TGIF! Welcome to the weekend #50

tgif-welcome

Weekend! En.. vakantie! Het is alweer even geleden sinds ik echt kerstvakantie had. Vorig jaar werkte ik en de jaren ervoor waren die 5 vrije dagen op de universiteit ook niet echt vakantie, door de tentamens die er direct achteraan kwamen. Ook dit keer moet ik nog genoeg voor mijn studie doen, maar met twee weken vakantie blijft er ook tijd over voor leuke dingen ;-).

Daarom deze keer extra veel leuke linkjes om de vakantie goed te beginnen. Voor degenen die maandag weer gewoon aan het werk moeten.. sterkte ;-)

Behind the scenes


Vanavond ga ik naar een heel leuk event, waar jij ook bij kan zijn! CJP organiseert namelijk een speciale avond rondom de expositie Munch: Van Gogh in het Van Gogh Museum. Had je deze expositie nog graag willen bezoeken, grijp dan nu je kans! Vanavond hoef je namelijk niet in de rij te staan, de avond wordt ingeleid door curator Edwin Becker, Ko en Kho geven een college kunstkijken, er is bier en bitterballen én je gaat met een goodiebag naar huis! Meer informatie over het event vind je hier, tickets koop je hier.

Ook zonder een CJP-pas ben je natuurlijk welkom, maar met de pas krijg je wel €3 korting. Munch: Van Gogh stond nog op mijn lijstje, dus ik ben extra blij dat ik ‘m op zo’n toffe manier kan bekijken. Mocht je vanavond niet kunnen, maar wil je wel nog graag naar de expositie wees dan op tijd: hij loopt tot 17 januari 2016.

Tot vanavond? ;-)

Freebie

Met deze complete printableset van Angelina ben je helemaal klaar voor de kerst. In de set vind je namelijk twee posters, gifttags en menukaartjes. Allemaal gratis te downloaden op haar blog.

Quote + Font
quote_mixkitsch

Iedereen die Bridge of Spies heeft gezien zal de quote herkennen. Ik vind dit zo krachtig! Helpt altijd met relativeren ;-). Het font heet Mix Kitsch en is hier gratis te downloaden.

Favorite blogposts
– De Zwitserse Stef deelt een recept voor speculaaslikeur. Wel even je translator gebruiken ;-)
– Mmm door dit recept voor hertenstoof krijg ik direct zin in kerst.
– Ha, deze vond ik leuk: DIY emoji cadeaupapier.
– Deze simpele maar leuke DIY staat al zo lang op mijn lijstje! Heb zelfs alle spullen al in huis.
– Ook de DIY voor deze gittags van klei vond ik erg tof!
– Maura maakte een super snelle en foolproof versie van een van m’n favoriete ontbijtjes: Shakshuka!

Leuke blog? Geef 'm een 💚

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Marlotte

  Oh, ontzettend leuk dat emoji cadeaupapier! Die komt goed van pas deze kerst, heb ‘m meteen even opgeslagen. Prachtig lettertype is dat zeg, ongelooflijk dat ‘ie gratis is. Fijn weekend én fijne vakantie :)

 2. Charelle

  Oeh speculaaslikeur klinkt echt heerlijk! En veel plezier vanavond, lijkt me een heel tof event!

 3. Frauke

  Wat fijn dat je nu eindelijk een beetje echte kerstvakantie hebt! Ik helaas niet, moet kei- en keihard leren voor de examens. Veel plezier vanavond, voor mij is het wat te ver helaas haha! Mooi lettertype en die set printables is ook leuk, thanks for sharing! X

 4. Karlijn

  Oeh, die DIY van A Beautifull Mess is erg leuk! Het staat op mijn to do list als ik op kamers ga :)

 5. Anna

  Ohhh, wat een mooie printableset. Echt een plaatje <3. Zin in Kerstmis, nog maar een weekje! En yesss, tot vanavond. Woehoe :)!

 6. Alweer zo’n toffe font! En die printables zijn ook gaaf!
  Veel plezier vanavond en geniet van je vakantie :D

 7. Linda

  Mooie quote en zo waar! Ik maak me altijd veel te druk over dingen.. Fijne zondag!

 8. Lotte

  Ik heb jammer genoeg geen vakantie. Als enige van mijn familie moet ik nog tot en met donderdagavond werken :( Leuke quote!

Geef een reactie