TGIF! Welcome to the weekend #45

tgif-welcome

Weekend! Ondanks mijn vakantie vorige week was ik er wel weer aan toe. Dit weekend ga ik samen met mijn moeder eten bij Maura en haar moeder. Dat koken zit in de genen, dus dat belooft veel goeds ;-).
Ik wens jullie ook een fijn weekend, hopelijk laat het zonnetje nog van zich zien!

Behind the scenes

Afgelopen week vroeg ik een paspoort aan speciaal voor een perstrip die ik begin volgend jaar ga maken.. zo spannend! Nu ga ik nog even heel irritant niks verklappen al geef ik je twee hints: het is maar liefst 11 uur vliegen (whut? ja echt!) en ik ga vanuit Simply PR. Ben benieuwd of jullie het dan al kunnen raden ;-)

Ondertussen ben ik ook druk bezig met brainstormen samen met Naomi voor een nieuwe layout. Als alles meezit kan hij misschien al eind dit jaar online! Ik voel het, 2016 wordt weer een goed blogjaar! ;-)

 
Freebie

Kennen jullie Cards Against Humanity? Dit is een kaartspel voor volwassenen, wat vooral heel erg grappig is. Het spel bestaat uit zwarte en witte kaarten. Op de zwarte kaarten staan zinnen met daarin een blank space. Op de witte kaarten staan mogelijke invullingen voor deze witte kaarten. De bedoeling is dat iemand een zwarte kaart trekt en vervolgens iedereen een invulling geeft. Het grappigste antwoord ‘wint’. Op die manier kan het een heel grappig en nogal grof spelletje worden, haha. Zie het filmpje met de drie omaatjes hierboven voor een voorbeeld.

Het spel is helaas niet in Nederland te koop, maar je kunt ‘m wel gratis downloaden! Als je met het bestand naar een copyshop gaat kunnen zij het voor je drukken op kaarten. Als je dat te veel gedoe vindt kun je op Ebay kijken, daar wordt het spel soms ook aangeboden.

Quote +  font
quote_roughtnotes

Deze week weer een mooi handgeschreven lettertype. Het heet Rough Notes en komt compleet met hoofdletters, cijfers en leestekens. Dat zie je niet vaak bij een gratis lettertype! Je kunt ‘m hier gratis downloaden.

Favorite blogposts

– Fleur deelde een simpele maar erg leuke DIY voor kaarshouders.
– En toevallig heeft Anouck ook een hele leuke DIY voor een kandelaar.
– Shifra verzamelde alvast al haar DIY’s voor de komende feestdagen.
– De Groene Meisjes schreven een uitgebreide post over foodstyling props, leuk!
– Ik kijk altijd graag mee met andermans citytripjes. Romy neemt ons mee naar Gdansk.
– Tara en Larissa delen leuke en handige bureaubladachtergronden.
– 2015 was het jaar van de blogboeken. Joy deelt haar favoriete (interieur) blogboeken.

Oh en ps. Vandaag komt het nieuwe album van Justin Bieber uit. Ben ik stiekem best wel excited over, haha! Volgens mij is het sinds dit album oke om publiekelijk toe te geven dat je zijn muziek stiekem toch wel kan waarderen.. hehe.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 15 reacties

 1. Anna

  Wow, wat een leuke nieuwtjes allemaal. Gezellig weekend wordt het dus, veel plezier :)! En zo tof, een verre reis en een nieuwe lay-out! Spannend :)! Fijn weekend!

 2. Marlotte

  Oh wat gaaf dat je zo’n verre reis gaat maken! 11 uur vliegen klinkt als de andere kant van de wereld, ben benieuwd! Prachtig lettertype is dit zeg, heb ‘m meteen even gedownload. Fijn weekend!

 3. Frauke

  Wat fijn dat je een etentje hebt dit weekend, gezellig! Spannend ook die persreis, wauw! En je nieuwe lay-out ben ik ook erg benieuwd naar. Thanks voor het lettertype, dat had ik nog niet en ik vind het erg leuk! En ik vond die foodstyling props post van de Groene Meisjes ook heel interessant :). X

 4. Lauriette

  Ben stiekem ook best wel benieuwd naar het nieuwe album van Justin Bieber haha. De laatste twee singles vond ik in ieder geval erg goed! Ben super benieuwd waar je naartoe gaat met je persreis! Fijn weekend alvast!

 5. Anne

  Ah nee, Justin Bieber? Ik vind nog steeds dat dat echt niet mag ;) Haha! Ben heeeel benieuwd waar je persreis naartoe zal gaan, moet sowieso tof zijn als je er elf uur voor moet vliegen! Fijn weekend!

 6. Sylvia

  Haha, ik laat me gewoon verrassen over de bestemming ;) Die bureaubladachtergronden zijn handig zeg, ik heb er nooit aan gedacht om mijn desktop op die manier in te richten :)

 7. Veerlez

  Jaaaaa het is weer vrijdag, weer tgif! :) Ik ben heel erg benieuwd waar je persreisje heen gaat, 11 uur vliegen! Dat gaat een leuk tripje worden! Ik ben nu al benieuwd naar alle foto’s! :)
  & wat een heerlijk mooi font! :)

  && ik ga straks eens even kijken of ik het album van Justin Bieber al ergens kan luisteren!

 8. Ohh ik moet stiekem eerlijk bekennen dat ik ook wel benieuwd ben naar dat album van Justin Bieber. Waar ik eerst een gloeiende hekel aan zijn muziek had is het de laatste tijd behoorlijk fijn om naar te luisteren en op te dansen. Als ik alleen thuis ben dan… ;)

  Fijne vrijdag en fijn weekend. :D

 9. Nicole

  Ik gok Zuid-Afrika? ;p Heb alleen geen idee of dat 11 uur vliegen is. Maar erg gaaf dat je zo’n verre reis gaat maken!

 10. Linda

  Woah, wat gaaf zo’n verre persreis! Ik heb geen flauw idee waarheen maar het kan alleen maar leuk zijn denk ik ;-). Ik gok naar Oost-Azië of anders de westkant van de VS.. Leuke links ook trouwens, veel DIY dingetjes!

 11. Woow, 11 uur reizen, dat wordt iets speciaals dan hoor, haha. (: Ik ben echt benieuwd naar waar. (: Die quote ga ik onthouden voor de komende examenperiode, pff. Ik zit nu al vol met stress..

 12. Demi

  Supergrappig spel, hahaa. En wat een leuke favo blogposts ga ze zeker allemaal even bekijken.

 13. Karlijn

  Haha, die omaatjes. En zelf het spel printen is goed te doen, een vriendin van mij had het gedaan en op feestjes is het echt heel leuk om samen te spelen :)

Geef een reactie