Merry Christmas! (+ show your blog)

thumb_DSC_0276_1024

Merry Christmas! Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen, met veel cadeautjes en lekker eten ;-)

Ik heb gisteren al wat cadeautjes uit mogen pakken, vandaag ga ik uitgebreid brunchen en de verjaardag van mijn oma vieren. Verder is kerst voor mij vooral luieren, in m’n pyjama chillen en blogs lezen.

Daarom zoals elk jaar weer op eerste kerstdag een post waarin iedereen z’n eigen blog mag delen in de comments. Geef een korte beschrijving van jou en je blog, zo hebben we morgen allemaal een heleboel leuke nieuwe blogs om te ontdekken! De afgelopen jaren zaten we zo rond de 100 comments, laten we dat dit jaar overtreffen.  Check mijn snapchat (@Mlouzzzz) voor tussentijdse updates van o.a. mijn kerstoutfit en alle gerechten die voorbij komen. Fijne feestdagen!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 35 reacties

 1. Tiffany

  Jouw kerst klinkt perfect! Morgen kan ik ook lekker in mijn pyjama chillen en blogs lezen :) Mijn naam is Tiffany en op pinkpequena.nl blog is over alles wat het leven leuk maakt, ondanks chronische vermoeidheid en coeliakie. Je vind op mijn blog veel recepten, lichtpuntjes en artikelen om blij van te worden. Fijne kerstdagen allemaal!!

 2. Esmée

  Klinkt erg leuk! Geniet ervan! Wat ik ga doen met Kerst is te lezen op http://www.yayitstoday.nl. Samen met mijn beste vriendin is dat onze blog. We schrijven over lifestyle, diy, Healthy food, en interieur. We houden er van om creatief bezig te zijn. Ook hebben we instagram (@yayitstoday_) en Pinterest (@yayitstodayblog) waar we regelmatig foto’s op posten. Fijne kerstdagen allemaal! X

 3. Oh zo leuk, een jaarlijkse traditie haha! Hopelijk kan ik hierdoor weer vwel nieuwe blog ontdekken, heb er nu al zin in om ze allemaal te bekijken!

  Maar mijn naam is Babette en ik blog op studiobabsie.nl Hier blog ik over verschillende dingen, maar voornamelijk DIY, interieur en andere leuke dingen. Met mijn blog wil ik graag ‘A happy place for inspiration’ creëren..
  Fijne kerstdagen allemaal!! x

 4. Loes

  Fijne feestdagen!

  Ik ben Loes, 21 jaar en studeer in London. Op adutchieabroad.wordpress.com schrijf ik over vanalles en nog wat. Mijn goede voornemen is om mijn blog wat beter bij te gaan houden dus neem een kijkje zou ik zeggen :)

 5. Marjoleine

  Aah leuk!! Ik ben Marjoleine en op imarjoleine.nl schrijf ik over alles wat ik leuk vind! Beauty, lifestyle, favorieten, recepten enz. Alles met een persoonlijk tintje. En soms ook diepgaandere artikelen. Neem zeker een kijkje, dat zou ik heel leuk vinden! X

 6. LiefsLaaura

  Ik heb een enorme liefde voor mijn camera dus dat betekent veel fotografie postjes zoals; shoots, reisjes enzo. Ook af en toe wat persoonlijke dingetjes. Fijne kerstdagen iedereen! ♡

 7. charile

  Fijne kerstdagen! Leuk, ik doe graag even mee! Ik ben Charile en blog op The Organize Blog, Engelse naam maar wel gewoon in het Nederlands. Ik deel alles omtrent plannen, organizen en studeren. Ik miste dat soort artikelen heel erg, dus ben zelf maar een blog erover begonnen. Neem zeker een kijkje als je 2016 georganiseerd wilt beginnen.

 8. Lore

  Fijne feestdagen Marlous!
  Mijn naam is Lore en ik blog op https://loreleest.blogspot.be over alles wat met boeken te maken heeft; ik blog over de boeken die ik gelezen heb, mijn wenslijstje, de leukste boekenplanken, … Hopelijk tot snel op mijn blog! Liefs, Lore

 9. Josie

  Hoooi!
  Ik ben Josie en ik blog over, nouja eigenlijk alles wat ik leuk vind :) (lekker cliché, haha) kleine impressie wat je op mijn blog kan vinden: reizen, leuke stadjes, bij-praat-artikeltjes, baksels en meer! Hopelijk tot op mijn blog.

  josietamar.blogspot.nl

  Liefs, Josie

 10. Ellis

  Joehoe, fijne kerst! Ik heb een persoonlijke boekenblog. Ik ben gek op lezen, op unicorns en op katten en daar schrijf ik graag over. Daarnaast maak ik filmpjes :) http://www.cinderellis.nl

 11. Nicole

  Fijne kerst!
  Mijn blog heet dreamsmileandlove.wordpress.com!

