TGIF! Welcome to the weekend #48

tgif393

Woehoe, weekend! Althans, bijna dan. Ik heb nog even een paar uur college en dan kan het weekend echt gaan beginnen. Dit weekend heb ik vrij weinig op de planning staan, ik vier geen Sinterklaas. Ik denk dat ik me stort op mijn huiswerk, later deze maand wordt het al druk genoeg.

Voor iedereen die Sinterklaas gaat vieren: veel plezier! Voor de rest heb ik weer wat leuke inspiratie en linkjes verzameld.

Behind the scenes

Afgelopen week kwam er weer een Foodybox van Kroon op het Werk binnen. Dit keer een grote box met ook wat kerstgoodies, het leek wel een kerstpakket! De unboxing deed ik via snapchat (volg me via @mlouzzzz voor meer achter de schermen foto’s en filmpjes), inmiddels heb ik ook al wat producten getest. Vooral de hummus vond ik errrrrg lekker, en de Ombar chocoladerepen waren ook zo op ;-).

Freebie
DSC_0649

Nog even een herinnering: vanmiddag om 15:00 precies komen er 50 gratis slaapplekken vrij in het Urban House hotel in Kopenhagen voor de jaarwisselingsnacht. Nog een keer de ‘spelregels’:

Meld je aan voor de nieuwsbrief (dat kan hier). Vervolgens krijg je een email met een speciale boekingscode. Op vrijdag 4 December, precies om 15:00 komen de 50 gratis slaapplekken vrij. De eerste vijftig mensen die met hun speciale boekingscode boeken krijgen de gratis overnachting tijdens NYE!

Al mijn Kopenhagen hotspots vind je hier, en daarnaast heb ik ook nog een uitgebreide cityguide voor je. Wel even weten als het gelukt is he?

Quote + Font
quote_stackyard

Wie herkent de quote? Hij komt uit de (vernieuwde) Assepoester van Disney. Mocht je die nog niet gezien hebben dan is dat wel een aanrader voor de zondagmiddag ;-). Het lettertype heet Stackyard en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– Shifra deelt drie leuke en snelle haarstijlen in een filmpje.
– Dit gevulde naanbrood van de Groene Meisjes ziet er zoooooo lekker uit! Sowieso is de foodfotografie van de Groene Meisjes erg on point de laatste tijd, complimenten!
– Ik word altijd vrolijk van Marlou’s instagram-overzichtjes.
– Ianna bedacht een perfect Sinterklaasontbijtje: warme havermout met speculaaskruiden.
– Een simpele, maar altijd leuke DIY: deze handbeschreven mokken van A Beautiful Mess.

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 13 reacties

 1. Anna

  Yesss, bijna weekend. Zin in! Ik vier ook geen Sinterklaas komend weekend (pas in januari, haha!). Wow, wat een toffe foodbox <3! Mooie quote van Assepoester. Fijn weekend!

 2. Anneleen

  Een heel mooie quote! Nog succes met je laatste uurtjes collega! Vergeet niet te genieten van het weekend, tussen al het werk door ;)

 3. Anne

  Heeeeerlijk weekend! Ik ga niet echt Sinterklaas vieren, we krijgen nog wel veel baby-visite. Druk genoeg, dus! Fijn weekend :)

 4. Sylvia

  Die unboxing was leuk om te zien ja, wat een mooi pakket ook :) De (vernieuwde) Assepoester?? Die moet ik inderdaad maar eens snel gaan kijken dan!

 5. Shifra

  Ik heb gisteravond Sinterklaas gevierd (met een dobbelspel!). Vind je het jammer dat je geen Sinterklaas viert of heb je überhaupt niet zo veel met dit feest? Bedankt voor de vermelding, leuk dat je leuk vond!:-) Succes dit weekend met studeren! XX

 6. Fleur

  Jaaa, die foodbox heb ik ook ontvangen. Zaten superlekkere dingen in! (En een literfles jenever, maar daar kan ik vast iemand anders mee blij maken, haha.) Ik zou graag naar Kopenhagen gaan, maar dat blijft voorlopig nog even een bestemming voor op de wishlist. :)

 7. Tessa

  Nee?! Geen sinterklaas haha? Dacht zo iemand als jij die zo van hapjes en drankjes houd, lekker creatief is die leeft zich helemaal uit ;)

 8. Tinakore

  Ik ben way way back gegaan op je blog maar wat een heerlijke foodbox haha :D

Geef een reactie