..yes thats me, haha! Wat ben ik jaloers op de 3 dagen weekend, dat lijkt me heerlijk! Succes alvast met de tentamens, fijn weekend!

 9. Rick

  Tof Marlous! Ga je nog wat leuks doen van het weekend? Een lekker feestje pakken op ADE? ;-)

 10. Lonneke

  Die keuken van Frauke is zo mooi geworden. Leuk dat je bij de boeklancering mocht zijn. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

 11. Inge

  Wat tof dat je bij de boeklancering mocht zijn! Heel veel succes met je tentamens!

 12. Laura

  Hé, zo leuk mijzelf hier tussen te spotten! (Maar nog leuker dat ik dankzij jou die tekst van Merel heb gelezen, wauw).

 13. Karlijn

  Lijstjes van favoriete blogs zijn altijd leuk om te lezen, vooral van reisblogs!

 14. Suuz

  Die keuken van Frauke is zoooo gaaf he ! wauw!
  De Quote is ook heel herkenbaar,, en wat zalig lekker 3 dagen weekend! geniet ervan! Ik ga de reisblogs even checken!!

 15. Roos

  Hey wat leuk, dankjewel! :) X Die lancering van de Groene Meisjes ziet er trouwens echt zó leuk uit.

 16. Mama Kip

  Goeie quote! Die boekpresentatie zag er inderdaad leuk uit! Succes met leren!

Geef een reactie