 12. Mies

  Fijne dagen Marlous! Het klinkt als een prima Kerst! :) Voor mij vandaag en morgen helaas geen pyjama dag, maar die voeg ik de dag erna wel aan mijn weekendje toe. Mijn blog heet Misschien Zelfs Twee en gaat over een boekje wat ik in 2012 heb gemaakt. Hierin houd ik alle dingen bij die ik nog wil doen, maken, zijn, bereiken, hebben en leren. Mijn blog is dient als een soort online boekje. Een vanallesennogwatje dus!

 13. Lotte

  Bij ons wordt kerst vooral op kerstavond gevierd. Dan zitten we met de hele familie gezellig samen rond de feestdis en eten we ons bijna ziek aan lekkere dingen :-) Kerstdag is voor mij ook eerder veel chillen, pyjama en Netflix. Heerlijk, na een drukke werkweek, want ik heb helaas geen vakantie. Dat is het nadeel van hulpverlener zijn ;-) Mijn blog heet http://lottesanekdotes.com en daar vertel ik over mijn dagelijkse leventje: wat me bezighoudt, waar ik van hou, films… Echt een persoonlijke blog dus!

 14. Ruurdje

  Leuk idee! Ik ben net begonnen met werken en blog over leuke dingen na het werk, dingen die me opvallen, series, reizen en de dingen die ook op andere lifestyle-blogs terugkomen behalve mode en make-up ed., want dat vind ik niet interessant.

 15. Claire

  Wat leuk!
  Ik ben Claire en mijn blog heet claireofzo.nl. Ik schrijf vooral over persoonlijke zaken, maar ook over andere dingen die mij interesseren, zoals reizen. Lijkt me leuk als je een keertje een kijkje komt nemen :)

 16. Stephanie

  Voor jou (en iedereen die dit leest) ook een zalig kerstfeest!
  Ik ben Stephanie en mijn blog (www.stephtoread.com) gaat voornamelijk over mijn leven als creatieveling, beginnende schrijfster én mama zijn. Ik schrijf mijn blog voor de vrouw die alles wil. Een gezin, sociale kalender, carrière én leuke hobby’s. Ik schrijf over alles wat mij maar boeien kan én waarvan ik zeker weet dat er iets tussenzit voor iedereen.

 17. Vrolijk kerstfeest! Ik ben Elsbet, 17 jaar oud en op http://www.laviepure.be heb ik een persoonlijk life & style blog. Ik blog er met veel passie over fashion, beauty, food en lifestyle en dat alles doe ik steeds met een persoonlijke toets. Helemaal mijn eigen stijl dus! Ik zou het enorm fijn vinden moest je een kijkje nemen en eventueel een reactie achter laten! xoxo

 18. Angélica

  Een beetje laat maar alsnog een vrolijk kerstfeest gewenst :D
  Wat een leuke kerstboom!

  Mijn naam is Angélica (ja echt) en ik heb al heeeel veel jaren een blog maar sinds een klein jaartje blog ik weer echt ‘actief’ op fernwehforevermore.com, voornamelijk over reizen :) Het is meer een excuus om ergens mijn reisfoto’s te kunnen plaatsen haha!

 19. Willemieke

  Wat leuk, kerst ziet er hier een beetje hetzelfde uit! Leuk idee ook van die blogs! Ik ben Willemieke en blog over alle kleine dingen waar ik heel gelukkig van word. Van zonsopgang tot een leuke laptophoes bijv. Maar de laatste tijd staat mijn relatie ook centraal en mijn vriend heeft pas zelfs een blog geschreven over hoe we elkaar leerden kennen :) je vindt het op http://www.kleinemooiedingen.nl fijne kerst nog!

