Favorite lifestyleblogs part 4

quotehappy

Een van de leuke dingen van het bloggen vind ik het ontdekken van nieuwe, leuke blogs. Tegenwoordig komen er elke dag nieuwe blogs bij en zo nu en dan zitten daar echt pareltjes tussen die ik graag met jullie deel!

Mijn favoriete soort blogs zijn blogs met prachtige foto’s en originele artikelen. Zulke blogs stralen creativiteit uit en daar krijg ik weer inspiratie van. Vandaag deel ik weer een paar nieuwe lifestyleblogs die ik onlangs ‘ontdekt’ heb.

favblog_letstalk

Let’s Talk Evergreen

Laat ik meteen beginnen met mijn favoriet uit dit lijstje: de blog Let’s Talk Evergreen van Ingrid. Ik kom Ingrid wel eens tegen op events en zo ontdekte ik haar blog. Daar deelt ze recepten welke ze begeleidt met prachtige foto’s. Ik ben geen keukenprinses, toch kan ik enorm genieten van het kijken (en watertanden) naar deze prachtige foto’s.

De recepten zijn origineel en niet al te moeilijk. Het is mij een wonder dat ze niet nog meer bezoekers heeft, maar wie weet kan ik daar nu een beetje verandering in brengen ;-).

favblog_wildoat

Wild Oat

Nog zo’n blog met prachtige foodphotos: Wild Oat van Marlotte. Ze is nog niet heel lang bezig met bloggen, toch valt er al genoeg te lezen op haar blog. Naast recepten vind je er ook lifestyle-artikeltjes waarbij ze zich onder andere focust op beauty en health.

De blog trok mijn aandacht door de mooie foto’s, maar inhoudelijk is ‘ie ook erg leuk. Aanrader dus!

favblog_fireworks

Blame the Fireworks

Chantal blogt al een behoorlijke tijd op Blame the Fireworks, toch ontdekte ik ‘m pas enkele weken geleden. Op haar blog kun je voor van alles terecht: outfitjes, hotspots, beautyreviews en – dat is wat haar blog zo leuk maakt – kunstzinnige uitspattingen.

Chantal studeert namelijk aan de kunstacademie en dat zie je regelmatig terugkomen op haar blog. In de vorm van fotografie of illustraties of met handige tips.

 

Aan de titel valt het al af te lezen: ik noemde al eerder een aantal favoriete lifestyleblogs. Doe nog meer bloginspiratie op in mijn ‘lovely blog‘ categorie. En omdat er altijd meer leuke blogs bij kunnen: wat zijn jullie favorieten?

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 33 reacties

 1. Anne

  Ah, de eerste ken ik nog niet en ziet er prachtig uit! :)

 2. Benthe

  Altijd fijn om nieuwe blogjes te ontdekken, deze kende ik alle drie nog niet!

 3. Marloes

  Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Ik ga snel eens een kijkje nemen!

 4. Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Voor mij zit er in iedergeval weer 1nieuwe tussen dus die ga ik vanavond is evenbekijken!

 5. Marloes

  Heel leuk, deze kende ik nog niet. Echt waar ik van hou dus ik heb ze gelijk gefavorite (dat is geen woord, I know)
  – X Marloes

 6. Karlijn

  Ik hou van deze lijstjes, altijd fijn om nieuwe blogs te ontdekken. En Let’s Talk Evergreen ziet er heel mooi (en ook wel lekker met al die recepten) uit!

 7. Frauke

  Wat een leuke tips – thanks daarvoor! Ik kende geen enkele van de drie blogs, maar ik zie mooie vormgeving en foto’s dus ik denk dat ze al snel op mijn dagelijks bloglijstje zullen komen :D. Zo lief dat je andere bloggers even in the spotlight zet! X

 8. Sylvia

  Voor mij alle drie nog onbekend, dus dat wordt klikken ;)

 9. Femke

  Wat een leuke blogs. Ik ken ze alle drie nog niet en leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken!

 10. Danielle

  Ah leuk deze kende ik alle drie nog niet dus ik ga even kijken :)!

 11. Anna

  Tof! Ik ken alleen de eerste nog niet, maar ga even snel een kijkje nemen :). Ben benieuwd! Bedankt voor het delen.

 12. Gemma

  Beautiful choices! Heading over to check them out immediately!! : )

  Gemma

 13. Eva

  Wat een fijne nieuwe blogs! Ik merkte dat ik bij mijn bloglovin-lijstje weer vaak naar dezelfde ging dus nieuw leesvoer is fijn! :)

 14. Angelina

  Leuk! De eerste twee kende ik al, twee prachtige blogs. De derde kende ik nog niet, dus die ga ik even bekijken. ;-)

 15. Fleur

  Wild Oat volg ik zelf ook en vind ik een erg mooie en fijne blog!

 16. Anouk

  Ik kende ze alle drie nog niet dus ik ga eens even rondneuzen. Het is altijd fijn om nieuwe blogs te ontdekken

 17. Liliane

  Je zei op Facebook dat ik er minstens 1 niet van zou kennen.. maak er maar gelijk 3 van haha. Fijne blogs! Dank voor de tips :)

 18. Marlotte

  Wat lief dat je me noemt! Nietsvermoedend was ik je artikel aan het lezen en opeens zag ik iets bekends. Vond het al zo gezellig druk op mijn blog haha! Blame the Fireworks kende ik nog niet, maar dit is zeker niet de laatste keer dat ik haar blog bezoek. Ben haar meteen gaan volgen. Wat een prachtige foto’s maakt ze zeg! Het is wel te zien dat ze aan de kunstacademie studeert.

 19. Wat een fijne blog tips!! Ik ga ze ook eens bekijken, zoek nog leuke blogs om te gaan volgen :D

 20. Jantine

  Wat een fijne tips weer :) Ik word er gewoon blij van als ik alleen al je intro’s zie!

 21. Ismay

  Chantal’s blog vind ik ook erg leuk! Vooral omdat ze zo lekker creatief is. Die eerste ken ik nog niet, maar vind ik er veelbelovend uitzien. Ik ga er even een kijkje nemen!

 22. Hanneke

  Wauw mooie foto’s van eten op die eerste blog. Ik hou van plaatjes kijken! :)

 23. Mellanie

  Leuke blogs, ik kende ze nog niet! Altijd leuk om nieuwe blogs te ondekken!

Geef een reactie