 20. Karlijn

  Nog een fijne laatste kerstdag! Ik hou van dit soort posts, altijd fijn om nieuwe blogs te leren kennen. Ik ben Karlijn en mijn blog is eigenlijk een verzameling van allerlei dingen. Stukjes over boeken, series, muziek, een beetje persoonlijke praatjes en leuke dingen die ik op het internet tegenkom :)

 21. An wat een fijne kerst zo! Ik ga straks ontbijten en kliekjes van gisteren en dan naar mijn schoonouders ;) Mijn blog staat op http://www.insideandout.nl, waar ik schrijf over fijne en bewuste dingen op het gebied van lifestyle, beauty, eten en reizen! Ik ga ook eens een kijkje tussen de andere posts nemen :) Fijne dagen iedereen!

 22. rowan

  Hoi Marlous,
  Onze kerstdagen zitten vol met allerlei leuke afspraken. Gelukkig nu even rustig aan doen in pyjama en dan straks weer op visite. Ik ben pas net begonnen met mijn blog http://www.sillysis.nl Harstikke spannend dus, om hier mijn blog te promoten. Maar het lijkt me hartstikke leuk als jij of andere mensen een kijkje bij mij komen nemen!
  Groetjes en een fijne tweede kerstdag!

 23. Jacqueline

  Hoi Marlous, Leuk idee om met kerst mensen hun blog te laten promoten. Geniet van de laatste week van dit jaar. Fijn 2e kerstdag en alvast een gezellige jaarwisseling.
  groet, Jacqueline

 24. Oh, zo tof dat we eventjes mogen spammen, hihi. Fijne feestdagen voor jou he Marlous! ♥

  Ik ben Britt en ik blog nu een goed halfjaar op mijn blog, over vanalles en nog wat. Maar met mijn eigen perfectionistische karakter. Ik probéér om om de dag wat te posten, maar dat loopt soms wel eens fout. Hier is ‘ie:
  annebrittures.blogspot.be

 25. Sabrina

  Hoop dat je een leuke kerst hebt gehad! In ieder geval heb je een mooie kerstboom, dat is al de eerste stap, haha (: Op mijn blog noheelsrequired.blogspot.com kan je lezen over mijn reisjes (ik vertrek morgen naar Kopenhagen!), aankopen en andere dingen die ik leuk vind. Zou leuk zijn als je even komt kijken! Liefs, Sabrina

 26. Yara Miora

  Oh leuk! Mijn blog http://www.thetwentiesguide.com zit vol met reis verhalen, lekker eten en posts over het beste uit je leven halen (vooral voor de 20-ers onder ons). Hopelijk zie ik jullie daar, lijkt me super leuk om wat meer te connecten met andere bloggers!

  Liefs,
  Yara

 27. Selina

  Leuk! Ik blog op theopenroad.nl, voornamelijk over hardlopen en reizen. En ik hou van foto’s maken, natuur en mooie landschappen!

 28. Hi!
  Hoop dat iedereen fijne dagen heeft gehad! Bij deze dan alvast een gelukkig en liefdevol 2016!
  Mijn blog is http://www.deborahschrijft.nl. Helaas heeft het in 2015 weinig liefde gehad, maar ik hoop het weer op te pakken in 2016. Wel ben ik erg actief op mijn instagram account @deborahschrijft, voornamelijk met food en hotspot foto’s.

  Heel veel groetjes en maak het mooiste van de laatste dagen van het jaar!

 29. Sanne

  Klinkt leuk Marlous :) vandaag ook nog een fijne dag gehad?
  Leuk dat iedereen hier z’n blog even mag laten zien! Ik ga zeker kijken wie er nog meer z’n blog heeft achtergelaten. Veel mensen denk ik, aangezien je er de vorige keer honderd had ;).
  Ik ben Sanne en op mijn blog plaats ik vooral analoge fotografie, verhaaltjes, (vegan) recepten, m’n 365 dagen project en sinds oktober ook 24 before 25 lijstje waar ik regelmatig een update van geef. En ik Instagram met heel veel liefde op @omdatikdatwil, vooral vegan food en interieur en analoge fotografie.
  Liefs

 30. Wat fijn! Op mijn blog, au pays des merveilles, schrijf ik over interieur en reizen, met een sterke focus op fotografie. Ik interview mensen over hun thuis en fotografeer hun interieur, schrijf over leuke plekken (met een fijn interieur) in een stad, die dan later in een uitgebreide stadsgids belanden, deel foto’s van mijn reizen en verzamel regelmatig boeken / interieurs / juwelen / enz. die ik mooi vind in een blogpostje.

  Gelukkig nieuwjaar trouwens!

Geef een reactie